Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 The end.. (Mira's dood)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mira
Overleden
avatar
Real name : Jane
Aantal berichten : 15
IC berichten : 13
Vrouw
Wolf profile
Age: 33 moons
Pack: X
Mate:

BerichtOnderwerp: The end.. (Mira's dood)   zo mei 17, 2015 4:18 pm


Mira had een hert in het vizier. Het was een mannetjes hert die vrij jong was. Mira sloop van de ene naar de andere kant en probeerde dat zo zacht mogelijk te doen zodat het hert haar niet kon horen. Mira wist alleen niet dat ze dicht bij het ravijn stond. Ze zag een andere wolf naar hetzelfde hert kijken dus als ze nu niet aanviel kon ze met een lege maag naar bed gaan. Mira rende snel naar het hert. Al snel zag ze dat de andere wolf hetzelfde deed. Ze begon sneller te rennen. ze was heel dichtbij het hert. haar hart begon hevig te kloppen. Wanneer ze het hert bijna bij de poot had gegrepen. Mira gleed uit over een stuk nat gras en viel in het ravijn. Mira's lichaam stootte een paar keer tegen de rotsen die zich bevonden in het ravijn. Mira's lichaam raakte uiteindelijk na de lange val de bodem. Nog een paar keer rees haar borstkas op en neer, maar al snel werd alles zwart. Dit was het einde van de zwarte wolvin.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: The end.. (Mira's dood)   zo mei 17, 2015 5:57 pm

Behendig wist de witte teef zich tussen de rotsen van verschillende hoogtes te verplaatsen. Af en toe gleed haar poot weg, maar wist ze zichzelf nog net op tijd in balans te houden. Ja, ze was nou eenmaal niet de meest handige wolf in Tera. Zeg maar gerust de meest onhandige. Ze had al redelijk wat blunders achter de rug. In rivieren vallen, van watervallen af donderen, noem het allemaal maar op. Toch wist ze zichzelf prima te redden hier in Tera. Ze had dan wel enkele bijna-dood ervaringen, maar ze was er nog steeds!
De witte teef raakte afgeleid bij het ruiken van een bekende geur. De geur herkende ze uit duizenden. Mira! Haar zus was hier ook, wat toevallig. Vrolijk huppelde ze in de richting waar de geur vandaan kwam. Ze merkte al snel op dat haar zus midden in haar jacht zat. Van een veilige afstand bleef Al toekijken. Ook kwam er een andere wolf. Deze wolf had het op hetzelfde hert gemunt als haar zus. Als ze de wolf aan zou spreken zou ze de prooi wegjagen, dus wachtte ze gespannen af. De zwarte wolvin trok een sprint, maar de vreemde wolf deed precies hetzelfde. Toen Alloira zag hoe ze al snel het ravijn naderde sprong ze op. ''Mira, pas op!'' Schreeuwde ze, maar het was al te laat. De laatste glimp die ze opving van haar zus was het geluid van krassende nagels die de grip op de rotsen verloren. Alloira's hart leek wel even stil te staan. Snel sprintte ze naar de rand waar haar zus zojuist afgevallen was en tuurde naar beneden. Het ravijn was diep, en het enigste wat ze nog kon opvangen was het levenloze lichaam van haar zus, omringt met rode vloeistof waarvan ze niet eens wilde weten wat het was. ''M-mira,'' piepte ze zacht. Ze ging liggen met haar kop over de rand. Waarom had ze haar niet eerder gewaarschuwd. Ze voelde de tranen over haar wangen rollen, en een schuldgevoel knaagde vanbinnen. ''Het spijt me zo,'' piepte ze met een gebroken stem. Ze stond op, gooide haar hoofd in haar nek en huilde een lange, rouwende huil.

[Topic uit I guess]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
 
The end.. (Mira's dood)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Mistburn Cliffs-