Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   zo mei 17, 2015 9:31 pm

Damn, waar was ze nú weer beland. Naevia was echt gespecialiseerd geraakt in de meest onleefbare plekken van dit land rond te wandelen en verdwaald te raken. Dus slofte haar poten over een uitgedroogde grond, wolkjes droog zand opgooiend. Ze snoof eens diep in, en het rook alleen maar naar hitte en zand. En haar mond proefde ook naar hitte en zand. Gatverdamme, ze kon wel janken.
Naevia strompelde langzaam voort. Dorst begon aan haar strot te knagen en de hitte steeg naar haar hoofd. Ze had had haar tong al uit haar bek hangen, wat natuurlijk de smaak van zand in haar mond versterkte.
Wonder boven wonder rook ze na enkele vermoeiende minuten water. Ze hief haar kop omhoog en ze bedankte stilletjes dat het lot haar hierheen had mogen brengen. Ze snelde naar het water en een kleine oase ontstond op haar blikveld. Hongerig duwde ze haar snuit in het water. Het water was warm en het smaakte naar zand, toch had ze nog nooit zoiets dorstlessends gedronken. Voldaan hief ze haar hoofd uit het water, totdat ze merkte dat ze niet de enige was die dit oord had gevonden. Verbaasd keek ze de andere wolf recht in de ogen.
‘Wel wel, nooit gedacht dat ik een andere verloren ziel in dit gruwelijke oord zou tegenkomen,’ sprak Naevia verbaasd tegen de reu.

- Eerste post Aethan!
Btw: Ik moest even snel dit postje afmaken dus ja (':


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Aethan
Moderator
avatar
Real name : Fien
Aantal berichten : 68
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 2 years old.
Pack: -
Mate: -

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   ma mei 18, 2015 6:18 pm
- paw  A E T H A N  paw  -

In my crown, I am king.
I love their endless worshipping.
I am raw, a dinosaur, but I’ll never grow extinct.
So don’t mess with me, I’ll shoot you down!


Hoe de hell was hij hier nu weer geraakt. Man onbekende gebieden waren echt verschrikkelijk. Hij wist niet 1) waar hij was 2) hoe hij hier uit ging geraken en 3) of hij hier wel levend uit zou geraken. Maar wat een verdomd mirakel wanneer de geur van water z'n neus raakte. Z'n uitgedroogde neus. En man, hij weet niet hoe, maar hij kreeg terug de energie om het op een klein drafje te zetten. Een kleine oase roos uit het zand uit, een struikje of twee langs de rand van het water. "Praise the lords..." Pufte hij wanneer hij dorstig z'n snuit diep in het water stak en het binnen hapte en slorpte. De witte reu zou je niet de laatste keer kunnen vertellen wanneer hij zo'n enorme dorst had gehad. Zijn witte vacht had in dit oord maar 1 goede functie en dat was de zon een beetje reflecteren zodat hij net dat klein beetje minder warm had.
Opeens trok een stem hem uit z'n gulzigheid, en hij gooide zijn hoofd naar boven. Niet ver van hem stond een zwarte wolvin. Damn, kon hij zelfs hier niet alleen zijn? "Ik kan zeker zeggen dat de verbazing wederzijds is," antwoordde hij. "Misschien is een beetje gezelschap hier wel welkom.. denk ik," Het laatste fluisterde hij zachtjes onder z'n adem, zodat de wolvin hem niet kon horen. Hij had eigenlijk nooit echt zin in veel gezelschap, maar wat ging hij er aan doen? Zeggen dat ze hier niet mocht zijn? Dat was nu niet echt in zijn goed recht, gezien dat ze beide gewoon aan het genieten waren van de verfrissing in dit warme oord.
Words: 275 ||Tag: - || Note: Aethan de chagerijn :')
-In my crown, I am king!-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pluisbal.tumblr.com
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   ma mei 18, 2015 7:14 pm

