Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Bones shatter ✗ [SPT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Bones shatter ✗ [SPT]   zo mei 17, 2015 11:51 am

Met rustige passen stapte ze grote reu door het regenwoud van Tera. De benauwde temperatuur was niet erg aangenaam, maar gezien hier bijna nooit iemand kwam had hij hier wel even rust. Het regenwoud had een aparte geur. Er waren allerlei verschillende geuren, ook enkele die hij nog niet kende. Verwarrend. Zo kon je niet echt goed ruiken of er gezelschap in de buurt was. Misschien dat hij daarom de wolf een eindje achter hem nog niet opgemerkt had..

[Eerste post voor Naevia!]


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   zo mei 17, 2015 3:32 pm

Wat voor plek had ze zich nu weer gewaand? Naevia gromde boos in zichzelf toen ze weer een paar varens lichtelijk met haar staart had aangeraakt en er direct een stortbui aan waterdruppels over haar heen kwam. Alles hier leek nat en vochtig te zijn, en de donkere hemel beloofde niet veel goeds. En daarbij was het ook nog fucking warm. Ze broeide in haar zwartgrijze vacht en een chagrijnige blik stond op haar snoet. Zo ver haar ogen konden rijken zag ze groen en de bomen waar ze doorheen slingerde waren hoger dan ze ooit had gezien. Daarbij rook ze allemaal exotische geuren en hoorde ze geluiden die ze nooit eerder had gehoord. Wat een kutplek. Ze voelde zich hier dan ook helemaal niet op haar gemak. Ze had eerder vreemde gebieden getackeld, maar zo vreemd als deze nog nooit.
Opeens was er een vlaag van herkenning in haar neusgaten. Een andere wolf. Yes! Eindelijk een uitweg uit dit stinkende hol. Misschien kon hij haar terugbrengen naar de bewoonde wereld, voordat ze voor eeuwig in deze shitzooi verdwaald zou raken. Hij leek haar echter nog niet opgemerkt te hebben toen de witgrijze wolf in beeld kwam. Kort trokken Naevia's mondhoeken zich plezierig omhoog. Ze liet zich zakken in een sluiphouding en kwam langzamer dichterbij de reu. Ze bleef op een meter afstand van hem staan. Ze liet een zware grom horen en sprong naar hem toe om hem zacht in zijn staart te happen. ‘Boe,’ gromde ze en een speelse twinkeling verscheen in haar ogen. Ze maakte zich daarna wel snel uit de voeten om weer een meter terug te haasten, voordat de reu zich in een tegenaanval kon verwerpen.

- Hehe :'3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   zo mei 17, 2015 7:08 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Hi there my name is Scar, I'm male. I didn't had a really nice past, Don't mind my Grumpyness. Well, actually you should mind. Fuck you.
Bij het voelen van een speelse beet in zijn staart schoot zijn kop naar achteren. Al snel ontmoette hij de goudgele ogen van een zwart teefje, ongeveer net zo oud als hij zelf. Automatisch toverde de speelse blik in haar ogen een glimlachje op zijn gelaat, maar deze forceerde hij al gauw weer in een frons. Als hij zichzelf een Paramount wilde noemen, mocht hij niet glimlachen. Hij moest alert blijven. Streng. Hij moest zijn gevoelens af weten te vlakken, maar een goede manier had hij daar nog niet voor gevonden.
Scar liet zich in een wat comfortabelere houding zakken. ''Pas op bij wie je dat soort grapjes uithaalt. Niet alle wolven zullen het zien als een grapje,'' sprak hij streng. Hij wilde de teef niet beledigen, maar hij wilde ook niet te aardig overkomen. Hoe graag hij ook wat aardiger had willen reageren. Een waarschuwing was een neutraal antwoord. Streng, maar ook een tikje zorgzaam. Goed zo Scar, alleen mag dat zorgzame randje er nog wel vanaf. Dacht hij bij zichzelf.

