Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Packs aanvragen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Packs aanvragen   zo maa 22, 2015 4:25 pmPACKS AANVRAGEN

Hier in Tera zijn verschillende roedels te vinden. In totaal willen wij voor nu graag drie roedels. Mocht de site super populair en druk worden kunnen dat er meer worden. Wij zijn opzoek naar een goede, een slechte en een neutrale roedel. In dit topic ben je vrij er eentje aan te vragen. Er is geen deadline voor wanneer we er een kiezen.

Mochten er drie roedels gekozen zijn, blijft dit topic open voor aanvragen. Stel je voor dat er een pack inactief raakt, of we er nog eentje bij willen, dan kunnen we er dus gemakkelijk eentje uitpikken.

Natuurlijk moet je je wel aan een paar dingetjes houden, die staan hier netjes opgesomd:

◆ Alle Packs mogen helemaal verschillen van elkaar. De rangen, regels, gebruikelijke dingen, rituelen en noem maar op mag je helemaal zelf bedenken.
◆ Een pack moet wel minstens één alpha en één beta hebben. Deze rangen mag je natuurlijk wel andere namen geven.
Actieve wolven hebben meer kans gekozen te worden!
◆ Je bedenkt zelf een gebied voor je pack. Geef een duidelijke omschrijving van dit gebied en zet erbij of deze in het Noorden, Zuiden, etc moet komen. Geef er ook een plaatje bij.
◆ Beschrijf duidelijk hoe het kamp van jou pack eruit ziet.
◆ Maak je aanmelding zo origineel mogelijk
◆ Je mag een pack met z'n tweeën maken.
◆ Het team beslist mee over wie de hoge rangen in jou pack mag bespelen, maar natuurlijk krijg jij daar ook een heel groot zeggen over.
◆ Als we je Pack goed vinden, maar er ontbreekt nog wat aan zullen we met je overleggen of je dat zou willen aanpassen en op welke manier.
◆ Als jou pack gekozen wordt zal het een eigen subforum krijgen met een plaatje een beschrijving. Geef die beschrijving en het plaatje voor jou pack. Je mag je ook vestigen in een bestaand gebied.
Laatst aangepast door Alloira op di maa 24, 2015 7:17 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Syrax

avatar
Aantal berichten : 67
IC berichten : 25
Man
Wolf profile
Age: 24 moons
Pack: Guardians (Nog in verzoek)
Mate: She was as white and so soft as snow , but for now I must do it without her.

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   di maa 24, 2015 1:39 am

Guardians Pack banner:


De Guardians zijn goede wolven die vredig naast elkaar willen leven hier in Tera, maar Zwak zijn ze niet. Deze wolven zijn sterk en vechten gezamenlijk. Niemand wordt zo maar achter gelaten en elk lid van de Guardians steunen elkaar ook buiten de strijd.

* Chief: Syrax
Hoofd van de Guardians.

* Betas:
De rechter poot en hij/zij heeft de leiding over de Warriors en wanneer de Chief weg van het pack is de leiding overneemt.

* Captain:
Deze wolf heeft de leiding over de Hunters en valt in zodra de Betas en de Chief niet in het pack is.

* Warriors:
Deze wolven zijn sterker en gespierder dan de Hunters en beschermen het pack.

* Hunters:
Deze wolven jagen voor het pack en indien nodig vechten ze zij aan zij samen met de Warriors in tijden van oorlog.

* Medic:
De medicijn wolf. Hij of zij verzorgt de gewonden en de zieke van de roedel.

* Pupils:
De leerlingen van het pack.

* Dona:
Deze titel dragen de teefjes tot hun jongen tot 6 manen gegroeid zijn.

* Pioneer:
Wolven die zich nog moeten bewijzen wanneer zij zich bij de Guardians aangesloten hebben.

Regels:

1: Luister altijd naar een wolf die hoger in rang is.
2: Vechten mag, maar opzettelijk verwonden niet.
3: Zorg voor ze jongen en oudere.

Paradise:


Little greek:
Dit is het gebied van de Guardians en ligt in Woodshade Lake. Een kleine waterval door een schitterend bos stroomt voor het in het heldere meer stroomt. Je kunt er zonder problemen over steken. Voor de Pups en de Pupils is het een goede plek om er veilig te spelen omdat het watervalletje er niet diep is en er niet genoeg stroming staat om een pup mee te sleuren.  

