Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mider

avatar
Real name : C.
Aantal berichten : 45
IC berichten : 7
Man
Wolf profile
Age: 3 years and 2 months.
Pack: Paramount
Mate: There ain't no rest for the wicked.

BerichtOnderwerp: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   wo mei 20, 2015 9:41 pm


Dat hij dit überhaupt deed. De wolf die al zo lang als hij kon herinneren solidair was, stond op het punt zijn bek open te trekken en er een langgerekte huil uit te laten komen om aandacht te trekken voor een leader van een pack. Het was alsof Mider gek was geworden. Maar de wolf had er lang over nagedacht, er misschien ook wel een slapeloze nacht van gemaakt. Zijn massieve poten kneedde zachtjes de grond onder hem, nerveus? Nee dat was hij zeker niet. Misschien een beetje, maar Mider negeerde het. Hoe kon hij, een reusachtige wolf, hij was niet echt reusachtig maar duidelijk wel groter dan een gemiddelde wolf, nerveus zijn? Dat hoorde niet bij hem. Even ontblootte hij zijn tanden maar wachtte nog steeds met zijn huil.
De reden dat Mider had besloten zich aan te sluiten bij een pack was omdat hij zich alleen begon te voelen. Tot nu toe had hij maar een ander dier ontmoet en dat was niet bepaald een geweldige ontmoeting geweest en daarna was de wolf compleet alleen geweest. Hij hoefde niet altijd in gezelschap te zijn, zolang hij maar een paar wolven om zich heen had waar hij mee kon socialiseren. Misschien zou hij het wel tot een hoge rang schoppen, al betwijfelde Mider dat. Echter zou het een geweldige tijd dan zijn. Beesten rond commanderen, meer macht hebben dan een normale wolf. Hij zou er van genieten.
Nu was het echt schemerig geworden, rond de avond. Ergens was nog een verlaten vogel aan het fluiten en het was windstil. Mider hief zijn kop naar de hemel waar al een paar sterren waren verschenen, en niet een langgerekte, lage huil horen. Het was luid en duidelijk hoorbaar voor Ace, de roedelleider. Mider had het geduld hiervoor en ging op de plek zitten waar hij zojuist had gehuild. Zijn staart lag achter hem en de grote witte wolf bleef met zijn gele ogen vooruit staren en wachten tot de leider tevoorschijn zou komen.Because they took our love and they filled it up

Filled it up with Novocaine and now I’m just numb

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 10:41 am


mider
x
385
Met een tevreden grijns lichte Ace zijn witte kop. Het geluid van een prachtig lange huil klonk als muziek in zijn oren. Hij bewonderde bij voorbaat het lef van de wolf die deze kreet had geslaakt. Het was namelijk niet niets een poging te doen toe te treden tot een roedel. Je liep de kans faliekant de mist in te gaan, wat soms erg riskant kon zijn. Tot nu toe had Ace één zo'n geval gehad, die kneuzige doch wijze Sullivan, maar die had zich goed weten te kunnen herstellen. Nieuwsgierig naar wat deze huil verborgen hield, liep Ace met een gepaste tred richting de ruïnes.

Het eerste waar zijn oog op viel, was een bijna immens gestalte. Hoewel de roedelleider niet bepaald klein was, leek dit wezen hem zelfs te overtreffen. Even twijfelde Ace. Was dit een wolf? Had ie gehuild naar hem? Toen hij dichterbij kwam, kreeg hij antwoord op de eerste vraag, en aan de lichaamshouding te zien - jemig, het grote lichaam maakte de lichaamshoudingen groter en duidelijker! Ace vond het bijna magisch om te zien - kon op de tweede ook 'ja' worden gezegd. Het was een feit dat hij niet snel van zijn stuk was gebracht, maar deze mysterieuze onbekende bewoog wat in hem. Een trots gevoel verzamelde zich in zijn maag. Deze reus moest in Paramount. Ace was zelfs zo enthousiast, dat hij bijna de formele manier van aanmelden vergat. Hij schraapte zijn keel. "Paramount trekt je aan, eh?" Ace liep dichterbij en nam de zware lucht in zich op. Het vertelde hem dat een reutje zijn ruïnes had betreden, een relatief jonkie nog. Wacht, zo jong en al zo'n uiterlijk? Deze zou lang overleven, en tot Ace' spijt, zou hij daar Paramount niet eens voor nodig hebben. Des te blijer was hij met de keuze van de onbekende reu. Zijn ogen ontmoette de gele kijkers. "Ik zou je moeten vragen wat je ons te bieden hebt, maar met een postuur als de jouwe, kan ik bijna wel raden dat brute kracht een van jouw specialiteit is." Het moest gezegd worden. Daarbij kon een beetje paaien geen kwaad. Dit zou de ander meer zelfvertrouwen geven, en daar kon een wolf maar niet genoeg van hebben. Er was overigens geen woord van gelogen. "Verras me, maar vertel me eerst je naam."  Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mider