S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   zo mei 17, 2015 7:27 pm

Naevia dacht dat hij de lol er wel van in zag. Hij had namelijk even voor een paar seconden zijn mondhoeken omhoog. De lol was er echter snel vanaf, toen hij een zure kop trok. Naevia zag daar de humor ook wel van in. Waarschijnlijk vond hij dat hij het niet grappig mócht vinden. Of zij was een lelijk monster waardoor zijn smile upside down was gegaan. Maar dát betwijfelde ze.
Al snel begon de reu al iets te ontspannen. Naevia trok haar mondhoeken wat omhoog en bestudeerde de wolf voor het eerst. Haar blik viel in zijn felrode ogen. Interessant, dat zag je niet zo vaak, net zoals het litteken dat over een van zijn ogen ging. Zijn grijswitte pels lag om een imposant lichaam, maar werd ontsierd door nog een litteken op zijn flank. Naevia kantelde haar kop. Dit was óf een vechter, óf een grote pechvogel. Ze ging uit van dat eerste, waardoor een nieuwe sfeer over de wolf heen ging hangen.
''Pas op bij wie je dat soort grapjes uithaalt. Niet alle wolven zullen het zien als een grapje,'' sprak de reu op een strenge toon. Naevia rolde haar ogen en nam het totaal niet serieus. Ze wist heus wel wat ze deed en deze reu hoefde haar niet de les te gaan lezen.
‘Maar jíj vond het dus wel een grapje. En daar gaat het om, toch?’ sprak Naevia op een zoete toon. Ze spande haar spieren aan en draaide liep in een langzame tred om de reu heen. ‘Kom op, haal die frons van je gezicht. Laten we lol maken,’ sprak ze op dezelfde toon, dit keer iets uitdagender. De twinkeling ontstond weer in haar ogen en opnieuw zette ze haar tanden in de staart van de reu.

- Naevia gaat los haha :')


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   ma mei 18, 2015 7:00 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Trust nothing but pain to get me through the daze. Sleep with one eye open not to be their prey. Fist against my face they bring me to my knees. The pressure's crushing down so hard I can't break free.
De witte teef nam zijn waarschuwing niet serieus. Niet dat dat hem verbaasde. Hij zou ook niet zomaar alles aannemen van een vreemdeling. Maar ach, mocht haar ooit iets overkomen hoefde hij zich niet schuldig te voelen. Hij had haar immers gewaarschuwd.
Het antwoord van de teef verbaasde hem een beetje. ''Maar jíj vond het dus wel een grapje. En daar gaat het om, toch?'' Ergens had ze gelijk. Scar vond het niet zo erg. Al wist hij dat niet alle wolven hetzelfde dachten als hij. Dat zou vreemd zijn, gezien hij negen van de tien keer zelf niet eens wist wat hij dacht. Zijn gedachtes kwamen en gingen als wolken voor de zon. Helaas geen lieve schapenwolkjes. Eerder donkerwolken. ''Kom op, haal die frons van je gezicht. Laten we lol maken,'' vervolgde ze. Iets aan haar deed hem denken aan de jongere wolven uit zijn verleden waar hij vroeger wel eens mee speelde. Hij had nooit in een roedel gezeten, maar waar hij had geleefd waren een hoop andere wolven te vinden.
Met deze zet had ze hem in het nauw gedreven. Hij had zichzelf kortgeleden bij Paramount gevoegd en besloten dat hij zich meer zou moeten gedragen naar zijn uiterlijk. Hij werd alsmaar gezien als een monster, nou dan zou hij er een worden ook. Tevens was hij het totaal niet eens met hoe de dingen in Tera gingen, al twijfelde hij soms nog of Ace's ideeën over een ideaal wel honderd procent oprecht waren. Een Paramount speelde niet met anderen. Een Paramount maakte geen lol. Al kon hij wel wat opbeuring gebruiken, en daarbij kwam hier toch bijna nooit iemand. ''Goed dan,'' bracht hij twijfelend, maar glimlachend uit. ''Maar voor dingen als staarten bijten zijn we al iets te oud, niet?'' Met zijn hoofd knikte hij richting een van de hoge bomen in het regenwoud. Aan de boom hing een tros bananen. Bananen waren niet erg lekker, maar konden prima gebruikt worden voor dit spelletje. ''Wie het eerst die bananen naar beneden weet te krijgen is de winnaar,'' legde hij uit. Zonder af te tellen of een waarschuwing te geven was hij al richting de boom gerend. Als hij dan een keer aan een spelletje meedeed zou het winnen ook!