Home hole:
Het Hol van de Guardians ligt goed verborgen achter mosslierten en is voor een buitenstaander niet gemakkelijk te vinden, maar het een heel netwerk aan gangen en holen van de Guardians. De hogere rangen in het pack hebben hogere gelegen holen. Het is er groot genoeg om er een honderd tal wolven te kunnen huisvesten. Het hol in Home Hole voor de nursery is buiten de holen van de hogere rangen het grootste op de begane grond. De holen van de Hunters en de Warriors ligt pal naast de ingang met de Nursery tegenover de ingang en na een  diepe gang ingelopen te zijn te bereiken. De holen van de hogere rangen liggen pal boven de ingang van de Nursery met het hol van de Chief in het midden. Het hol van de  Betas ligt aan de rechter kant van de Chief en het hol van de Captain ligt links van het hol van de Chief.

Huilen:
Wanneer een wolf bij de roedel wil moet dan naar de Chief huilen. De test bevat het vangen van 10 konijnen of hazen, Gemengd vangen mag ook. Klinkt gemakkelijk, maar die diertjes zijn nogal snel en vergt alle skills van de geteste wolf.

Ritueel:
Wanneer de wolven toe te laten worden zijn alle leden verplicht het Ritueel bij te wonen tenzij ze op patroelje zijn. Deze begroeten de toe gelaten wolven later.

Straffen:

1: Een relatie met vreemde zonder dat, dat het pack het weet. Wordt de wolf puppy oppas toe gedeeld voor 3 manen.

2: Een relatie met de vijand. De wolf wordt op half ratsoen gezet en scherp onder toezicht gesteld tot de wolf heeft bewezen dat ze het pack trouw zijn.

3: Het doden van een hoge rang. De wolf wordt meteen verbannen en met een markering verzorgd dat elke wolf van het pack weet dat ze deze wolf op zicht mogen doden.


Laatst aangepast door Syrax op wo apr 15, 2015 7:44 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   ma maa 30, 2015 4:18 pm


Let op!
De pack aanmeldingen staan nu al een tijdje open, dus het kan zijn dat we snel gaan kiezen! Als je nog van plan bent een pack aan te vragen, of nog niet helemaal zeker bent, gelieve dan een post te reserveren in dit topic zodat we kunnen wachten op de mensen die er nog niet aan toegekomen zijn. Zo heeft iedereen een eerlijke kans.
Laatst aangepast door Alloira op ma maa 30, 2015 4:33 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Newt

avatar
Real name : Julya
Aantal berichten : 67
IC berichten : 13
Man
Wolf profile
Age: 3 years
Pack:
Mate:

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   ma maa 30, 2015 4:30 pm

Ik reserveer hier een post *Claim*


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   zo apr 05, 2015 12:13 am

paramount
mortem et umbra sumus // we are death and shadow
Een groep die van buitenaf kan worden opgevat als een stel eenzame wolven die heil zoeken in anderen en doelloos chaos veroorzaken, hangt echter samen met discipline, harde woorden en loyaliteit. Deze "vriendengroep" bestaat uit strikte aspecten die nageleefd dienen te worden, en waar zware straffen worden uitgedeeld wanneer men niet aan de verwachtingen voldoet. De groep is niet per se uit op het moorden van anderen, maar zien het als hun taak om angst te zaaien en hoop uit te roeien. Met deze methode zullen ze grond proberen te winnen om hun honger naar macht en aanzien te stillen. Hun ideologie is dan ook simpelweg survival of the fittest. Dit idee verbindt de wolven natuurlijk onderling, waardoor tussen de leden van Paramount een vriendschappelijke band (in mate van hechtheid verschillend) hebben. Deze elite staat bovenaan de voedselketen en zal ieder van hun eigen soort onderdanig maken aan hun regime.


De rangorde is simpel maar desalniettemin zeer belangrijk. Hoewel er een duidelijke leider in de groep is, zijn er verder weinig andere rangen. Hierdoor staan alle leden, naast de Emperor, Hell hound en Guard, gelijk aan elkaar om rellen en roerigheid te voorkomen. De rangen Hell hound en Guard worden gegeven aan wolven die de Emperor vertrouwd. Er kan niet voor deze rangen gestreden worden. Een Emperor kan worden afgezet (wat tevens een verbanning betekent) als hij voor onrust in de groep zorgt. Wanneer een Emperor te overlijden komt, wordt er door middel van het 'meeste-stemmen-gelden'-systeem een nieuwe gekozen, wat betekent dat ook de Hell Hound en Guard opnieuw worden gekozen.

