Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Ace

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Ace   zo apr 05, 2015 9:57 pm
the looks

Een gemêleerde, rossige vacht siert het vel dat strak over de soepele spieren spant. Groter en breder dan een gemiddelde wolf, maar het echte gevaar ligt in de bek met rijen vlijmscherpe tanden. Zijn sterkste punt ligt dan ook bij kracht terwijl zijn behendigheid beduidend lager is.


the nature - lawful evil

Dominant Ace heeft anderen nodig om de baas over te spelen. Vroeger dwong trok hij zijn nestgenoten mee in zijn rollenspellen waar hij standaard chief, heerser of koning was.
Leiderfiguur Naast het algeheel boven anderen staan, is Ace een wonderbaarlijk goede leider. Hij kan overzicht houden, kan inzien wat anderen nodig hebben en weet wanneer hij moet stoppen.
Afhankelijk Dit heeft een directe link met zijn dominante karaktertrek. Ace heeft anderen nodig om te sturen, omdat dit hem mentaal gezond houdt. Vanuit zijn eerste dag heeft hij zijn broertjes en zusjes om zich heen gehad, die later werden ingeruild voor vrienden. Eenzaamheid trekt hij niet.
Vijandig Het is belangrijk om hoog in het vaandel te staan bij deze wolf om een redelijke behandeling te krijgen. Op de wolven buiten zijn kring wordt neergekeken en wantrouwend naar gestaard.
Strijdlustig Zoals eerder gezegd, is Ace een sterk dominante persoonlijkheid sinds zijn eerste ademhalingen. De beste plek voor melk, het warmste hoekje in het hol, het sappigste stuk vlees: alleen het beste voor deze wolf en wat hij niet kreeg, kon altijd in bezit komen door een venijnige bijtpartij.
Trouw Ace weet loyaliteit erg te waarderen en vindt dit dus ook een zeer belangrijke eigenschap om te bezitten. Hierdoor is hij geen back stabber en zou door het vuur gaan voor wolven die dicht bij hem staan.
Zelfverzekerd Deze jongen weet wat ie doet, en weet dat ie het verdomd best doet ook. Elke overwinning op een ander voedt zijn zelfvertrouwen en maakt dat hij het bij zijn volgende uitdaging nóg beter zal doen. Duh.
Seksist Oh boy. In zijn vele ontmoetingen met andere wolven concludeert hij dat reuen het oppergeslacht zijn. Ja, teefjes zijn hartstikke handig voor het nageslacht, maar verder zijn ze nooit een partij voor hem geweest.
Hebzuchtig Eén is niet genoeg.
Speels Ondanks bepaalde karaktereigenschappen is Ace geen stijve zak. Een lolletje valt bij hem wel goed.


the past

Er bestaan geen directe aanleidingen of logische verklaringen om het gedrag van Ace uit te leggen. Uiteindelijk doet dit het er ook niet toe. Ace is wie hij is, geeft geen fuck om wat anderen ervan denken en hier valt maar mee te leven. (zal worden aangevuld met het verhaal dat hij zal beleven in Tera)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ace
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: CHARACTER & GAME RELATED :: ♦ Wolves-