Naevia keek gebiologeerd hoe de witte reu het water naar binnen werkte. Net als haar was hij vast bijna omgekomen van de dorst.  Toen hij haar in het oog kreeg, leek hij echter niet meer zo tevreden. Naevia werkte een geamuseerde grijns op haar gezicht. Op een of andere manier leken alle reuen in dit gebied haar niet zo geweldig te vinden. Ze was toch niet zó afzichtelijk.
De reu beaamde dat het inderdaad een vreemde plek was om een andere wolf te ontmoeten. Al had Naevia het nog vreemder gevonden als ze elkaar waren getroffen midden op de dorre vlakte. Zo'n bron van water, dat was logischer dat het andere wolven aantrok. Maar alsnog snapte ze niet dat een wolf ook maar een poot in dit gebied wilde zetten. Het was haar ook een raadsel dat ze hier was gekomen.
Een beetje gezelschap was inderdaad misschien wel goed. Wel op een eenzame plek als deze. Ze kantelde haar hoofd en besloot de afstand tussen hun te verkleinen. In een verende tred liep ze op het poeltje heen en verkleinde de afstand tussen haar en de witte wolf met een meter, voordat ze naast hem op haar achterwerk viel.
‘Ja, nu we hier toch zijn beland kunnen we er maar beter het beste van maken,’ stemde ze in met een licht verveelde stem. Het was Naevia wel opgevallen dat zijn lippen hadden bewogen, maar ze niets kon verstaan. Ze vroeg er maar niet na, straks zou dat zijn humeur nog verder laten zakken. ‘Ik ben Naevia, en jij mag wezen?’ vroeg ze dan maar. Ze wist niet hoe ze anders het gesprek op gang moest laten komen. Ze kantelde haar kop en keek onderzoekend naar de reu. Haar bleekgele ogen probeerde de zijne te vinden. Nu pas viel op dat hij er nog best jeugdig uit zag en zeker een jaar jonger was dan zij.
notes: ik hoop dat je er iets mee kunt!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Aethan
Moderator
avatar
Real name : Fien
Aantal berichten : 68
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 2 years old.
Pack: -
Mate: -

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   ma mei 18, 2015 7:35 pm
- paw A E T H A N paw -

In my crown, I am king.
I love their endless worshipping.
I am raw, a dinosaur, but I’ll never grow extinct.
So don’t mess with me, I’ll shoot you down!

De zwarte wolvin verkleinde de afstand tussen de twee in een aantal stevige stappen. Ondertussen leste Aethan nog een stukje van z'n dorst, waarna hij zich dan ook maar op z'n achterwerk liet vallen naast de zwarte wolvin. Hij voelde zich een beetje slecht voor d'r, die zwarte vacht moest verschrikkelijk zijn in deze hitte. "Mijn naam is Aethan, aangenaam," Reageerde hij, en keek even rond. Rondom hen was er letterlijk niks anders te zien dan oranje en blauw. Zand en lucht. Rest in pieces, als hij eerlijk moest zijn. "Al een plan gemaakt om hier levend weg te geraken, Naevia? Of hoopte je dat je gewoon ooit het einde van deze woestijn zou tegen komen?" Vroeg hij, een lichte humor in z'n toon. Hij had de energie niet om pissig te zijn, noch de energie om echt actief te zijn. Dan maar wat droogjes. "Just my luck als ik eerlijk moet zijn. Ik ben hier nog maar een paar dagen en dan zit ik opgescheept in dit hellegat." Zuchtte hij zachtjes. "No offence tegenover jouw gezelschap." Lachte hij wanneer hij z'n blik terug op Naevia richtte. Hij had wel slechtere wolven kunnen treffen.
Words: 197 ||Tag: - || Note: Je lettertype is alleen wat moeilijk te lezen :'(
-In my crown, I am king!-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pluisbal.tumblr.com
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   ma mei 18, 2015 9:05 pm