Emperor staat boven alle leden van Paramount. Hij neemt beslissingen, bepaalt wie binnen komt, wie weggaat (en in welke staat), waar en wat het volgende doel is en beheert de overwonnen gebieden (houdt hier door middel van "politiek" greep op).
Hell hound is de belangrijkste wolf tijdens het met geweld inpikken van andermans land een gebiedsverovering. Door regelmatig met de Emperor te overleggen alvorens (en tijdens een aanval), en deze informatie vervolgens door te spelen aan de strijdkrachten, is de Hell Hound verantwoordelijk voor een goed verloop van een overname. Door deze verantwoordelijkheid is de Hell Hound van groot belang in de groep en zal daardoor meer aanzien hebben. In het dagelijks leven is zijn rol echter niet anders dan dat van een normaal lid.
Guard is altijd aan de zijde van Emperor te vinden. Hij dient als bewaker van de leider, dus loyaliteit en vertrouwen van Emperor zijn een vereiste. Deze rang staat theoretisch gezien niet boven een Paramount, maar in de praktijk is dit anders. Door de extra taken heeft Guard meer aanzien en verdient daardoor meer respect (of jaloezie) dan een doorsnee lid.
Paramounts zijn de overige leden van de groep. Zij luisteren naar de opdrachten van de Emperor, zorgen ervoor dat de strijdkrachten gesterkt blijven, provoceren buitenstaanders, gaan op onderzoek uit en vechten voor gebiedsuitbreiding.

▸ Wees respectvol tegenover de leden en loyaal naar de groep.
▸ De groep dient ten alle tijden bij elkaar te blijven. Dit is vooral om praktische redenen: Iedereen moet direct beschikbaar zijn voor mededelingen en gevechten. Op deze manier heeft de Emperor natuurlijk ook controle over zijn leden.
▸ Voor zwakkelingen is geen plaats. Hoe bekwaam, wijs of loyaal een wolf ook mag wezen, één zwakte en het is over. Teefjes vallen direct in de categorie "zwakkeling".
▸ Partners zijn niet toegestaan. Liefde is een teken van zwakte en zorgt voor afleiding. Broederschap daarentegen is iets anders en wordt geaccepteerd.
▸ Het doden van buitenstaanders zonder permissie onder het mom van "gebiedswinst" wordt door de vingers gezien. Het doden van leden van Paramount zonder toestemming van de Emperor wordt streng bestraft.
▸ Verbannen leden kunnen maar beter ver wegblijven van de groep en individuele leden. Andersom geldt dat de leden al het contact met de verbannelingen moeten verbreken.

Zolang de Emperor van niets weet, is er niets aan de hand en ben je vrij te doen wat je wilt.


Paramount heeft geen vast kamp. Aangezien ze van gebied tot gebied moeten reizen om hun lotsbestemming te volbrengen nemen ze genoegen met elke ondergrond en mate van beschutting. Toch zal hun thuisbasis in de verlaten ruïnes zijn.


Er is geen leeftijd gebonden aan het deelnemen aan deze groep. Het enige wat telt zijn de vaardigheden en waardigheden van de desbetreffende wolf. Heb de ballen om het hoofdkwartier van Paramount te betreden, vraag naar de Emperor en maak indruk op hem. Vertel iets over jezelf, je verleden, wat je heeft bewogen hierheen te komen. Waarom ben jij waardig genoeg een deel van deze groep uit te maken? Wat is jouw toegevoegde waarde?


Een Paramount-wolf is...

1. loyaal
2. bereid te vechten voor het ideaal
3. gehoorzaam
4. een bekwame vechter
5. onbevreesd

"Geen teven toegestaan", "geen liefde/partners", "geen contact met verbannelingen", enz. laat volgens mij genoeg ruimte over voor interessante verhaallijnen.
Emperor is Alpha, Hell Hound is in principe Beta, maar alleen omdat het de op een na belangrijkste rang is.

