Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Wind Rushers - Informatie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Royal
Roedelleider
avatar
Real name : Anouk~
Aantal berichten : 253
IC berichten : 54
Man
Wolf profile
Age: 3 years
Pack: The Wind Rushers
Mate: Don't look over your shoulder, 'cause that's just the ghost of me you're seeing.

BerichtOnderwerp: Wind Rushers - Informatie   vr mei 15, 2015 5:20 pm

◈ Wind Rushers ◈


Welkom bij de Wind Rushers. Dit is een net nieuwe pack opgericht door de broers Newt en Royal. Nadat de pack die geleid werd door hun ouders uit elkaar viel hebben de twee een tijdje gezworven. Uiteindelijk hebben ze besloten om toch een nieuwe pack op te richten: De Wind Rushers. Omdat Newt meer naar het goede is en Royal naar het slechte hebben ze besloten om er een neutrale pack van de maken. De pack is neutraal en zoekt dus geen gevechten met andere packs op, echte bondgenootschappen met packs zullen ze echter ook niet snel sluiten.

◈ Joining◈


Als een wolf bij de pack wil komen zal deze worden toegelaten na keuring door de Alpha of Bèta. Als ze toegelaten worden zullen ze een proeftijd krijgen van zeven moons om zich te bewijzen als waardig lid. Als ze voor die tijd de fout in gaan zullen ze uit de pack worden gestuurd. De Wind Rushers doen aan tweede kansen, je zal echter na je eerste kans nog eens zeven moons moeten wachten. Als je voor de tweede keer word toegelaten krijg je een proeftijd van twaalf moons.

◈ Camp ◈


Het kamp van de Wind Rushers bevind zich in een grot die zich bevind in de Mistburn Cliffs. Vanuit de ingang van de grot loopt er een pad langs de zijkanten van de klif, breed genoeg om twee volgen naast elkaar op te laten lopen. Echter waait er vaak een harde wind langs de randen waardoor het lopen niet altijd even gemakkelijk is. De wind die langs de kliffen raast is ook de oorsprong van de naam van de pack. Als je door de smalle ingang van de grot naar binnen loopt kom je uit in een hoge en brede tunnel. Aan beide kanten van de tunnel zijn gangen te vinden waar de wolven in slapen. Sommige gangen zijn langer dan andere, sommige maken bochten en andere niet.
Afbeelding: http://www.mulucaves.org/wordpress/wp-content/uploads/2010/02/Deer-main-passage-view.jpg

◈ Ceremonies & Tradities ◈


Ceremonies: Net zoals de meeste packs heeft de Wind Rushers ook een gewone ceremonie. Tijdens de ceremonie worden de rangwissels uitgevoerd, net als de mededelingen die voor de hele pack van belang zijn. De ceremonie word midden in de grot die het kamp vormt gehouden. Dat is omdat op die manier alle wolven, inclusief de Pups en de minder valide Elders ook kunnen mee luisteren met de ceremonie en te weten krijgen wat er allemaal gebeurd.
Moon Cry: De Moon Cry ceremonie is een speciale ceremonie die alleen de Wind Rushers hebben. De ceremonie word door een bepaald aantal wolven uitgevoerd als een Apprentice de Hunter rang wil krijgen. De wolf die de ceremonie aan de beurt is kiest vier wolven, waarvan er een de Alpha of Bèta moet zijn voor controle. De andere wolven dienen als rang minstens Hunter te zijn. Voor de ceremonie word er door de gekozen wolven een uitstapje gemaakt naar de Abadonded Area, daar is een open plaats te vinden waar de Moon Cry ceremonie plaats vind. Er is voor die plaats gekozen aangezien je lef moet tonen om een Hunter te worden. De wolf die Hunter zal worden gaat in het midden van de open plek staan, de andere vier wolven er om heen. Vervolgens zullen de wolven een tijd naar de volle maan moeten huilen tot de Alpha en Bèta het goed vinden. Daarna zullen ze terug naar het kamp gaan en de wolf bij de volgende ceremonie zijn rang als Hunter ontvangen.

◈ Rules ◈


De regels dienen door alle wolven na geleeft te worden, als dat niet gebeurd zullen daar ook maatregelen op worden getroffen. Als een regel word overtreden zal de Alpha of Bèta een passende straf voor de desbetreffende wolf kiezen. Dit kan variëren van een inkorting op het rantsoen tot klusjes in het kamp. Als door een bepaalde wolf de regels vaak worden overtreden kan dat ook leiden tot verbanning uit de pack.
◈ Wij zijn een neutrale roedel, val geen wolven aan zonder daar een goede reden voor te hebben.
◈ Luister ten alle tijden naar je Alpha en Bèta, tegenspraak word niet getolereerd.
◈ Verwaarloos je taken als welke rang dan ook niet.
◈ Als je een partner hebt neem je geen relatie met andere wolven. Alleen als jij en je partner uit elkaar gaan is dat toegestaan.
◈ Gewonde wolven worden niet achtergelaten na een gevecht.
◈ Val geen packgenoten aan, als dit word gezien zul je meteen worden verbannen.

◈ Ranks ◈


Alpha - 1 -  De leider van de pack waar door iedereen naar geluisterd dient te worden. De Alpha maakt de belangrijke beslissingen samen met de Bèta. En is de meest gerespecteerde rang van de pack.
Bèta - 1 - De rechterhand van de Alpha, hij of zij maakt samen met de Alpha alle belangrijke beslissingen. Naar de Bèta dient door iedereen geluisterd te worden, alleen de Alpha staat er boven.
Hunter - ∞ - Zodra een wolf klaar is met zijn tijd als apprentice en hij of zij de Moon Cry ceremonie heeft gedaan krijgt hij of zij de Hunter rang. Wolven met deze rang zijn de jagers en vechters voor de pack.
Apprentice - ∞ - De leerlingen van de pack die worden getraind door de Hunters die daar voor zijn aangewezen. Ze leren om te jagen en vechten voor de pack. De wolven dragen  ongeveer de leeftijd van zes tot twaalf maanden.
Pup - ∞ - Vanaf het moment dat een wolf word geboren tot het moment dat hij of zij de apprentice rang krijgt toegewezen in een ceremonie draagt hij of zij de rang pup. Pups hoeven niets te doen en blijven verplicht in het kamp.
Carer - ∞ - Als een wolvin pups verwacht word ze na een aantal dagen opgenomen in de Nursery. Daar zal ze de rang Carer dragen tot de pups die worden verzorgd door de wolvin apprentice worden.
Healer - 2 - De Healers zijn de verzorgers van alle zieke en gewonde wolven. In de Wind Rusher's pack zijn er twee voor de zekerheid. De wolven met de Healer rang hebben veel verstand van kruiden en wonden.
Healer apprentice - 2 - Door de twee Healers worden ook twee Healer apprentice getraind. Het tweetal zal het volgende duo van de Healers volgen, het is ook een eer om deze rang te mogen ontvangen.
Elder - ∞ - Dit zijn de wolven die hun hele leven al hebben gewerkt voor de pack en er nu te oud voor zijn. Ook de wolven die een handicap hebben waardoor ze niet kunnen functioneren als Hunter hebben deze rang.Tysm voor het awesome setje Juul
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wind Rushers - Informatie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: CHARACTER & GAME RELATED :: ♦ Packs :: ◆ Wind Rushers-