Naevia schreef:
De reu stelde zich voor als Aethan. Ze knikte eens naar de blauwogige reu. ‘Aethan..’ klonk haar zoete stem terwijl ze de klanken van zijn naam in haar mond proefde. Haar aandacht was helemaal van de warmte en het zand verplaatst naar de witte reu.
Kennelijk had hij zijn gedachten nog wel bij de woestijn. Hij praatte over hoe ze eruit moesten komen. Naevia snoof schamper en rolde met haar ogen. ‘Geen idee! Ik weet niet eens hoe ik hierin verzeild ben geraakt. Ik neem aan dat dit onheil op een gegeven moment ten einde moet komen?’ zei ze op een quasi hopeloze toon. Vervolgens zette ze een grijns op haar gezicht. Haar longen hadden al genoeg hete lucht ingeademd en vervuild geraakt door oranje zand. Ze zweerde dat ze nooit weer in haar leven opnieuw verdwaald zou raken in deze troosteloze vlakte.
Haar hoofd kantelde toen Aethan vertelde over de situatie waarin zij ook verwikkeld zat. Ze moest eens schamper lachen, de wereld was toch weer klein. ‘Ik zit in precies hetzelfde parket. Al ben ik nóg een vreemd gebied afgereisd hier voor. Het lijkt alsof dit land gevuld is met hellegaten,’ zei ze verbitterd. Ze lachte even kort met hem mee toen hij haar gezelschap had. Ze had erger kunnen treffen. Deze wolf probeerde haar tenminste níet te vermoorden.
Naevia besloot resoluut op te staan en schudde haar vacht eens uit. Ze voelde zich nog steeds muf daarna, maar het was beter dan bedolven zitten onder een laag oranje zand. ‘Nou, laten we dan maar proberen uit dit hellegat te komen, voordat we hier voor eeuwig verdwalen,’ zei ze standvastig. ‘Tenminste, tenzij jij een beter idee hebt?’ vroeg ze daarna met een scheve blik naar Aethan. Straks was hij nog lang niet van plan weg te gaan, dat zou nou een domper zijn.
notes: ok ik heb het even verandert, dit beter? op mijn pc leek die vorige namelijk vet maar op mijn ipad leek hij indd poep


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Aethan
Moderator
avatar
Real name : Fien
Aantal berichten : 68
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 2 years old.
Pack: -
Mate: -

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   di mei 19, 2015 5:40 pm
- paw  A E T H A N  paw  -

In my crown, I am king.
I love their endless worshipping.
I am raw, a dinosaur, but I’ll never grow extinct.
So don’t mess with me, I’ll shoot you down!Aethan grinnikte zachtjes. "Nou ik denk wel dat iedereen diezelfde gedachte heeft wanneer ze hier terecht komen.." Hij luisterde naar hoe ze in hetzelfde bootje als hem zat.  "Weetje, je bent niet alleen. I denk niet dat ik ooit meer een 'waar de hell ben ik nu weer beland' gevoel heb gehad dan de laatste paar dagen. Dit hele gebied is een verdomd hellegat, wolven zijn niet gemaakt om door de woestijn te trekken... En ik zeker niet, steek mij maar in de sneeuw." Zuchtte hij wanneer de witte reu zichzelf van z'n kont sleurde in nabootsing van Naevia. De wolvin trok wat een scheve kop naar hem, alsof hij hier stenen zat te vreten.  "Nee bedankt, ik kom liever wel mee, als ik dan omkom is het ten minste niet alleen" Zei de reu droogjes... dat was een beetje donkere humor, maar dat kon er wel nog mee door. Hij stapte naar het water toe om nog wat zanderig vocht binnen te jagen (je wist maar nooit wanneer ze nog een bron van water zouden tegen komen) en zette de tocht langzaam voort, even stoppend en omkijkend of de zwarte wolvin hem zou volgen. Hij had namelijk geen zin haar nu al kwijt te geraken.


Words: 209 ||Tag: - || Note: Deze is beter ja!
-In my crown, I am king!-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pluisbal.tumblr.com
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   wo mei 20, 2015 7:35 pm