Laatst aangepast door Ace op vr apr 17, 2015 12:46 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Kleine aanpassingen)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maleficent

avatar
Real name : Sophia
Aantal berichten : 15
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 4
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   za apr 11, 2015 6:42 pm

Gereserveerd~~


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   di apr 14, 2015 1:17 pm

De deadline voor het afmaken/aanvragen van een roedel is geworden: Zaterdag 18 April om 18:00!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   wo apr 15, 2015 2:19 pm
{INTRO}

Voorzichtig zet je een stap voorwaarts. Je ogen zijn gericht op de gigantische eik die voor je staat. In de verte zie je hier en daar een wolf voorbij komen. Plots merk je dat er iemand achter je staat. Even verstijf je van angst, maar al snel draai je je voorzichtig om. Achter je staat een bleke wolvin met amberkleurige ogen, kleiner dan de gemiddelde wolf. ''Welkom,'' Klinkt een vriendelijke stem. ''Was jij de wolf die huilde? Volg mij maar'' Je bent verbaasd, maar ook opgelucht, en volgt de vreemde wolvin.


{TERRITORIUM EN KAMP}

Ergens in Valford Forest staat een gigantische eikenboom. Achter deze boom bevinden zich enkele rotsen. Dit is wat de Wolven van deze roedel claimen als hun kamp. De volwassen wolven slapen op de rotsen. Iedere rang slaapt door elkaar. Enkel de pups en de oudere wolven niet. Deze slapen in een holte achterin de eik.
Echter claimen ze niet heel Valford Forest als hun jachtteritorium, maar enkel een deel ervan. Er zitten natuurlijk altijd de rotte appels in de roedel die wél vinden dat Valford Forest aan hun toebehoort, en dat kan dus soms voor problemen zorgen.


{MEMBERS}

Heavens Requiem is een neutrale roedel, en bestaat uit zowel goede en slechte wolven. De roedel in het algemeen sluit niet graag vriendschappen met andere roedels, maar zal ze ook nooit uitdagen, tenzij ze iets gedaan hebben wat de roedel in gevaar heeft gebracht.
De wolven die geboren zijn in de roedel hebben over het algemeen langere klauwen en sterkere achterpoten dan de rest. Dit is doordat ze vaak in de eik klimmen en zich tussen de dikke takken voort moeten kunnen bewegen als er gevaar dreigt.


{RULES}

Luister ten alle tijden naar de hogere rangen
Respecteer iedereen in de roedel.
Val geen vreemdelingen aan zonder reden. Zetten zij de aanval in, dan is het een ander verhaal.
Geheimen binnen de roedel, blijven binnen de roedel.
Bij elke ceremonie van een nieuw lid, toont iedereen respect.
Val nooit een roedellid aan!
Zwangere wolvinnen mogen bij de oudere wolven en de pups gaan liggen tot ze na de bevalling weer aangesterkt is. Tijdens de zwangerschap hoeft ze haar taken niet te doen.

Hou je je niet aan deze regels, kan je een straf verwachten. Bij drie overtredingen volgt er een ban. Soms ook twee, of misschien zelfs één. Het ligt eraan wat je gedaan hebt.


{RANGEN}


;;ALFA'S
Alloira (?????)
x

;;BÉTA'S
x
x

;;HUNTERS
x
x

;;GUARDIANS
x
x

;;WARRIORS
x
x

;;ELDERS
x
x

;;PUPS
x
x

;;NEW MEMBERS
x
x

De rangen in Heavens Requiem hebben andere namen, maar de standaard namen worden hier ook gewoon gebruikt. Dit zijn de originele namen:

LEGENDA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Alpha female = QUEEN
Alpha male = KING
Béta =  JACK
High ranked = ACE
Warriors = 10TH
Guardians = 9TH
Hunters =8TH
Pups = 3RD
New members = 2ND
Banned members = BANNED


{UITLEG RANGEN}


;;QUEEN & KING
Deze wolven leiden de roedel en staan dus bovenaan de piramide. Ze maken de belangrijke beslissingen en leiden belangrijke patrouilles. De King en Queen hoeven niet altijd een koppel te zijn!

;;JACK
Deze wolf/wolven zijn het meest vertrouwd uit de hele roedel. Ze helpen met belangrijke beslissingen maken en orde houden. Deze wolven hebben later het meeste kans een van de leiders op te volgen.

;;ACE
Elke categorie heeft een ACE. Dit zijn de wolven die het meest vertrouwd worden in hun taak. het aantal ACE per categorie verschild. Het ligt eraan hoeveel wolven zo hun best doen dat ze die titel verdienen.

;;10TH
Dit zijn de krijgers van de roedel. Ze trainen elke dag en bereidde zich voor op gevechten. Het is mogelijk dat ze elkaar soms verwonden tijdens de training. Dit is prima, zolang ze het niet te bond maken.

