Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Informatie over de ''Cerulean Wind''

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Informatie over de ''Cerulean Wind''   zo maa 22, 2015 4:04 pm
''Cerulean Wind'' is de naam van het forum, maar wat houdt het nu precies in? Zoals je in het informatie topic over Tera misschien al gelezen had is de Cerulean Wind het gene wat Tera heeft laten ontstaan. Dat klinkt allemaal heel mooi, toch? Helaas lijkt dat maar zo. Voor de wolven en andere bewoners van Tera is de Cerulean Wind een bedreiging, een erg grote.

Eens in de zoveel tijd is het tijd. De normal helder blauwe lucht in Tera veranderd naar een paarse kleur. Dat is het teken voor de wolven om zich schrap te zetten. In het zuiden van Tera staat een poort. De wolven noemen het ''The Unknown'', gezien ze niet weten wat er nou precies allemaal gebeurd. Vanuit die poort ontstaan een vreemde, blauwe mist. Deze mist verspreid zich over verschillende gebieden. De mist inademen is niet dodelijk, maar je gaat er van hallucineren. De hallucinaties kunnen zo heftig worden dat die uiteindelijk wel je dood kunnen betekenen. Een kwartier lang begint de aarde te trillen, en daarna is het weer voorbij. De vreemde blauwe mist blijft voor minstens een week, en in die week gebeuren er allerlei vreemde dingen die je het leven zouden kunnen kosten.

Wat gebeurd er nou precies? Zoals al uitgelegd werd is Tera een tweede dimensie. Wat de bewoners van Tera niet weten is dat er nog een eerste dimensie is. Dat is de dimensie waar wij als real-life mensen in leven. In enkele plekken in de eerste dimensie (op aarde, dus) zijn verschillende poorten geplaatst. Mensen zoals wij weten daar niks van. De poorten zijn geplaatst op plaatsen waar veel wolven, maar ook andere dieren voorkomen. Hoe de poorten daar zijn geplaatst is een mysterie.
Zodra de Cerulean Wind begint, lichten alle poorten in de eerste dimensie op in verschillende kleuren. Zo openen ze een poort naar de tweede dimensie. De vreemde, blauwe mist verschijnt ook in de eerste dimensie. Zodra levende wezens deze inademen worden ze de poorten in gelokt door middel van hallucinatie. Wanneer ze door deze poorten reizen en terechtkomen in Tera zijn ze hun geheugen kwijt en vreselijk in de war. Het geheugen zal dan ook niet meer terug komen.

Hoe werkt dit nu precies in de RPG wanneer de Cerulean Wind optreedt? Dat hebben we even netjes voor jullie opgesomd:

- De Cerulean Wind komt niet vaak voor, en op onverwachte momenten.
- Zodra de Cerulean Wind opduikt zal dat als een mededeling op de site staan.
- De Cerulean Wind duurt 1 week in real life. In die week zal er op verschillende gebieden vreemde, blauwe mist ontstaan.
- In de week van de Cerulean wind mogen administrators elk topic binnendringen met verschillende mededelingen:
1. Aankondiging dat er blauwe mist naar deze omgeving trekt.
2. Vreemde gebeurtenissen, bijvoorbeeld: Bomen die opeens omvallen richting jou wolf, etc.
3. De mededeling van de aarde die begint te schudden.

Bij mededeling 1 is het de bedoeling dat je jou wolf zo snel mogelijk uit het topic ziet te krijgen en op een realistische manier laat wegvluchten voor de mist. Gaat dit niet realistisch, en is het gewoon ''Pieter rende weg'' zal de mist je te pakken krijgen en zal je wolf zichzelf afmaken door middel van de hallucinatie. Is de vlucht post middelmatig, kan je alsnog onder hallucinatie komen, maar dan niet dodelijk. Is de vluchtpost duidelijk en goed, dan is ze wolf ongedeerd.

Bij mededeling 2 is het de bedoeling dat je jou wolf in veiligheid brengt. Hetzelfde principe als bij mededeling 1. Bijvoorbeeld:
Admin: Een van de metershoge bomen maakte een krakend geluid. In een kwestie van een seconde merkte je hoe de boom met een gevaarlijk hoge snelheid naar beneden kletterde.
Speler: Piet zag de boom. Hij sprong opzij.

Als de post zo simpel is zal Piet onder de boom terechtkomen en een blijvende handicap krijgen. Is de post middelmatig zal Piet een verwonding oplopen. Is de post goed en origineel, dan mankeert Piet helemaal niets.

Mededeling 3 is niet veel bijzonders. Dit is enkel om een klein verassings-effect te creëren in topics die wat ''normaaltjes'' lopen, zodat beide spelers weer een nieuwe setting krijgen om het topic mee levend te houden.

Deze posts hierboven zullen zeer weinig voorkomen. Dit maakt het extra spannend/speciaal als er zo'n post in een topic opduikt. Dit systeem is bedacht om de RPG spannend te houden.

Bij mededeling 1 en 2 geldt wel een regel. Nadat er een mededeling is geplaatst krijg je 2 weken de tijd om te posten. Post je dan niet, bepalen wij wat er met je wolf gebeurd. Mocht je een reden hebben (Op vakantie, te druk met school, thuissituatie, etc) dan snappen wij dit natuurlijk en bespreken we samen met jou wat er met je wolf gebeurd.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
 
Informatie over de ''Cerulean Wind''
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: GENERAL :: ♦ Handbook :: ♦ Information-