avatar
Real name : C.
Aantal berichten : 45
IC berichten : 7
Man
Wolf profile
Age: 3 years and 2 months.
Pack: Paramount
Mate: There ain't no rest for the wicked.

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 5:06 pm

Hij hoefde niet erg lang te wachten, de leider verscheen snel. Mider merkte al dat de andere wolf onder de indruk van hem was. Van wat? Hij had nog niets laten zien, het beest wist nog niets van hem. Misschien door zijn grootte, tuurlijk, dat moest het wel zijn. Mider kon geen andere reden bedenken dan dat. Ergens maakte hem dat trots. Normaal zou hij de onderdanige moeten zijn voor de leider, in dit geval Ace, maar de rollen leken omgedraaid te zijn. De gele ogen volgde elke pootstap van Ace, misschien zat er een test aan vast, misschien zou hem wel aanvallen. Mider had dit soort dingen nog nooit gedaan en had geen idee wat hij moest verwachten. "Paramount trekt je aan, eh?" Waren de eerste woorden van de andere wolf, die ook licht van kleur was. Mider wist niet goed wat hij hier op moest zeggen en knikte alleen maar. Hij moest ergens in zijn achterhoofd houden dat hij niet te arrogant ging doen, dat werd nooit gewaardeerd. Ace keek hem recht aan Mider bleef terug kijken, je kon hem niet intimideren met een blik.
"Ik zou je moeten vragen wat je ons te bieden hebt, maar met een postuur als de jouwe, kan ik bijna wel raden dat brute kracht een van jouw specialiteit is." Een grijns trok over de bek van de witte wolf. Het werd duidelijk gewaardeerd dat hij zich wilde aansluiten bij deze roedel. Het deed Mider goed, het gaf hem het gevoel dat hij een grote kans had om het ver te schoppen. "Verras me, maar vertel me eerst je naam."
De jonge wolf ging even verzitten voordat hij sprak met zijn lage stem. 'Mider is de naam. Mijn kwaliteiten zijn sterkte, dat heb je goed geraden,' Begon hij te spreken. 'Ik ben loyaal en als ik me bij 'Paramount' aansluit, dan zal ik er ook blijven tot er niets meer van de groep overblijft.' Misschien wat te slijmerig, hopelijk zou Ace zich er weinig van aantrekken. Mider was niet goed met woorden, met zijn klauwen echter wel. Niet dat de wolf dom was, hij was meer van de kracht dan gewoon diplomatische overeenkomsten. En paramount leek daar ook niet van. 'Ik ben niet van de woorden, of het diplomatische gebeuren. Geef mij een gevecht en ik win.' Zei hij duidelijk. Hij hoopte Ace hiermee te overtuigen dat hij wel zeker een plek waard was. Ach, hij wist het allang, natuurlijk was hij hier welkom.