;;9TH
De Guardians gaan vaak in patrouilles het territorium door. Ze zoeken naar indringers en sporen. Als ze een spoor of een vijand vinden, vallen ze niet meteen aan. De ACE van de groep praat met de vreemdeling terwijl de andere Guardians een van de Béta's of Alfa's haalt.

;;8TH
Deze wolven jagen en zorgen voor eten op de prooistapel. Ze worden gezien als harde werkers en hoe groter de prooi je mee brengt, hoe meer respect van de roedel.

;;3RD
Dit zijn de pups van de roedel. Deze blijven 3RD todat ze een jaar zijn. Zodra ze die leeftijd bereikt hebben mogen ze kiezen in welke categorie ze willen werken. Zodra ze gekozen hebben gaat hij of zij zichzelf hier in trainen.

;;2ND
Dit zijn de wolven die nieuw zijn in de roedel. Deze wolven hebben het vertrouwen van de roedel nog niet helemaal, maar worden wel gerespecteerd. Zodra de Alfa's vinden dat je hard werkt in je categorie, dan krijg je de officiele rang toegewezen in een ceremonie.

;;BANNED
Deze wolven staan op de ''zwarte lijst'' en worden absoluut niet meer toegelaten op het territorium. Ze zijn niet voor niets verstoten uit de roedel.


{EVENTS}

Eens in de zoveel tijd houden de King en Queen een event. Dit kan vanalles zijn. Het doel van deze events is om de roedel dichter bij elkaar te brengen en de band tussen de leden sterk te houden.


{CEREMONIES}

Als een 2ND zich bewezen heeft mag hij of zij een categorie kiezen. Let op: deze is voor altijd! Héél soms zijn er uitzonderingen, maar daar moet een goede reden voor gegeven worden. Bij deze ceremonies komt de hele roedel bij elkaar. Na afloop feliciteert iedereen de desbetreffende wolf/wolven.


{HOW TO JOIN}


Heel simpel, maak een topic aan met in de titel ''Heavens Requiem'', ''Huil naar (alfa)'' of iets wat daarop lijkt. Een van de Alfa's zal daarop reageren en vragen waarom je de roedel wilt joinen.


{EXTRA INFO}

Ik weet nog niet zeker of ik deze pack zelf wil gaan leiden, dus mocht deze pack gekozen worden en ik beslis hem zelf niet te leiden, kiezen we daar iemand anders voor. (:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Royal
Roedelleider
avatar
Real name : Anouk~
Aantal berichten : 253
IC berichten : 54
Man
Wolf profile
Age: 3 years
Pack: The Wind Rushers
Mate: Don't look over your shoulder, 'cause that's just the ghost of me you're seeing.

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   do apr 16, 2015 7:10 pm

◈ Wind Rushers ◈


Welkom bij de Wind Rushers. Dit is een net nieuwe pack opgericht door de broers Newt en Royal. Nadat de pack die geleid werd door hun ouders uit elkaar viel hebben de twee een tijdje gezworven. Uiteindelijk hebben ze besloten om toch een nieuwe pack op te richten: De Wind Rushers. Omdat Newt meer naar het goede is en Royal naar het slechte hebben ze besloten om er een neutrale pack van de maken. De pack is neutraal en zoekt dus geen gevechten met andere packs op, echte bondgenootschappen met packs zullen ze echter ook niet snel sluiten.

◈ Joining◈

Als een wolf bij de pack wil komen zal deze worden toegelaten na keuring door de Alpha of Bèta. Als ze toegelaten worden zullen ze een proeftijd krijgen van zeven moons om zich te bewijzen als waardig lid. Als ze voor die tijd de fout in gaan zullen ze uit de pack worden gestuurd. De Wind Rushers doen aan tweede kansen, je zal echter na je eerste kans nog eens zeven moons moeten wachten. Als je voor de tweede keer word toegelaten krijg je een proeftijd van twaalf moons.