S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   ma mei 18, 2015 8:43 pm

De grote reu leek eindelijk zijn façade weg te laten vallen en zich iets te ontspannen. Alsof hij haar toestemming gaf om een beetje lol te hebben, zei hij "goed dan". Ze grijnsde en vol afwachting keek ze hem aan wat hij bedacht had. Blijkbaar moesten ze als halvegaren achter een tros bananen aan. Oké, goed genoeg. Ze rolde haar ogen toen de reu uit zijn startblokken weg schoot. Dacht hij nou echt dat hij dat logge lichaam sneller de boom in kreeg dan zij?
Naevia gooide haar achterpoten onder haar lichaam en zette sterk af. Ze scheurde met haar buik laag bij de grond richting de boom. Al snel zat ze alweer op de reu zijn hielen. Naevia maakte een snelle inschatting hoe ver de boom was, en zette vervolgens sterk af met haar achterpoten in een grote, vliegende sprong richting de boom.
Zodra ze haar nagels in de schors zette, merkte ze dat ze niet veel grip had. Alle dingen in dit verrekte gebied klopten ook niet. Toch wist ze de nagels van haar achterpoten in de boom te werken. Met was inspanning wist ze zichzelf vlakbij de bananen te krijgen. Haar lichaam was ook heel wat kilo's lichter dan de reu, gepaard met een aantal fijngevormde spieren had ze zich ook verrassend snel omhoog gewerkt.
Ze zette haar tanden in de steel die alle bananen bij elkaar hield. De hele tros samen woog nogal wat, maar toch kon ze hem van de tak af bijten en precies boven de kop van de grijze reu liet ze hem vallen. ‘Oeps,’ giechelde ze en keek de reu even kort aan in zijn felrode ogen. Ze wist zichzelf boven op een redelijke dikke tak te werken en keek met een grijns op haar gezicht naar de wolf onder haar.
notes:naevia in haar element (':


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   di mei 19, 2015 6:11 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Trust nothing but pain to get me through the daze. Sleep with one eye open not to be their prey. Fist against my face they bring me to my knees. The pressure's crushing down so hard I can't break free.
Nog voor hij zijn voorpoten tegen de boom had geslagen en zijn nagels in de bast zou hebben geboord, vloog de zwarte wolvin hem voorbij en klom met gemak de boom in. Met een mond vol tanden staarde de reu haar aan. Zou ze afstammen van de apen die in dit regenwoud leefde? Nog nooit had hij een wolf zo snel zien klimmen. Achteraf gedacht was een klimwedstrijd misschien niet zijn slimste idee geweest. Met zijn stevige lichaam had hij in redelijk veel dingen een voordeel, maar in snelheid en klimmen had hij een redelijk groot nadeel. Het teefje was een stuk kleiner en lichter dan hij. Die klauterde met gemak.
Net toen hij haar wilde feliciteren met haar overwinning voelde hij een tros bananen op zijn hoofd vallen. Hij was hier in op voorbereid, en raakte even uit balans. Bijna was de reu omgevallen, maar hij wist nog net zijn evenwicht te bewaren. Een beetje wiebelend op zijn poten keek hij naar boven en ontmoette al snel de gele kijkers van de teef die zich nu hoog in de boom genesteld had. Met een grijns werkte hij de tros bananen tussen zijn kaken en probeerde deze met behulp van een aanloopje terug naar boven te slingeren, maar in plaats van haar te raken kaatste hij terug tegen de bast. Het scheelde maar een centimeter, of de tros was weer op zijn hoofd terecht gekomen. ''Oké, jij wint. Bananen lijken iets te hebben tegen mij,'' grinnikte hij.

