Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Dont judge a book on its cover [ Ace]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lady

avatar
Real name : Erza Scarlet
Aantal berichten : 19
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 15 moons
Pack:
Mate: I will prove i am worthy

BerichtOnderwerp: Dont judge a book on its cover [ Ace]   wo mei 20, 2015 11:12 pm


Een witte teef, haar uiterlijk onschuldig en bijna schattig, Uiterlijk verborg veel, de vele pijn die ze had geleden, als jonge pup worden achter gelaten. Opgevangen bij een reu, die voor haar zorgde alsof zij zijn eigen was. Voor haar ogen vermoord door een of andere roedel omdat hij op hun terrein had gejaagd. Ze gebruikte het slanke kleine lichaam om andere te misleiden. Ze was niet waardevol, niet gevaarlijk maar boven alles enkel maar een teef.
Haar ranke poten liepen naar de ruïnes, ze had gehoord van de roedel die zich daar vaak schuil hielden. Nu was ze op het perfecte plan gekomen daar gewoon naar binnen te wandelen. Vertrouwend op haar onschuldige en schattige uiterlijk. Zelfs haar naam maakte haar onschuldig lijkend. Ergens kon ze niet wachten tot ze de grote boze wolf voor zich had staan. Ze sprong op een hogere rots en legde haar lichaam op een van de plattere stukken. Haar hoofd rustend op haar voorpoten. Na een korte vijf minuten was ze klaar met wachten en sprong ze van de rots af om zich op de grond neer te zetten en legde de pluizige staart om haar poten heen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Dont judge a book on its cover [ Ace]   do mei 21, 2015 10:53 am


lady
here we go!
184
Een nogal zorgwekkende lucht had Ace al vroeg op pad gestuurd vandaag. Hij had de afgelopen dagen een beetje door het noorden gedwaald, en was nu op zijn weg terug naar de ruïnes. Echter, tijdens zijn route huiswaarts was de sterke geur van een teefje zijn neus binnen gedrongen, en dit werd sterker naarmate hij dichter in de buurt van het kamp kwam. Dit alles tot zijn grote ongenoegen. Welk teefje was zo gek om regelrecht het gebied van enkel reutjes binnen te treden? Of had ze de regels van Paramount niet goed begrepen en dacht ze daadwerkelijk kans te maken tot het binnenkomen van de roedel? Ace snoof. Wat de reden dan ook precies was, het was een onverstandige zet geweest.

Ace versnelde zijn pas toen zijn thuisbasis in zicht kwam, en het Probleem had het zich er blijkbaar comfortabel gemaakt. Hij wachtte niet eens op een reactie van haar, maar spuwde direct: "Wat heb jij hier te zoeken?" Hij legde zijn oren in zijn nek en keek haar vuil aan. Als ze niet snel wegrende, zou het haar duur komen te staan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lady

avatar
Real name : Erza Scarlet
Aantal berichten : 19
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 15 moons
Pack:
Mate: I will prove i am worthy

BerichtOnderwerp: Re: Dont judge a book on its cover [ Ace]   za mei 23, 2015 2:45 pm


Haar staart lang zacht om haar poten heen. Ze stond op terwijl de reu verscheen, ze liet haar staart neutraal hangen terwijl ze de reactie kreeg die ze al had voorzien. 'Wat ik hier te zoeken heb? Nou noem het maar een wie, die wie ben jij.' Ze hief haar staart terwijl ze hem aankeek en haar blik niet van hem liet afwendden. 'Wat precies maakt een teef zo zwak trouwens?' Ze zette haar poten stevig in de grond. 'Maar om je vraag te beantwoorden, kom ik hier voor het gene waarvoor de reuen hier ook voor komen.' Ze weigerde weg te gaan, het bericht was duidelijk ze deed er enkel niets mee. Waarom zou een teef minderwaardig staan aan een reu, dan had hij toch echt de verkeerde teven ontmoet. De fluffy witte vacht was goed onderhouden en lied haar wat breder lijken dan ze eigenlijk was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Dont judge a book on its cover [ Ace]   ma mei 25, 2015 4:11 pm

lady
x
207
Het teefje leek precies te weten wat ze hier deed. Het was dus geen grap. Ze wilde bij Paramount. Ace vreesde dat deze dag ooit zou komen. Hij haalde diep adem en liet alles over zich heenkomen. Dit zou een verschrikkelijk lange dag worden.

De witte teef - of eigenlijk teefje, want jemig, wat was ze nog jong - wilde direct weten wat het vrouwelijke geslacht zo zwak maakte. Oké, meteen in de aanval. Hoe vaak had hij zich al niet moeten verantwoorden? Ace hield de tel ondertussen niet meer kwijt. Dit teefje wilde weten wat er mis met haar was, dus kon ze het hele riedeltje verwachten. Ze maakte haar kans om een schrijntje meeleven van de reu te krijgen erg klein. "Lieverd, niet zo agressief," gromde Ace op een dreigend lage toon. "Teefjes zijn zwak omdat reutjes sterker, groter en slimmer zijn. Reutjes voelen minder meeleven, hebben geen natuurlijk 'moeder'-gevoel zoals jij hebt. Teefjes laten zich hierdoor makkelijker manipuleren en overhalen. Paramount kan zich zulke gebreken niet veroorloven." De tekst, als een script ingestudeerd, kwam moeiteloos uit zijn bek. De reu zag hoe de jonge wolf haar best deed zich krachtig neer te zetten, maar het was eerder aandoenlijk. Goed, was ze klaar met zijn tijd verspillen?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Dont judge a book on its cover [ Ace]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dont judge a book on its cover [ Ace]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: NORTH :: ♦ Abandoned ruins-