Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   zo mei 17, 2015 11:16 am

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Hi there my name is Scar, I'm male. I didn't had a really nice past, Don't mind my Grumpyness. Well, actually you should mind. Fuck you.
Geïrriteerd luisterde de reu naar het kraken van het dunne laagje sneeuw onder zijn poten. Wat was dat toch een naar geluid. Zijn doffe, bloedrode ogen speurde de omgeving af. Ook gebruikte hij zijn reukvermogen hierbij. Voor zoverre hij kon zien en ruiken waren er geen andere wolven in de buurt, mooi.
Met een sierlijke boog sprong hij bovenop een van de overblijfselen van wat ooit de machtig mooie ruïnes waren. Nu lagen er enkel nog wat brokstukken hier en daar. Het was best een treurig gezicht. Na een paar keer diep in en uit geademd te hebben gooide de brede reu zijn hoofd in zijn nek en huilde. Ace zou hier nu elk moment kunnen zijn.

S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   zo mei 17, 2015 2:16 pm


scar
x
329
Een kraakhelder gehuil spleet door de stilte van de namiddag. De witte reu, die zich op een flink stuk rennen bevond van de oorsprong van de huil, spitste zijn oren en liet de klanken tot zich doordringen. Hij wist waar het vandaan kwam, en dit zorgde voor een kleine grijns rond zijn lippen. De betekenis was hem even zo bekend. Paramount - die naam die hij had gegeven aan het idee wat door de jaren heen in zijn kop was gekomen, daar was gegroeid en tot uiting was gekomen - zou wolven met hetzelfde ideoloog aantrekken. Ace zag het liever niet als een pack met strikte hiërarchie; regels waren er enkel om chaos binnen de groep te beperken. Hij wist dat een vriendengroep die streeft naar macht goed in de smaak zou vallen, het kon niet anders. Op zijn beurt kon hij hiermee zijn dagelijkse quota dominantie halen. Een win-win situatie dus.

Ace sprong op, schudde de kou van de ondergrond van zich af, en liet vervolgens zijn gespierde poten het werk doen. Het duurde niet lang voor een wazig gedaante zichtbaar werd. Even dacht hij erover om de nieuweling direct te testen op zijn vaardigheden, maar besloot dat hij daar geen tijd of zin voor had. Enkele meters voor de grijswitte wolf hield Ace zijn pas in en nam hij de mogelijke nieuwe aanwinst goed in zich op. Hij analyseerde de lucht - reutje, jonger dan hij, echter geen tiener meer. Het lukte niet zijn gezicht strak te houden, en eenzelfde grijns als eerder deed zijn intrede. Met enkele soepele sprongen beklom Ace de gestapelde blokken tot hij op hetzelfde niveau als de onbekende kwam. Hier liet hij zich op zijn achterste vallen en liet zijn blik nogmaals over de reu gaan. "Duidelijk," was zijn oordeel uiteindelijk. "Naam, motivatie, sterke punten?" vroeg hij kort achter elkaar, hoewel zijn toon niet veel emotie bevatte. "Bespaar me je zielige verleden, dat doet er niet toe. Laat maar horen waarom jij een Paramount bent."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   zo mei 17, 2015 7:02 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Hi there my name is Scar, I'm male. I didn't had a really nice past, Don't mind my Grumpyness. Well, actually you should mind. Fuck you.
Bij het zien verschijnen van de wolf waar hij enkel geruchten over had gehoord werd hij toch wat nerveus. Was dit wel de goede keuze? Ja, hield hij zichzelf voor. Er is geen keuze, dit is je lot sprak de commanderende stem in zijn hoofd. Scar knikte.
Toen hij merkte dat de reu voor hem zijn ogen beoordelend over hem heen liet glijden verbeterde hij direct zijn houding. Borst naar voren, schouders naar achteren en zijn kin omhoog. Hij hoopte dat de reu zijn onzekerheid niet te veel op zou merken. ''Mijn naam is Scar,'' begon hij. Hij probeerde zijn stem een tikje zwaarder en intimiderend te laten klinken. ''Ik zou me graag bij jullie willen voegen omdat ik het helemaal eens ben met jullie ideaal, survival of the fittest. Tera heeft een roedel nodig die de macht in handen neemt.'' Hij schraapte even zijn keel en dacht na over zijn sterke punten. Tja, dat was moeilijk te zeggen als je niet 's werelds meeste zelfvertrouwen had. ''Ik ben een redelijk goede jager en vechter. Mijn zwakke punt licht echter wel in snelheid en behendigheid.'' Het leek hem handig de zwakke punter er bij te noemen. Zo liet hij zien dat hij wel beschikte over zelfkennis. En zijn zielige verleden? Dat zou hij de alfa zeker besparen. Ze hadden immers niet de hele week.
S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   zo mei 17, 2015 10:50 pm


scar
x
344
Wat Ace meteen aan de onbekende wolf was opgevallen, was het lelijke litteken dat over één van zijn ogen trok. Hoewel hij het verhaal erachter niet wist (voor hetzelfde geld was hij met hoge snelheid langs een puntige tak gerend), voelde Ace meteen sympathie. De gemêleerde reu had zijn uiterlijk mee, en dat was niet geheel onbelangrijk bij het aanwakkeren van onrust. Naast het litteken viel op dat de reu net als Ace groter was dan gemiddeld. Een gezond dier zou wel twee keer nadenken voor hij deze wolf aan zou vallen. Fysionomisch was de onbekende zeker geslaagd.

