Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Not today / open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Isis

avatar
Aantal berichten : 28
IC berichten : 7
Vrouw

BerichtOnderwerp: Not today / open   vr apr 03, 2015 1:58 pm

isis


Oké, nee, deze keer gaat het lukken. Windrichting staat gunstig, struiken camoufleren, ondergrond zacht genoeg om geen harde trillingen door te sturen en hard genoeg om geen geluid te maken. You got this. Met al haar concentratie liet Isis zich door haar poten zakken tot ze bijna met haar witte buik de grond raakte. Haar staart hing stil en haar oren waren gedraaid naar haar slachtoffer - een konijntje met een vacht nog dik van het koude vorige seizoen - wat enkele pootlengtes van de wolf onschuldig en onwetend knabbelde aan het gras. Isis wist dat ze met één sprong bovenop het beest kon belanden om het vervolgens zo snel mogelijk uit zijn lijden te verlossen door een genadeloze beet in de keel. Ook wist ze dat als ze iets te ver sprong, ze een eeuwigheid niets meer zou eten en te pletter zou slaan op de rotsen die venijnig uitstaken op de boven van het ravijn. Tja, misschien waren deze kliffen niet de beste plek om voedsel te verzamelen. Eigenlijk maakte het haar vrij weinig uit: Ze zou dood gaan van ofwel de honger, ofwel door een dramatische val van de rotsrand. En die laatste klonk iets waardiger.

Zonder verder nog veel na te denken, deed ze een klein schietgebedje en zette stevig af met haar achterpoten. Echter, dat rotbeest had het geruis van de struiken gehoord en schoot weg. Veel tijd om zichzelf te vervloeken had Isis niet. De afgrond kwam vervaarlijk dichtbij. In enkele tienden van seconden veranderde ze met moeite de richting waarop ze vloog en wilde, zodra ze met alle vier haar poten weer op vaste grond stond, direct de achtervolging inzetten. Jammer dat één van haar ledematen er anders over dacht en in plaats van op de veilige ondergrond ergens in de leegte van de lucht belandde. Kutkutkutkut. Haar achterwerk zorgde voor gewicht aan de verkeerde kant, verdomme, en haar andere achterpoot dreigde de eerste te vergezellen. Vlug krabbelde ze over de ondergrond om houvast te krijgen, en halle-fucking-luja kon ze haar poten in spleten en achter uitstekende rotsstukken grip krijgen. In een flits wist Isis haar hele gewicht op te trekken en haar leven in veiligheid te brengen. Hijgend van adrenaline en snelle handelingen kwam ze overeind en wierp kort een blik op de gapende leegte die haar bijna de dood in had getrokken. Niet vandaag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calum
Ex-teamlid
avatar
Real name : Raven
Aantal berichten : 35
IC berichten : 9
Man
Wolf profile
Age: 3
Pack: I won't settle down until I have my own
Mate: A gaze that was too late, a gaze that let you go

BerichtOnderwerp: Re: Not today / open   za apr 04, 2015 10:38 amWhat doesn't kill you
Makes you wish you were dead

Het was niet bepaald zijn favoriete plek om te zijn, maar waarom was hij hier dan? Elke wolf met een goed verstand zou nooit meer een poot zetten in de buurt van deze plek, als hier gebeurd was wat er met Calum was gebeurd. Tja, niet zo zeer met Calum zelf. Hij leefde nog, hij ademde de koude lucht nog in waarna hij giftige stoffen uitademde. Maar zijn pup, de enige van zijn nest wat nog over was, kon dat niet meer. Niet sinds het droevige ongeval. Het had de witte wolf veranderd, ernstig veranderd. Eerst verloor hij zijn partner, die tijdens het baren van de drie pups haar laatste adem had uitgeblazen. Twee van de pup hadden het niet overleefd, ze hadden immers geen melk. De derde daar in tegen, de eerstgeborene en grootste van de drie, had het op wonderbaarlijke wijze net gered met de melk van Calums zus, die destijds 5 van haar eigen pups moest voeden. Er was niet genoeg melk om nog drie pups te onderhouden, maar één lukte nog net. Maar het was uiteindelijk toch allemaal voor niets geweest.