◈ Camp ◈

Het kamp van de Wind Rushers bevind zich in een grot die zich bevind in de Mistburn Cliffs. Vanuit de ingang van de grot loopt er een pad langs de zijkanten van de klif, breed genoeg om twee volgen naast elkaar op te laten lopen. Echter waait er vaak een harde wind langs de randen waardoor het lopen niet altijd even gemakkelijk is. De wind die langs de kliffen raast is ook de oorsprong van de naam van de pack. Als je door de smalle ingang van de grot naar binnen loopt kom je uit in een hoge en brede tunnel. Aan beide kanten van de tunnel zijn gangen te vinden waar de wolven in slapen. Sommige gangen zijn langer dan andere, sommige maken bochten en andere niet.
Afbeelding: http://www.mulucaves.org/wordpress/wp-content/uploads/2010/02/Deer-main-passage-view.jpg

◈ Ceremonies & Tradities ◈

Ceremonies: Net zoals de meeste packs heeft de Wind Rushers ook een gewone ceremonie. Tijdens de ceremonie worden de rangwissels uitgevoerd, net als de mededelingen die voor de hele pack van belang zijn. De ceremonie word midden in de grot die het kamp vormt gehouden. Dat is omdat op die manier alle wolven, inclusief de Pups en de minder valide Elders ook kunnen mee luisteren met de ceremonie en te weten krijgen wat er allemaal gebeurd.
Moon Cry: De Moon Cry ceremonie is een speciale ceremonie die alleen de Wind Rushers hebben. De ceremonie word door een bepaald aantal wolven uitgevoerd als een Apprentice de Hunter rang wil krijgen. De wolf die de ceremonie aan de beurt is kiest vier wolven, waarvan er een de Alpha of Bèta moet zijn voor controle. De andere wolven dienen als rang minstens Hunter te zijn. Voor de ceremonie word er door de gekozen wolven een uitstapje gemaakt naar de Abadonded Area, daar is een open plaats te vinden waar de Moon Cry ceremonie plaats vind. Er is voor die plaats gekozen aangezien je lef moet tonen om een Hunter te worden. De wolf die Hunter zal worden gaat in het midden van de open plek staan, de andere vier wolven er om heen. Vervolgens zullen de wolven een tijd naar de volle maan moeten huilen tot de Alpha en Bèta het goed vinden. Daarna zullen ze terug naar het kamp gaan en de wolf bij de volgende ceremonie zijn rang als Hunter ontvangen.

◈ Rules ◈

De regels dienen door alle wolven na geleeft te worden, als dat niet gebeurd zullen daar ook maatregelen op worden getroffen. Als een regel word overtreden zal de Alpha of Bèta een passende straf voor de desbetreffende wolf kiezen. Dit kan variëren van een inkorting op het rantsoen tot klusjes in het kamp. Als door een bepaalde wolf de regels vaak worden overtreden kan dat ook leiden tot verbanning uit de pack.
◈ Wij zijn een neutrale roedel, val geen wolven aan zonder daar een goede reden voor te hebben.
◈ Luister ten alle tijden naar je Alpha en Bèta, tegenspraak word niet getolereerd.
◈ Verwaarloos je taken als welke rang dan ook niet.
◈ Als je een partner hebt neem je geen relatie met andere wolven. Alleen als jij en je partner uit elkaar gaan is dat toegestaan.
◈ Gewonde wolven worden niet achtergelaten na een gevecht.
◈ Val geen packgenoten aan, als dit word gezien zul je meteen worden verbannen.

◈ Ranks ◈

Alpha - 1 - De leider van de pack waar door iedereen naar geluisterd dient te worden. De Alpha maakt de belangrijke beslissingen samen met de Bèta. En is de meest gerespecteerde rang van de pack. {Gespeeld door Newt}
Bèta - 1 - De rechterhand van de Alpha, hij of zij maakt samen met de Alpha alle belangrijke beslissingen. Naar de Bèta dient door iedereen geluisterd te worden, alleen de Alpha staat er boven. {Gespeeld door Royal}
Hunter - ∞ - Zodra een wolf klaar is met zijn tijd als apprentice en hij of zij de Moon Cry ceremonie heeft gedaan krijgt hij of zij de Hunter rang. Wolven met deze rang zijn de jagers en vechters voor de pack.
Apprentice - ∞ - De leerlingen van de pack die worden getraind door de Hunters die daar voor zijn aangewezen. Ze leren om te jagen en vechten voor de pack. De wolven dragen ongeveer de leeftijd van zes tot twaalf maanden.
Pup - ∞ - Vanaf het moment dat een wolf word geboren tot het moment dat hij of zij de apprentice rang krijgt toegewezen in een ceremonie draagt hij of zij de rang pup. Pups hoeven niets te doen en blijven verplicht in het kamp.
Carer - ∞ - Als een wolvin pups verwacht word ze na een aantal dagen opgenomen in de Nursery. Daar zal ze de rang Carer dragen tot de pups die worden verzorgd door de wolvin apprentice worden.
Healer - 2 - De Healers zijn de verzorgers van alle zieke en gewonde wolven. In de Wind Rusher's pack zijn er twee voor de zekerheid. De wolven met de Healer rang hebben veel verstand van kruiden en wonden.
Healer apprentice - 2 - Door de twee Healers worden ook twee Healer apprentice getraind. Het tweetal zal het volgende duo van de Healers volgen, het is ook een eer om deze rang te mogen ontvangen.
Elder - ∞ - Dit zijn de wolven die hun hele leven al hebben gewerkt voor de pack en er nu te oud voor zijn. Ook de wolven die een handicap hebben waardoor ze niet kunnen functioneren als Hunter hebben deze rang.Tysm voor het awesome setje Juul
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   zo apr 19, 2015 11:32 am

