Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Miracles do happen / Mider

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Isis

avatar
Aantal berichten : 28
IC berichten : 7
Vrouw

BerichtOnderwerp: Miracles do happen / Mider   ma apr 06, 2015 4:29 pm

isis


Zonnestralen verwelkomden haar toen Isis haar schuilplek van de voorgaande nacht verliet. Voorzichtig liep ze over de rotsen die boven het water uit staken terwijl ze de zon haar vacht liet drogen. Stiekem had ze geheime grotten achter de watervallen geclaimd als haar veilige haven. Dit was de plek waar haar vriendin van vroeger en zij vaak waren geweest. Eenmaal onder het gordijn van water werd Isis dan ook altijd overstroomt met nostalgische gedachten. De een maakten haar vrolijk, anderen lieten haar wensen dat ze nooit naar de plek toe was gegaan. Gisteravond had ze een vredige nacht gehad. Buiten was het weer onprettig geweest met harde wind en veel regen. Binnen voelde het vertrouwd, en Isis had het idee dat haar overleden vriendin bij haar was geweest.

De witte wolvin onderbrak haar tocht naar het vaste land om even over haar schouder naar de opening van één van haar grotten - nee, die van hen samen - te kijken, in de hoop een glimp van de maar al te bekende wolvin op te kunnen vangen. Toen dit niet gebeurde, liet ze haar kop weer hangen en vervolgde ze haar weg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mider

avatar
Real name : C.
Aantal berichten : 45
IC berichten : 7
Man
Wolf profile
Age: 3 years and 2 months.
Pack: Paramount
Mate: There ain't no rest for the wicked.

BerichtOnderwerp: Re: Miracles do happen / Mider   di apr 07, 2015 5:52 pm

De nacht was een hel geweest. Hij had geen goede slaapplek kunnen vinden en had in weer en wind geprobeerd te rusten, met weinig resultaat. Nu liep de grote reu over de warme stenen bij de waterval met een verschrikkelijk humeur en slaaptekort. Zijn vacht zat niet goed en hij zag er nogal verwilderd uit, alleen maar omdat hij buiten had moeten slapen. In de ochtend had hij deze grotten gevonden, het was er stil op het ruisen van de waterval na en overal stroomden kleine riviertjes waar hij zijn poten meer dan eens aan nat maakten. Het maakte het er niet beter omdat zijn vacht ook nog kletsnat was omdat hij de waterval door moest om in de grotten te komen. De grote wolf gromde even en vervolgde zijn tocht. Hij had honger, had het koud en had behoefte een slaap, het beste voor hem en andere wolven was om hem nu niet tegen te komen want hij was absoluut niet in de mood om een gesprek aan te knopen.
Ergens verderop was zonlicht te zien, wellicht was daar een plek om zijn vacht te drogen en even te rusten, twee dingen waar hij erg naar uit keek. Mider voelde zich al beter bij het idee dat hij zich weer warm kon voelen en even zijn ogen kon sluiten. In een wat snellere pas liep de wolf naar de plek, om er vervolgens achter te komen dat de plek al was bezet door een andere, witte wolf. Hij gromde. 'Je staat op mijn plek.' Kwam er grommend en absoluut niet vriendelijk uit. Hij nam een vijandelijke houding aan om de wolvin er van te overtuigen dat ze weg moest wezen voor hij haar iets aan zou doen.

[Sorry, ik moet echt weer inkomen met wolven]


Because they took our love and they filled it up

Filled it up with Novocaine and now I’m just numb

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isis

avatar
Aantal berichten : 28
IC berichten : 7
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Miracles do happen / Mider   di apr 07, 2015 9:05 pm

isis


De witte wolvin stopte op een gegeven moment op een iets bredere rots. Ze besloot hier rustig plaats te nemen en te genieten van de zon. De gedachten van gisteravond en vanochtend rustten zwaar in haar kop en maakten haar een beetje moedeloos. Echter, veel tijd om toe te geven aan haar zelfmedelijden had ze niet. Isis rook dat ze bezoek kreeg, en al gauw bevestigde de vreemdeling zijn aanwezigheid. Een groot uitgevallen, wild uitziende reu zette meteen zijn lelijkste kop op en gromde naar haar. Iets over dat ze op zijn plek zat. Ja whatever. Zijn houding veranderde zo dat het zijn woorden kracht bij moest staan, maar Isis kon hier ondertussen wel mee dealen. "Oh echt?" vroeg ze eentonig. Hiermee liet ze de reu weten dat ze 1) niet geïntimideerd en 2) niet geïnteresseerd was. Haar blik gleed over het kleine plateau, alsof ze zoekende was naar een naam of teken. "Ik zie nergens dat het van 'dat dikke beest met de afschuwelijke kop' is," vervolgde ze, deze keer zowel sarcastisch als monotoon. Ging ze te ver? Ach, wat zou het. Als hij haar ging afmaken, hoefde ze tenminste niet meer te doen alsof ze zielig en alleen was in de levende wereld. Dan zou ze naar haar vriendin kunnen gaan en samen de geestenwereld op z'n kop zetten. Klonk toch iets aantrekkelijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Miracles do happen / Mider   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Miracles do happen / Mider
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: EAST :: ♦ Glassbell Caverns-