En dat was maar goed ook, want de manier waarop hij zijn woorden uitsprak, zijn verhaal probeerde te doen en zich aanprijsde liet weinig aan de verbeelding over. Scar, zoals hij zich had voorgesteld, kwam met een standaard en bovendien uitgekauwde motivatie. Goed, Ace wilde dit nog wel eens over het hoofd zien. De reden was niet cruciaal. Een wolf hoefde enkel loyaal en zelfverzekerd te zijn om een Paramount te kunnen worden. 'Redelijk' goede jager? 'Zwakke' punt? Ongemerkt trok Ace' bovenlip omhoog. "Alleen het beste voor Paramount," stak hij van wal toen duidelijk was dat Scar zijn verhaal had gedaan. Hij veerde overeind en stapte dichterbij de grijze reu. "Wij hebben geen zwaktes. Wij zijn niet 'redelijk'. Wij zijn Paramount, oftewel beter dan alle anderen. Wij kunnen ons dan ook niet minder dan het beste veroorloven." Ace was geen zak die anderen in spanning liet, maar het was op dit moment de enige manier op Scar te testen. Langzaam begon hij de reu te cirkelen. "Je moet loyaal zijn, smetteloze bekwaamheden beheersen. Niet zo snel? Beter dat je dit niet laat merken, joch." De witte wolf hapte even naar de lange staart om het reactievermogen te beproeven. "Begrijp je?" Ace speelde maar wat. Paramount had deze wolf nodig. Wolven waren makkelijk bij te sturen met de nodige druk van een hogere macht. Scar moest zijn onvoorwaardelijke trouw uitspreken - iets waar Ace waar nodig zo doorheen kon prikken wanneer het geforceerd was. Hierna zou alles goedkomen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   ma mei 18, 2015 6:43 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Trust nothing but pain to get me through the daze. Sleep with one eye open not to be their prey. Fist against my face they bring me to my knees. The pressure's crushing down so hard I can't break free.
De antwoorden van de Emperor lieten zijn hart wat sneller kloppen. Zou hij het verkeerde hebben gezegd? Nee, dat kon niet, dat mocht niet. Hij moest deze pack joinen, dat was zijn lot. Het zal hem lukken ook. "Je moet loyaal zijn, smetteloze bekwaamheden beheersen. Niet zo snel? Beter dat je dit niet laat merken, joch." Scar knikte gehoorzaam, en was niet voorbereid op de plotselinge hap naar zijn staart. Gelukkig wist hij deze net op tijd weg te trekken, iets waar hij zelf nog best verbaasd over was. Misschien stond het geluk nu eindelijk eens aan zijn kant. Hij hoopte dat de leider de verbaasde blik in zijn ogen niet had gezien, en herstelde zijn blik dan ook meteen weer naar een wat intimiderende. ''Ja, ik begrijp het,'' sprak hij. ''Ik zal mijn zwakheden niet tonen en aan ze werken.'' Hij klonk een stuk zelfverzekerder dan hij daadwerkelijk was over deze keuze.
S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   ma mei 18, 2015 8:09 pm

scar
x
251
Tot Ace' verbazing doorstond Scar zijn snelheidsproef. Onverwacht vlug trok de grauwe wolf zijn staart weg en liet daardoor de scherpe tanden in de loze lucht happen. Het teken van begrip was eveneens een voldoening. Scar had het in zich een goede Paramount te zijn. De witte reu kon het dan ook niet laten een goedkeurende knik te laten zien. "Ik hoop dat je je eigen woorden goed geloofd, want zodra ik merk dat je het leven als een Paramount hebt onderschat, lig je eruit." Ace liet in de lucht hangen wat er precies zou gebeuren bij een verwijdering uit de groep, die mocht de jongere wolf zelf invullen. "Ik neem aan dat je bekend bent met de hiërarchie binnen de groep?" Hij keek de ander vragend aan, maar verwachtte geen antwoord. "Je luistert naar mij en laat zien dat je me trouw bent. In de toekomst zou je het daarmee kunnen schoppen tot Guard of Hell Hound. Tot die tijd zul je als Paramount gehoorzamen, onderzoek doen en zorgen voor de andere leden." Een korte pauze was nodig om de informatie door te laten dringen. Ace achtte de kans niet klein dat deze Scar in het verschiet een van de twee afwijkende rangen zou ontvangen. De manier waarop hij zich had hersteld en zijn zwakke punt had weggeveegd hadden voor een hoop extra punten in de Emperors boekje gezorgd. Voor hij Scar echter daadwerkelijk zou opnemen in de groep, wilde Ace weten hoe hij op zijn toekomstige verantwoordelijkheden zou reageren.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   di mei 19, 2015 6:02 pm