De aanmeldingen voor de roedels die we nu gaan kiezen zijn gesloten! Het topic blijft echter wel open en je bent vrij nog een aanmelding te maken voor als er ooit nog een pack nodig is.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Oblivion

avatar
Real name : EMMA!
Aantal berichten : 17
IC berichten : 1
Man
Wolf profile
Age: 27 moons
Pack:
Mate: That's the thing about pain. It demands to be felt.

BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   di mei 19, 2015 9:41 pm

When nothing goes right, go left.


Intero

Een grote groep loyale wolven, vertrouwd naar elkaar en vijandig naar de rest. Zo wordt Supernova omgeschreven. Deze wolven zijn uitstekende jagers en vechters, maar zullen deze eigenschappen zelden tot nooit gebruiken om hun territorium uit te breiden enkel om het te verdedigen. Ook zijn deze wolven gelovig, maar niet op de manier die wij het kennen. Bijbels, scheppingsverhalen… die dingen kennen ze natuurlijk allemaal niet, maar ze geloven wel dat er een soort van pack is waar ze naar toe gaan als ze dood gaan. Het Nebulapack, die geen leider heeft. Deze wolven zwerven bij heldere hemel door de sterren, waarbij ze vallende sterren maken en andere hemellichamen belichamen.

Ranks

Captain; De Captain spreekt voor zich, deze is de leider en leidt de roedel.
Co-Captain; Deze helpt de Captain met besturen en wordt de Captain als de vorige sterft.
Doc; Deze wolf krijgt soms visioenen van de Nebula wolven, ook kent deze wolf ontzettend veel van kruiden en planten. Dat is erg handig voor wolven die ziek/gewond zijn. Deze wolf/wolvin mag geen partner hebben.
Soldiers; Dit zijn de wolven van de Supernova roedel.
Recruits; Deze wolven zijn de toekomst van de roedel. Het zijn de jongen wolven die getraind worden door een Soldier. Na hun ceremonie mogen ze vol trots de naam Soldier dragen.
Doc Recruit; Deze Recruit wordt opgeleid om de Doc te vervangen als deze sterft, het Nebula pack duid deze wolf aan door hem een visioen te sturen.
Pups; Ook deze rang spreekt voor zich, het zijn de jongste leden van de roedel. Meestal pas geboren jongen, of wolven die nog te jong zijn om een recruit te worden.

Zwangere/oudere wolven behouden ten alle tijden hun rang.

Camp

Het kamp van de Supernova wolven is gelegen in de gangen van de Glasbell Caverns. 's Ochtends kun je de geur van de rivier ruiken en vis is er in overvloed. Toch eten deze wolven niet alleen vis, maar gaan ook vaak jagen bij het Woodshake Lake en claimen het Oosten vaak als hun gebied. Doordat ze in de gangen van Glasbell Caverns wonen, is het erg belangrijk dat deze wolven leren zwemmen. Zwemmen is dan ook één van hun eerste lessen als Recruit, anders zouden er nog wel eens gevaarlijke situatie's kunnen voorkomen door de rivier. Voor een buitenstaander is het moeilijk om het kamp te bereiken, aangezien het in het hart van de gangen ligt. Supernova wolven kunnen de weg in hun slaap lopen, maar vreemdelingen kunnen er dagen ronddwalen zonder het kamp te vinden.

