Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Afterglow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oblivion

avatar
Real name : EMMA!
Aantal berichten : 17
IC berichten : 1
Man
Wolf profile
Age: 27 moons
Pack:
Mate: That's the thing about pain. It demands to be felt.

BerichtOnderwerp: Afterglow   ma mei 18, 2015 8:55 pm

Met zijn neus laag sloop de bruine wolf langs de bomen. Geërgerd waren zijn amberkleurige ogen op zijn pad gericht en zijn oren draaide waakzaam rond. Gino, zijn oudere broer, was een pack gejoint, maar zelf voelde hij daar niet zoveel voor. Natuurlijk wou hij niet zijn hele leven bij zijn broer blijven plakken, maar nu hij in een pack zat, zou het moeilijker worden om elkaar te zien. De hoge bomen wierpen hun eeuwen oude blik op hem neer en hij voelde zich klein, nietig. Terwijl hij het liefst van al de beste was en aanzien had. Een zucht verliet zijn bekje en zijn poten droegen hem verder dan hij verwacht had. Zijn oren waren gericht op elk geluidje, elke knappende tak.

››Eerst Naevia


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Afterglow   ma mei 18, 2015 9:15 pm

Naevia draafde in een ontspannen tred door het bos. De bomen strekten verder dan ze kon kijken en haar neus werd overspoeld met heerlijke prooigeuren. Ze had net haar grootste honger weten te stillen met een konijn, makkelijke prooi, en struinde vrolijk verder. Dit bos was echt de eerste normale plek waar ze was in dit verdomde gebied. Ze was verdwaald geweest op kliffen, woestijnen en rare wouden. Dit was het eerste gebied waar ze zich op haar gemak voelde. Hier kon ze best leven.
Ze snoof de frisse lucht op en nam de geluiden in zich op. Geritsel in de bosjes, gefluit in de bomen, krabbelende pootjes onder de grond. Maar ook iets anders viel in haar oorschelpen. Zwaardere voetstappen die door de bosgrond marcheerden. Naevia stak haar neus in de lucht en rook al snel een mannelijke geur. Kort dacht ze na of ze wel wéér een aanvaring met een andere reu wilde, maar de keuze was snel gemaakt en ze zette koers naar de onbekende soortgenoot.
Al snel kwam een bruine reu op haar blikveld. Haar mondhoeken trokken omhoog en ze versnelde haar pas en schoot uit de bosjes en knalde met volle vaart tegen zijn flank in. Kort rolde ze over de bosgrond voordat ze zichzelf weer overeind hees en keek met haar bleekgele ogen de reu uitdagend aan. Ze sprak geen woord, maar haar blik zei boekdelen terwijl ze haar spieren aanspande, een tegenaanval verwachtend.
notes: naevia houdt van ongewone intro's (':


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
 
Afterglow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Springshade Forest-