''Bones might shatter.''
please
save
me
from
my
nighmares
Trust nothing but pain to get me through the daze. Sleep with one eye open not to be their prey. Fist against my face they bring me to my knees. The pressure's crushing down so hard I can't break free.
De goedkeurende knik van de emperor gaf hem een geruststellend gevoel. Misschien kon hij dan toch nog eens iets goed doen. Toen Ace begon over het ''eruit trappen'' kon hij de gevolgen zelf al bedenken. Nee, hij zou niet zoiets stoms doen dat hij uit de roedel gezet zou worden. In de roedel komen was al een hele stap, dus was hij zeker niet van plan er zomaar uitgezet te worden. "Ik neem aan dat je bekend bent met de hiërarchie binnen de groep?" vroeg Ace hem. Scar knikte. Hij had voor hij besloten had te huilen naar Ace zo veel mogelijk informatie over de roedel bij elkaar gesprokkeld. Dat was niet zo moeilijk geweest, gezien veel wolven in Tera het over deze zogeheten ''monsters'' hebben. nder vragend aan, maar verwachtte geen antwoord. "Je luistert naar mij en laat zien dat je me trouw bent. In de toekomst zou je het daarmee kunnen schoppen tot Guard of Hell Hound. Tot die tijd zul je als Paramount gehoorzamen, onderzoek doen en zorgen voor de andere leden." Opnieuw knikte hij. Hij besloot maar niets te zeggen, misschien zei hij dan iets verkeerds. Hij hoopte dat zijn vastberaden blik genoeg was om Ace te overtuigen.
S c a r


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   wo mei 20, 2015 11:50 pm

scar
Ace loopt niet weg, maar na jouw post is het topic wel afgerond, lijkt me. Welkom :]
266
Scar was een wolf van weinig woorden. Misschien stond hij stijf van de zenuwen of was hij bang iets verkeerds uit te flappen. Niet dat het Ace veel uitmaakte. De grauwe wolf had bewezen dat hij een degelijk lid van Paramount zou kunnen zijn. Het scheen dat hij zijn research goed had gedaan, aangezien Ace vrij weinig woorden vuil hoefde te maken aan de regels binnen de groep. Altijd fijn, iemand die goed voorbereid was.

Er viel een lange stilte waarin Ace stiekem hoopte dat iets zou worden gezegd door de andere wolf. Tegelijkertijd gebruikte hij deze pauze om het voorgaande gesprek vlug door te lopen om er zeker van te zijn dat hij een juiste keuze zou maken. In het begin was Scar misschien wat klunzig geweest, maar hij had zich goed hersteld. De witte reu zag potentieel in hem. Hij wist dat er meer onder die dikke vacht verborgen moest liggen. Hoewel het natuurlijk gevaarlijk was, al die geheimen, moest hier de keuze voor het zekere worden gemaakt. Ace moest deze wolf hebben.

"Het zit wel goed met jou," sprak de Emperor uiteindelijk. "Ik geloof in je woord, en hoop dat je je eraan zult houden." Was dit duidelijk genoeg om Scar te laten weten dat hij binnen was? Ace sprong van de stapel verweerde stenen en landde met een 'plof' op de grond. "Zorg dat je in de buurt blijft zodat ik je kan oproepen wanneer nodig. Houd je aan de regels, geef misschien net dat beetje extra. Jij kunt je weg wel omhoog werken." Hij wierp een blik achterom. "Welkom in Paramount."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scar

avatar
Real name : Juulepuul.
Aantal berichten : 29
IC berichten : 10
Man
Wolf profile
Age: 4 years
Pack: Paramount
Mate: What's she gonna do to me that I haven't already seen?

BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   vr mei 22, 2015 9:07 pm

Bij de woorden die hij uit de mond van de alfa hoorde komen krulde zijn mondhoeken iets omhoog. Hij was erg opgelucht, maar te veel vreugde moest hij misschien maar niet laten zien. ''Ik stel je niet telleur,'' riep hij de vertrekkende wolf na. Al had hij wel meteen wat spijt van die woorden. Misschien moest hij voortaan wat meer op zijn woorden letten, maar nu kon hij nog even genieten van het feit dat hem eindelijk eens een keer wel iets gelukt was.

- Topic uit? En sorry voor de korte post. Ziek zijn en posten gaat niet zo goed samen. ;A;


 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Huil naar Ace (Aanmelding Paramount)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: NORTH :: ♦ Abandoned ruins-