Because they took our love and they filled it up

Filled it up with Novocaine and now I’m just numb

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 5:44 pm

mider
x
360
De reus hield geduldig zijn mond terwijl de roedelleider sprak, maar een grijns sierde het gelaat toen Ace sprak over zijn opvallende aanzicht. Ha, toch niet helemaal bestand tegen een complimentje. Verder vertelde de reu dat hij de naam Mider droeg en dat hij trouw zou zijn tot in de eeuwigheid - zo vatte Ace het gedeelte over 'tot niets meer van de groep overblijft op, aangezien Paramount onophoudelijk door zou gaan. De woorden van Mider deden hem veel deugd. Hehe, eindelijk iemand die precies wist waar hij het over had en waar 'ie mee bezig was. Weinig woorden, had hij verteld, ook erg fijn. Hij was overtuigd, of in ieder geval bewust, van zijn eigen kracht. Dus dat zelfverzekerde had hij ook in zich. Ace liep zijn mentale checklist af. Trouw, intimiderend, makkelijk, vastberaden. Alle punten werden zonder twijfel afgetikt. Mider was bijna een perfecte invulling voor zijn idee van een Paramount. Ace wist wel dat hij voorzichtig moest zijn met de hoeveelheid positieve feedback die hij deze wolf zou geven. Aangezien hij nogal jong was en de goedkeuring van een gerespecteerd oudere (zo noemde de Emperor zich zonder blikken en blozen) had, kon de roem en eer zich al snel naar het hoofd stijgen. Dat kon het bestaan van Ace als roedelleider, hoewel hij dit niet graag toegaf, of het algehele bestaan van de groep in gevaar brengen. Even dimmen dus.

Ace had goedkeurend geknikt tijdens het spreken van de witte wolf. "Dan heb ik jou nog vrij weinig te vragen. Je komt alle eisen tegemoet." Hij lette erop zijn enthousiasme niet in zijn stem te mengen - zie eerdergenoemde dreiging. "Als jij gelooft in wat je zegt, zal het je goed afgaan in Paramount. Ik hoop voor je dat je om kunt gaan met autoriteit, je luistert namelijk naar alles wat ik je opgeef. Ben je op de hoogte van de gang van zaken binnen de groep?" Hiermee doelde hij op de strak na te leven regels en hiërarchie. Mider kennende had hij zijn zaakjes goed in orde, dus verwachtte Ace een simpele 'nee', maar hij zou het hem graag nog even de kop in willen hameren waar nodig.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mider

avatar
Real name : C.
Aantal berichten : 45
IC berichten : 7
Man
Wolf profile
Age: 3 years and 2 months.
Pack: Paramount
Mate: There ain't no rest for the wicked.

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 5:59 pm

Terwijl Mider zijn punten opnoemde die hij wilde opnoemen bleef hij naar Ace kijken. Hij wilde elk trekje zien, elke verandering in zijn gezicht, zowel positief als negatief. Tot nu toe leek het alsof hij de juiste dingen had opgenoemd. Als Mider er zo over nadacht, kon dat ook wel kloppen. Het was alsof hij genetisch gemaakt was voor deze groep. Alles wat hij zei leek te kloppen in het plaatje. Van wat Mider had begrepen van de groep tenminste. Hij had gehoord dat ze geen vast kamp hadden, dat de wolven deden wat ze wilden, maar dat er wel een duidelijk onderscheid was in wie heerste en wie luisterde. Het zou wennen moeten worden, dat zeker. Mider deed het liefst wat hij wilde, maar als het tegen de regels in ging kon hij wel fluiten naar een goede plek in de pack. "Dan heb ik jou nog vrij weinig te vragen. Je komt alle eisen tegemoet." Mider knikte weer, niet zeker wetend waarom. "Als jij gelooft in wat je zegt, zal het je goed afgaan in Paramount. Ik hoop voor je dat je om kunt gaan met autoriteit, je luistert namelijk naar alles wat ik je opgeef. Ben je op de hoogte van de gang van zaken binnen de groep?" Even bleef het stil tussen de twee wolven. Mider wist niet goed wat hij hier op moest zeggen. 'Ik denk dat als je het herhaald het wel duidelijk zal zijn.' Zei de jonge wolf vervolgens.