Het humeur van Aethan leek langzamerhand iets omhoog te klimmen. Naevia trok haar mondhoeken omhoog en kon het niet tegen houden om met hem mee te gniffelen. Ze luisterde even naar zijn woorden en knikte instemmend. Ze blikte haar bleekgele ogen naar Aethan.
‘Dit is inderdaad geen plaats voor wolven,’ zei ze. Wie wilde híér nou leven?
‘Maar ik hou ook niet van sneeuw. Geef mij maar bossen en bergen, daar voel ik me op mijn plaats,’  zei ze, meteen verlangend naar de schaduw die de bomen haar konden bieden en de grotten waarin ze kon schuilen. De kleine bergriviertjes die hoog aan de oppervlakte ontsprongen. Was dat echt teveel gevraagd?
Naevia vond zijn plan wel handig om nog een beetje van het zanderige, warme water naar binnen te brengen voordat ze weer verder zouden reizen. Ze trok een walgende kop hoe meer ze naar binnen werkte. Dit was weer genoeg om vandaag van te kunnen leven. Ze keek de witte reu aan die de tocht al had begonnen en ze zette langzaam de achtervolging in. Zodra ze naast hem liep, keek ze hem weer aan.
‘Eigenlijk zouden we deze situatie moeten gebruiken om elkaar beter te leren kennen, vind je niet? Veel meer dan praten in deze vergetelheid kunnen we ook niet,’ grinnikte ze een beetje bitter. Hoe langer ze hier was, hoe meer ze het gebied begon te haten. Maar misschien kon ze met een soortgenoot de hitte toch wat beter verdragen. ‘Ik begin wel,’ zei ze resoluut. Hmm, weetjes over zichzelf, dat wist ze zo snel nog niet. ‘Mijn naam is dus Naevia, wat eigenlijk betekent "levend", best wel ironisch al ik zal sterven eigenlijk,’ voegde ze eraan toe. ‘Ik heb al vier lentes zien komen en gaan en heb mijn hele leven als solitaire wolf geleefd, sinds ik mijn ouders heb verlaten,’ zei ze op een kalme toon. Het was wel waar, Naevia had altijd alleen geleefd en nog nooit echt grote problemen tegen gekomen. Soms was ze per ongeluk op het territorium van een roedel gekomen. Niet dat ze daar ooit met serieuze verwondingen uit kwam.
‘Nu jij,’ opperde ze, haar ogen weer die van hem kruisend.
notes: x


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Aethan
Moderator
avatar
Real name : Fien
Aantal berichten : 68
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 2 years old.
Pack: -
Mate: -

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   vr mei 22, 2015 7:41 pm
- paw  A E T H A N  paw  -

In my crown, I am king.
I love their endless worshipping.
I am raw, a dinosaur, but I’ll never grow extinct.
So don’t mess with me, I’ll shoot you down!


"Bergen en bossen zijn ook niet slecht," Zei Aethan, net voordat Naevia zich bij zijn zeide voegde.  "Maar heb je m'n vacht al een keertje bekeken?" Lachte Aethan,  "het is alsof ik met een hertengewei op m'n kop waar ik geen weg mee kan aan het jagen ben wanneer ik overdag in open, niet besneeuwde plekken wil jagen." Zei hij, met een kort lachje. Hij had ondertussen wel geleerd om overal zo goed mogelijk te jagen, maar het was altijd makkelijker met een goede camouflage. Samen waren ze ondertussen al aan het lopen door de vlakte. Hier zou hij bijvoorbeeld totaal niet aan eten geraken. Naevia stelde voor om elkaar wat beter te leren kennen, en Aethan stemde in. Hij vond het fijn anderen beter te kennen wanneer ze samen moesten lopen. De witte reu luisterde aandachtig naar de wolvin. Nu was het zijn beurt.  "Mijn naam is dus Aethan, dit betekend 'krachtig' of zo iets. Ik weet het eigenlijk niet zo goed.." Zuchtte hij, hij had maar één keertje echt gehoord wat het betekende en dan noch had hij niet veel gedachte gestoken in zijn eigen naam. "Zelf heb ik pas 2 lentes meegemaakt. En leefde sinds kort op m'n eentje, niet veel voordat ik hier ergens terecht kwam." Vertelde hij, wanneer hij een kijkje in haar richting nam. Hij wist niet zo erg wat hij moest vertellen verder, misschien wat meer over dat hij geen idee had hoe hij hier geraakt was?  "Jaij bent hier ook nog maar pas hé?" Vroeg hij, nog een blik werpend naar de wolvin, voordat hij verder vertelde en terug voor zich uit keek.  "Voor mij is het hezelfde. Ik weet niks over dit gebied, niet eens dat het bestond... Ik heb ook geen flauw idee hoe ik in hemelsnaam hier ben geraakt..." Aethan keek even ver voor hem. Was er geen sprietje groen te zien ergens?
Words: 315 ||Tag: - || Note: -
-In my crown, I am king!-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pluisbal.tumblr.com
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   zo mei 24, 2015 10:17 pm

