Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Blaec

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Blaec

avatar
Real name : Tess
Aantal berichten : 32
IC berichten : 4
Man
Wolf profile
Age: 3 jaar
Pack: Don't think you're good enough for me.
Mate: I never had the honour to meet you.

BerichtOnderwerp: Blaec   zo mei 17, 2015 2:28 pm

Naam: Blaec

Geslacht: Mannelijk

Leeftijd: 3 jaar (geboren op 21 maart)

Familie en vrienden:
Ouders: dood
Zus: dood
Zus 2: dood
Zus 3: leeft nog
Broer: leeft nog
Vriend: dood

Uiterlijk: Blaec is een zwarte wolf met donkergroene ogen. Zijn vacht is helemaal zwart op een bruine ring rond zijn rechtervoorpoot na. Zijn neus en pootkussentjes zijn zwart. Hij is slank gebouwd, maar wel gespierd.

Innerlijk: Blaec vindt zichzelf over het algemeen beter dan anderen. Dit is dan ook de reden waarom hij niet in een roedel zit. Zolang hij de leider niet is, is de rang te laag voor hem. Een andere reden waarom hij niet bij een roedel zit is omdat hij niemand vertrouwt. Als je zijn vertrouwen wilt winnen zal je heel hard je best mogen doen.

Verleden: Blaec werd in het begin van de lente in een nest van vijf wolven geboren. Zijn ouders waren leefden niet in een roedel en zorgden dus alleen voor de welpen.

De welpen en hun ouders leefden gelukkig samen tot Blaec ze dood vond. Hij was pas acht maanden oud en vond zijn ouders in de sneeuw, die rood was van hun bloed. Hij, zijn broer en hun drie zussen zorgden nu voor zichzelf. Die winter leden ze honger en stierf één van zijn zussen.

De vier trokken na hun eerste winter verder over het land, maar werden overal waar ze kwamen door andere wolven en de wilde dieren van Tera weggejaagd. Hierdoor konden ze nooit lang op dezelfde plek blijven, maar Blaec hield zijn broer en zussen bij elkaar.

Zo leefden ze tot hun tweede levensjaar. Die lente kwamen ze aan een wild stromende rivier. De vier besloten om korte tijd bij het water te blijven. Ze waren echter niet alleen. Een beer had dit stuk land als zijn territorium geclaimd en wou de wolven niet op zijn land hebben. De beer viel hen aan en de vier jonge wolven verdedigden zich zo goed als ze konden, maar konden niet winnen. 1 van zijn zussen stierf en Blaec viel in het water terwijl zijn andere zus en broer wegvluchten.

Blaec bleef echter leven en kwam bij een kleine roedel terecht en raakte bevriend met één van de jonge wolven. De twee brachten de komende 6 maanden samen door, maar ook dit geluk werd Blaec niet gegund, want zijn vriend stierf tijdens de jacht.

Nu zwerft Blaec hopend dat ze nog leven rond op zoek naar zijn broer en zus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blaec
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: CHARACTER & GAME RELATED :: ♦ Wolves-