Geloof

Deze wolven geloven dus in het Nebulapack, een pack waar alle gestorven wolven van het Supernovapack zitten. Dit pack heerst over de hemel en 's nachts jagen ze langs de sterren, creëren ze sterrenbeelden en vallende sterren. Happend naar de hielen van de maan kondigen ze het begin van de volgende dag aan. Hun land is oneindig en ze veroordelen niemand. Doordat het Supernovapack tot nu de enige roedel is die in hen geloven en hen eren, zullen ze sneller geneigd zijn om hen te helpen. Al laten ze zich natuurlijk niet zien, helpen gebeurd dan meer in de vorm van visioenen. Deze komen aan bij de Doc, natuurlijk krijgt de Doc's Recruit ook een visioen, maar enkel om aan te duiden dat deze wolf uitgekozen is door het Nebulapack.

Tradities en Ceremonies

Elke volle maan houdt de Captain een ceremonie -als de Captain door reden deze niet kan geven wordt de ceremonie door de Co-Captain gegeven- waarin Pups tot Recruit worden benoemd, Recruits tot Soldiers en belangrijke mededelingen worden gedaan. Er wordt gevraagd dat alle wolven deze ceremonies bij wonen, maar dat is niet verplicht. Natuurlijk is het altijd handig als Pup/Recruit/Mentor om toch aanwezig te zijn. Voor Recruits die tot Soldiers worden benoemd, is er een wake voorzien. Dit betekend dat de nieuwe Soldiers heel de nacht bij de ingang van het kamp blijven zitten, terwijl de normale patrouilles kunnen slapen.

Enkele tradities:
-Na het doden van een prooi wordt het Nebulapack bedankt.
-Gestorven wolven krijgen een eigen ceremonie.
-Bij een vallende ster wordt een overleden dierbare herdacht.
-In de RPG worden er nog meer bedacht/gecreëerd-

Rules

Het niet naleven van de regels wordt bestraft. De Captain of de Co-Captain beslist over de straf van de wolf. Dit kan variëren van verbanning tot klusjes, naargelang het misdrijf.
-Geen roedelgenoten worden verraadden/verwond/vermoord/etc.
-De beslissingen van de Captain en de Co-Captain worden ten alle tijden gerespecteerd.
-Gevechten zonder geldige reden worden afgestraft, zelfs als het met vijandige wolven is.
-Pups eten eerst, dan de oudere Soldiers, dan de Recruits en als laatste de Soldiers.
-Loyaliteit tegen over de clan is je prioriteit.
-Rangen worden gerespecteerd en niet verwaarloosd.
-Relaties zijn toegestaan, mits de wolvin uit het Supernova pack komt of een solidaire wolf is.
-Roedelgeheimen en tradities worden nooit naar buiten gebracht
-Het Nebulapack wordt ten alle tijden gerespecteerd.
-Eenmaal weggegaan, wordt men niet meer terug toegelaten. (uitzonderingen mogelijk)

Natuurlijk, wat niet weet wat niet deert.

Joinen

Er zijn meerdere mogelijkheden om te joinen, hier zijn er twee opgenoemd. Voor verdere vragen hierover kan je een pm sturen naar de Captain of Co-Captain.

1- Geboren in het Supernova pack
Dit is de meest simpele manier. De wolf is geboren in het pack en zal hier ook automatisch blijven, tenzij hij/zij zelf beslist om weg te gaan.

2- Een solidaire wolf die het pack joint
Vaak gebeurt het ook dat een solidaire wolf het pack joint, dan zal de Captain hier een gesprek mee aangaan en kijken of de wolf bij het pack past. Zal deze inzien dat de kandidaat de roedel versterkt, dan zal deze toegelaten worden. Maar zal deze vinden dat de wolf geen enkele bijdragen kan leveren aan het pack, dan zal de wolf niet worden toegelaten. (gebeurt zelden.)

Standards

Een Supernovawolf
-Is loyaal aan het pack en aan de Nebularoedel.
-Is een goede jager en vechter.
-Is beschermend over wat zijn is.
-Is behulpzaam naar zijn roedelgenoten en zwakkere wolven.
-Zal nooit een gevecht beginnen zonder goede reden.

(Dit zijn gewoon korte richtlijnen, jouw wolf kan hier dus vanaf wijken!)
tag: Supernova| words: xxx | notes: xxx
robb starkDe Captain voor nu is Oblivion, voor de rest staan alle andere rangen nog open.
Laatst aangepast door Oblivion op wo mei 20, 2015 7:23 am; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : p)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Packs aanvragen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Packs aanvragen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: CHARACTER & GAME RELATED :: ♦ Packs-