Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Paramount - hoofdtopic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Paramount - hoofdtopic   vr mei 15, 2015 10:41 am

paramount
mortem et umbra sumus // we are death and shadow
Een groep die van buitenaf kan worden opgevat als een stel eenzame wolven die heil zoeken in anderen en doelloos chaos veroorzaken, hangt echter samen met discipline, harde woorden en loyaliteit. Deze "vriendengroep" bestaat uit strikte aspecten die nageleefd dienen te worden, en waar zware straffen worden uitgedeeld wanneer men niet aan de verwachtingen voldoet. De groep is niet per se uit op het moorden van anderen, maar zien het als hun taak om angst te zaaien en hoop uit te roeien. Met deze methode zullen ze grond proberen te winnen om hun honger naar macht en aanzien te stillen. Hun ideologie is dan ook simpelweg survival of the fittest. Dit idee verbindt de wolven natuurlijk onderling, waardoor tussen de leden van Paramount een vriendschappelijke band (in mate van hechtheid verschillend) hebben. Deze elite staat bovenaan de voedselketen en zal ieder van hun eigen soort onderdanig maken aan hun regime.


De rangorde is simpel maar desalniettemin zeer belangrijk. Hoewel er een duidelijke leider in de groep is, zijn er verder weinig andere rangen. Hierdoor staan alle leden, naast de Emperor, Hell hound en Guard, gelijk aan elkaar om rellen en roerigheid te voorkomen. De rangen Hell hound en Guard worden gegeven aan wolven die de Emperor vertrouwd. Er kan niet voor deze rangen gestreden worden. Een Emperor kan worden afgezet (wat tevens een verbanning betekent) als hij voor onrust in de groep zorgt. Wanneer een Emperor te overlijden komt, wordt er door middel van het 'meeste-stemmen-gelden'-systeem een nieuwe gekozen, wat betekent dat ook de Hell Hound en Guard opnieuw worden gekozen.

Emperor staat boven alle leden van Paramount. Hij neemt beslissingen, bepaalt wie binnen komt, wie weggaat (en in welke staat), waar en wat het volgende doel is en beheert de overwonnen gebieden (houdt hier door middel van "politiek" greep op).
Hell hound is de belangrijkste wolf tijdens het met geweld inpikken van andermans land een gebiedsverovering. Door regelmatig met de Emperor te overleggen alvorens (en tijdens een aanval), en deze informatie vervolgens door te spelen aan de strijdkrachten, is de Hell Hound verantwoordelijk voor een goed verloop van een overname. Door deze verantwoordelijkheid is de Hell Hound van groot belang in de groep en zal daardoor meer aanzien hebben. In het dagelijks leven is zijn rol echter niet anders dan dat van een normaal lid.
Guard is altijd aan de zijde van Emperor te vinden. Hij dient als bewaker van de leider, dus loyaliteit en vertrouwen van Emperor zijn een vereiste. Deze rang staat theoretisch gezien niet boven een Paramount, maar in de praktijk is dit anders. Door de extra taken heeft Guard meer aanzien en verdient daardoor meer respect (of jaloezie) dan een doorsnee lid.
Paramounts zijn de overige leden van de groep. Zij luisteren naar de opdrachten van de Emperor, zorgen ervoor dat de strijdkrachten gesterkt blijven, provoceren buitenstaanders, gaan op onderzoek uit en vechten voor gebiedsuitbreiding.

▸ Wees respectvol tegenover de leden en loyaal naar de groep.
▸ De groep dient ten alle tijden bij elkaar te blijven. Dit is vooral om praktische redenen: Iedereen moet direct beschikbaar zijn voor mededelingen en gevechten. Op deze manier heeft de Emperor natuurlijk ook controle over zijn leden.
▸ Voor zwakkelingen is geen plaats. Hoe bekwaam, wijs of loyaal een wolf ook mag wezen, één zwakte en het is over. Teefjes vallen direct in de categorie "zwakkeling".
▸ Partners zijn niet toegestaan. Liefde is een teken van zwakte en zorgt voor afleiding. Broederschap daarentegen is iets anders en wordt geaccepteerd.
▸ Het doden van buitenstaanders zonder permissie onder het mom van "gebiedswinst" wordt door de vingers gezien. Het doden van leden van Paramount zonder toestemming van de Emperor wordt streng bestraft.
▸ Verbannen leden kunnen maar beter ver wegblijven van de groep en individuele leden. Andersom geldt dat de leden al het contact met de verbannelingen moeten verbreken.

Zolang de Emperor van niets weet, is er niets aan de hand en ben je vrij te doen wat je wilt.


Paramount heeft geen vast kamp. Aangezien ze van gebied tot gebied moeten reizen om hun lotsbestemming te volbrengen nemen ze genoegen met elke ondergrond en mate van beschutting. Toch zal hun thuisbasis in de verlaten ruïnes zijn.


Er is geen leeftijd gebonden aan het deelnemen aan deze groep. Het enige wat telt zijn de vaardigheden en waardigheden van de desbetreffende wolf. Heb de ballen om het hoofdkwartier van Paramount te betreden, vraag naar de Emperor en maak indruk op hem. Vertel iets over jezelf, je verleden, wat je heeft bewogen hierheen te komen. Waarom ben jij waardig genoeg een deel van deze groep uit te maken? Wat is jouw toegevoegde waarde?


Een Paramount-wolf is...

1. loyaal
2. bereid te vechten voor het ideaal
3. gehoorzaam
4. een bekwame vechter
5. onbevreesdTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Paramount - hoofdtopic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: CHARACTER & GAME RELATED :: ♦ Packs :: ♦ Paramount-