S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   wo mei 20, 2015 8:10 pm

Triomfantelijke juichte ze toen de tros bananen ook daadwerkelijk op zijn kop vielen. Ze zwaaide uitdagend met haar staart en keek de reu in zijn felrode ogen aan. Ze voelde zich een aantal meter boven hem onaantastelijk en ongrijpbaar. Een plezierige twinkeling scheen in haar ogen en ze stak plagend haar tong uit. Toen hij haar probeerde terug te pakken en hij de tros bananen bijna weer tegen zijn kop aan kreeg geslingerd, lachte ze hardop om zijn falen. Al snel daarna gaf hij zich gewonnen en beaamde hij dat bananen iets tegen hem hadden. Grinnikend keek ze naar beneden naar de grijze reu. ‘Wie heeft er niet iets tegen jou?’ vroeg ze daarna plagend en grinnikte opnieuw hardop om haar eigen flauwe grap.
‘Kom naar boven dan!’ riep ze uitdagend naar de grote reu. Ze keerde zich lenig om op de tak, zodat ze weer met haar hoofd richting de stam keek. Ze keek vervolgens weer naar beneden en liet de reu haar uitdagende blik zien. ‘Als je het niet met bananen kan, moet je me maar komen halen,’ kirde ze op dezelfde toon vrolijk door. Ze had niet goed na gedacht over de uitdaging en begon te kijken of er wel daadwerkelijk een uitweg uit deze boom was. De takken waren redelijk verstrengeld met de bomen naast haar, maar om van boom naar boom te springen werd haar toch net een tikkeltje te gewaagd. Dan waren er nog maar twee opties over, omhoog of omlaag. Ze keek naar de stam en woog haar kansen af. Daarna keek ze weer naar de reu en trok haar mondhoeken omhoog. ‘Kom dan!’
notes: x


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   vr mei 22, 2015 9:02 pm

Protesterend liet hij zijn achterwerk op de bosgrond neerploffen. Dit hield hij echter niet lang vol. Nu ze hem bleef uitdagen kon hij zich niet laten kennen. Oké, poging twee. ''Als dat is wat mevrouw wenst,'' sprak hij met rollende ogen en een geïrriteerde zucht. Hij nam een kleine aanloop en zette zich af met behulp van zijn sterke achterpoten. Snel sloeg hij zijn klauwen in de boom. Oké, hij hing een meter boven de grond. En nu? Hij probeerde zich met zijn achterpoten omhoog te duwen. Het zag er wat ongelukkig en onhandig uit, maar dat gaf niet. Stukje bij beetje lukte het hem toch. De laatste lootjes wogen het zwaarst. Vermoeid zette hij zijn klauwen in de tak waar de zwarte teef zich bevond en trok zich omhoog. Met z'n tweeën op een tak was wat krapjes, maar het lukte wel. ''Dat had je niet verwacht, hé?'' Zei hij trots. Hij wilde zijn kin in de lucht steken om trotser over te komen, maar stootte daarbij zijn hoofd tegen de tak die boven hen hing. ''Doe maar alsof je dat niet gezien hebt,'' voegde hij er brommend aan toe.

- yay voor ziek zijn en posten :'D *shot*


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naevia
Moderator
avatar
Real name : Renske
Aantal berichten : 150
IC berichten : 25
Vrouw
Wolf profile
Age: 4 yr
Pack: -
Mate: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   do mei 28, 2015 6:59 pm

Geamuseerde gele ogen keken hoe de reu zich omhoog werkte. Naevia lachte bij het zicht dat hij hortend en stortend zich omhoog wist te krijgen. Het duurde even, maar zijn witgrijze lichaam bevond zich bij de hare op de tak van deze vreemde boom. Het dauw dat op de bladeren lag sijpelde ook overal op haar donkere vacht. Hij beaamde dat ze het niet zou verwacht hebben. Haar mondhoeken kropen omhoog tot een speelse grijns.
‘Oh, ik had wel verwacht dat je mij te moeilijk te weerstaand vond. Je moest simpelweg bij me zijn,’ grinnikte ze en ze moest nog harder lachen toen hij zijn kop hard tegen de bovenstaande tak stootte. Hij probeerde het beeld uit haar gedachten te wissen. Lachend schudde ze haar hoofd. ‘Oh nee, kanjer. Dat zal je voor eeuwig van mij aan moeten horen!’ lachte ze vermaakt. Ze schudde haar kop toen een dikke druppel op haar hoofd viel. Ze hoorde gerommel van hoog in de hemel. Dat voorspelde onweer.
Naevia richtte haar gele ogen weer op de rode van haar gesprekspartner. ‘Mag ik je naam weten? Ik wil weten wie ik een bepaald moment moet herinneren,’ zei ze met een brede grijns op haar gezicht. ‘En de naam die ik in een verhaal moet vertellen als ik een fortuinlijke gesprekspartner tegen kom,’ zei ze terwijl ze naar de witgrijze reu knipoogde.
notes: sorry dat het zo lang duurde!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.actieforum.com
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Bones shatter ✗ [SPT]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bones shatter ✗ [SPT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Fairwolf Valley-