Zodra het tweetal hun opmars richting mocht ze ook weten waarheen maakten, sprak hij over zijn gebiedsvoorkeur. Ze blikte naar zijn ogen en luisterde aandachtig (want wat was er ook anders te doen in dit gehucht) naar zijn woorden. Ze grinnikte en knikte instemmend. ‘Ik snap wat je bedoeld Aethan, ik meng veel gemakkelijker in bossen en bergen dan jij,’ zei ze met een rustige stem. ‘Maar hell no dat je mij in een sneeuwvlakte krijgt. Ik heb een hekel aan sneeuw,’ zei ze met een bittere stem. Ze rilde al bijna bij de aanraking van sneeuw. Het was veel te koud voor haar. En te nat zodra het in je vacht smolt. Ze schudde haar kop. Huiveringwekkend gewoon. ‘Maar ik zou nu wel een moord willen doen voor een fris, helder meer,’ zei ze verlangend met een chagrijnig blik naar de ondergrond gericht. Oranje zand waar je maar keek.
Zodra Aethan over zichzelf begon te praten, stonden haar oren op scherp. Hij probeerde net als haar de betekenis van zijn naam te vertellen. Krachtig. Ze was nog niet zeker of dat bij hem paste. Verdere loop van hun "relatie" zou dat nog wel laten blijken. Hij vertelde dat hij jong was (zoals ze al had gedacht) en de helft minder levenservaring al haar had. Ze knikte naar hem. Basiskennis zat er weer op.
Opeens vroeg hij haar wat. Ze keerde haar kop naar hem toe en knikte. Hij vertelde ook dat hij niets van het gebied wist, noch hoe hij hier gekomen was. Ze knikte naar de wolf. ‘Hetzelfde hier. Ik weet enkel van een ontmoeting dat het gebied Tera heet, maar meer heeft hij niet los gelaten,’ sprak ze over de ontmoeting enkele dagen geleden met een reu. ‘Maar hoe ik hier ben gekomen weet ik ook niet meer. Het is alsof ik een nacht ging slapen en wakker werd in een ander gebied. Vreemd,’ zei ze met haar ogen weer voor zich uit starend. ‘Maar inmiddels begin ik te hopen dat ik hier nooit ben gekomen, het is een strontgebied,’ mopperde ze opnieuw over de puinzooi waar ze nu waren. Ze keek weer naar de witte reu. Nou ja, de puinzooi werd iets verzacht door het bijzijn van een lotgenoot.
notes: x


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Aethan
Moderator
avatar
Real name : Fien
Aantal berichten : 68
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 2 years old.
Pack: -
Mate: -

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   ma mei 25, 2015 11:41 pm
- paw  A E T H A N  paw  -

In my crown, I am king.
I love their endless worshipping.
I am raw, a dinosaur, but I’ll never grow extinct.
So don’t mess with me, I’ll shoot you down!


Aethan knikte even, hij zou ook wel z'n poten willen nat maken in een fris, helder meer. Niet een of andere stoffige oase zoals die dat ze net verlaten hadden. "Zolang die moord maar niet op mij gepleegd word ben ik er totaal mee eens." Grinnikte hij. Niet dat Aethan niet kon vechten, maar damn, daar had hij nu totaal geen zin in, noch de kracht voor. Deze stoffige vlakte was echt z'n krachten aan het verslinden. Ze hadden ten minste wel een bond over hun saltyness van dit gebied. Ze herhaalde nog een keertje wat voor een rotgebied dit was, en hoe ze wenste dat ze hier nooit was gekomen. De witte reu was het wel zeker en vast met haar eens, hij wou ook liever nooit hier terecht gekomen zijn. Maar dan had hij misschien de wolvin nooit tegen gekomen, dus het was niet allemaal slecht. "Nou ik wist niet dat het hier Tera heette, maar een reu heeft me wel wat andere dingen verteld," begon de reu, zeker dat Naevia meer wou horen. "Hij had me verteld dat er twee roedels te vinden zijn. Volgens mij was het Paramount, een roedel die je volgens hem meer 'powerhungry' kunt noemen." Zei hij, met een korte pauze om diep na te denken over wat de rau.. Yagami was het? Hem nog had verteld. "Volgens mij had die reu ook verteld dat hij in de Wind Rushers zat, een neutralere roedel." Vertelde hij uiteindelijk nog. Waren er nog dingen die de wolvin misschien zou willen weten? "Hij vertelde me om op te passen voor beren, niet te vriendelijk te zijn tegen vreemden want 'je weet nooit wie je tegen komt'... en takken.. voor een of andere reden." Om eerlijk te zijn vond Aethan het nog steeds vreemd dat hij dat gezegd had, had wat te maken met de reu zijn verleden ofzo. Geen idee meer eigenlijk, als de witte reu alles moest onthouden wat hem gezegd werd, moest die wel erg veel onthouden hoor.
Words: 334 ||Tag: - || Note: -
-In my crown, I am king!-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pluisbal.tumblr.com
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   vr mei 29, 2015 9:35 pm