Because they took our love and they filled it up

Filled it up with Novocaine and now I’m just numb

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 7:03 pm

mider
Bijna :]
175
Tja, oké. Mider was een erg stille wolf. De bijna ongemakkelijke stilte die tussen de twee viel nadat Ace had gevraagd of de regels duidelijk waren, versterkte zijn vermoedens. Communiceren zou op deze manier nog een aandachtspuntje kunnen zijn. Desalniettemin was het belangrijker om te luisteren dan te spreken. Uiteindelijk liet de grote wolf zich toch horen en vertelde dat het niet kwaad kon als alles nog even werd herhaald. "Het belangrijkste is, is dat je mij en de andere leden respecteert. Wij willen onze macht uitbreiden door middel van het veroveren van gebied en het veranderen van de gedachtegang van anderen. Degene die dit weigeren, horen absoluut niet thuis in het Nieuwe Tera, en mogen dan ook verwijderd worden." Ace wist zeker dat Mider los kon gaan met dit "verwijderen". "Geen gerotzooi met vriendinnetjes - omgaan met zwakkelingen wordt niet gewaardeerd. Er gelden dan ook niet bepaald zachte straffen voor het overtreden van de geboden." Normaal kon hij hier een nieuwe aanwinst zien aarzelen, dus was hij erg benieuwd naar de reactie van de kolos.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mider

avatar
Real name : C.
Aantal berichten : 45
IC berichten : 7
Man
Wolf profile
Age: 3 years and 2 months.
Pack: Paramount
Mate: There ain't no rest for the wicked.

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 7:14 pm

De wolf bewoog wat met zijn oren toen de regels, die hem vaag bekend waren, weer ter oren kwamen. "Het belangrijkste is, is dat je mij en de andere leden respecteert. Wij willen onze macht uitbreiden door middel van het veroveren van gebied en het veranderen van de gedachtegang van anderen. Degene die dit weigeren, horen absoluut niet thuis in het Nieuwe Tera, en mogen dan ook verwijderd worden." Het klonk als muziek in zijn oren. De witte wolf verheugde zich nu al op het vechten, op het voelen van de adrenaline door zijn lijf. Het maakte hem nu al opgewonden, maar Mider hield zich in en legde zijn staart om zijn poten. De punt van zijn staart bewoog zachtjes op en neer. "Geen gerotzooi met vriendinnetjes - omgaan met zwakkelingen wordt niet gewaardeerd. Er gelden dan ook niet bepaald zachte straffen voor het overtreden van de geboden." Vriendinnetjes? Dat was serieus een regel? Mider was meer van de One-night stands. Niet dat hij een player was, zeker niet. Hij zag zichzelf gewoon niet in een vaste relatie. En eigenlijk had de reu nooit nagedacht over het hebben van een vriendin. Tijdsverspilling. Over de zwakkelingenregel kwamen een paar vraagtekens omhoog, maar Mider verwachtte dat die regel hem wel snel duidelijk werd. 'Ik begrijp het.' Zei de wolf nadat Ace klaar was met zijn verhaal. 'Ik zal je weinig tot last zijn.' Vervolgde hij er nog achteraan. Misschien was het joinen van een pack een van de beste ideeën geweest die Mider had gehad tot nu toe.


Because they took our love and they filled it up

Filled it up with Novocaine and now I’m just numb

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   do mei 21, 2015 10:17 pm

mider
Huppakee, Mider is binnen!
204
Dat was het dan. Mider begreep het, Mider zou zijn taak uitvoeren. Ace was tevreden. Dit had hem moeite nog energie gekost. Het leek bijna op een droom, zo makkelijk als het was gegaan. Natuurlijk was dit echt, en karma had veel positiviteit opgespaard om het vervolgens nu in één keer uit te delen. Nu hoefde enkel het officiële woord er nog uit, hoewel dit alleen maar een formele bedoeling had, aangezien het voor beide wolven zo goed als duidelijk was dat Paramount zojuist een nieuw lid had geworven. "Dan heet ik je graag welkom in Paramount," sprak Ace niet al te plechtig. Hij wilde zijn nieuwe lid een tip meegeven. "De rangen 'Hell Hound' en 'Guard' staan nog open. Ik weet zeker dat jij geschikt bent voor één van de twee. Als je interesse hebt, laat je in de eerstvolgende inname van gebied zien wat je waard bent, en dan is het voor mij wel duidelijk." Hij staarde de gele ogen doordringend aan en rukte daarna zijn blik van het gestalte los. Met een aantal soepele sprongen nam hij de opgestapelde brokstukken alsof het een parkoers was, en verdween in de duisternis van de bossen. Die dag zou hij zich nog opperbest voelen.

Ace uitTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The hour of the wolf [Aanmelding Paramount]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: NORTH :: ♦ Abandoned ruins-