Naevia likte eens langs haar lippen. Niet dat het hielp om de smaak van zand uit haar mond te krijgen, integendeel, het werd erger. Maar de gedachte aan vers water om de smaak ik haar mond te veranderen, deed haar watertanden. Ze keek weer naar Aethan toen hij sprak dat hij liever maar niet vermoord zou worden. Ze grinnikte en wist het voor elkaar te krijgen om een vrolijke grijns op haar gezicht te werken.
‘Oh nee, waarom zou ik zo'n lotgenoot van de wereld willen helpen. Het lijkt wel voorbestemd dat we elkaar moesten ontmoeten,’ grapte ze. Het was wel heel toevallig om een nieuweling in dit hol te vinden. Nou, misschien ook weer niet, want geen enkele bekende van dit land zou vrijwillig dit gebied binnen wandelen. Wie wilde dit hete zand nou de hele dag onder zijn poten voelen branden?
Naevia spitste haar oren op het moment dat Aethan belangrijke informatie zou verkondigen. Ze keek de reu aan hoe hij zijn ontmoeting met een andere wolf beschreef. Hij beschreef de Paramount. Ze kantelde haar kop bij de bekende roedelnaam. Ze had Ace persoonlijk ontmoet niet lang geleden. Ze werkte een vrolijke grijns op haar gezicht. ‘Oh, Paramount,’ zei ze een beetje met spot in haar toon. Ze keek weer voor zich uit en het beeld van de witte wolf vormde zich weer op haar netvlies. Ace was imposant geweest, maar niet per se gevaarlijk. In haar mening. ‘Ik heb de leider niet lang geleden ontmoet. Maak je maar geen zorgen, hij stelt niet heel veel voor.’ Ze keek de witte wolf aan en keek onderzoekend naar zijn blauwe ogen. ‘Hij vertelde echter niet over de "Wind Rushers". Zeker interessant om te weten dat er nog een roedel is,’ zei ze, half tegen de reu en half tegen zichzelf. Dat was zeker interessant. ‘Niet dat ik een roedeldier ben. Ik haat de drama,’ zei ze de waarheid. Op een of andere manier was er in een roedel altijd drama. Of tussen twee roedels die te dicht bij elkaar leefden. Problemen kwamen erop af als motten op een vlam. Het beloofde heibel, iets waar ze liever met een grote boog omheen liep.
Zodra hij het over takken had keek ze verbaasd naar de witte reu. ‘Takken? Wat is er gevaarlijk aan takken?’ sprak ze schamper. Beren, oké. Vreemdelingen, niet dat ze die niet aan kon. Fucking takken?! ‘Er zat vast een steekje los bij de beste reu, neem ik aan?’ vroeg ze aan Aethan met een sprankeling van interesse. Waarom takken? Hij had kennelijk een slechte ervaring gehad met takken? Een trauma ofzo. Lachend schudde ze haar hoofd en keek weer voor zich, hopend dat er spoedig bomen, of tenminste gras, op de horizon zou ontstaan.
notes: sorry dat het zo lang duurde!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I don't make stupid mistakes, only very clever ones. / Aethan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: SOUTH :: ♦ Goldlyn Desert-