De witte reu stond aan de afgrond van de klif, keek droevig de diepte in. Soms, heel soms, kwam er een gedachten in zijn hoofd omhoog. Wat nou als hij er zelf ook van af zou springen? Het zou over zijn, misschien kon hij wel bij zijn partner en pups terecht wanneer hij de diepte in zou lopen en het beeld voor zijn ogen zwart zou worden. Maar hij was te laf, veel te laf. Wilde er een einde aan maken, maar aan de andere kant weer niet. Was dat wat zijn laatste pup  gewild had, toen hij hier zelf nietsvermoedend uitgleed, pardoes de diepte in? Calum hoorde zichzelf nog schreeuwen, eerder krijsen. Een geluid die hij nog nooit eerder gemaakt had en ook nooit weer zou maken. Tenminste, dat was de planning.

Een zucht verliet in een wolkje zijn bek. Het was lente, maar de temperatuur was nog steeds te koud voor hoe hij het graag wilde. Nadat hij zichzelf had omgedraaid en van plan was terug te lopen naar zijn slaapplaats, zoefde er een wit bolletje langs. Een konijn wel te verstaan, die zich in alle haast om weg te komen niet realiseerde dat hij langs zijn mogelijke doodsoorzaak rende. Calum liet het beest echter gaan, zette niet de achtervolging in. Het beest leek dik te zijn, veel vlees te hebben. Alleen wist de wolf dat dit een illusie was, de nog dikke wintervacht van het beestje deed lijken alsof hij erg vet en mals zou zijn. Het was niet de moeite waard, besloot de wolf. Wat daar in tegen wel de moeite waard was, was de geur van een teefje die vanuit de richting van het weggeholde konijntje kwam. Hij hoefde maar een enkele minuut te lopen, en hij zag haar al. Een beeldschone witte wolvin, met de rug naar hem gekeerd. Hij schraapte even zijn droge keel, waar hij de laatste tijd niet veel meer mee had gesproken. "Jij bent toch niet diegene die dat magere beest heeft weggejaagd toch?" Het antwoord wist hij stiekem al, maar toch wilde hij het uit haar mond horen. Was ze nou echt zo dom haar energie te verspillen aan een veel te mager konijn, waar je amper genoeg vlees vanaf kon halen?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isis

avatar
Aantal berichten : 28
IC berichten : 7
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Not today / open   za apr 04, 2015 8:49 pm

isis


Nog maar nauwelijks bijgekomen van de enorme teleurstelling (stom bol wol) en de bijna-dood ervaring (stomme zwaartekracht), en een nieuw probleem diende zich aan. Bij het horen van een kuch gevolgd door een licht schrapende stem trok een tweede stoot energie door Isis' lichaam. Direct draaide ze zich om, zich meteen vervloekend door haar reactie. Die kon namelijk alleen als schrikreactie of uiterste interesse worden gelezen, en geen van beide waren de werkelijke oorzaak. Een wolf, zijn vacht net zo bleek als de hare, had haar een vraag gesteld. Achterdochtig, de gebruikelijke emotie waarop ze vreemden bekeek, nam ze de vreemde ogen in zich op, scande ze zijn lichaam, probeerde ze hem te peilen. Vriend, vijand? "Dat kutbeest heeft me zowat de dood in gejaagd," snoof ze, irritatie en dezelfde achterdocht duidelijk te horen in haar klank. Uit voorzorg nam ze een paar stappen naar voren, zodat ze verder van de afgrond verwijderd raakte. Ze had allang door dat de andere wolf, een reutje, een stuk sterker, groter en waarschijnlijk gespierder was dan zij. Isis had geen zin om alsnog over de rand te worden gebeukt door deze onbekende. "En ja, dat was mijn prooi. Weet jij iets beters te vinden?" Nu klonk haar stem spottend. Nee, alsof die reu het beter kon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Calum
Ex-teamlid
avatar
Real name : Raven
Aantal berichten : 35
IC berichten : 9
Man
Wolf profile
Age: 3
Pack: I won't settle down until I have my own
Mate: A gaze that was too late, a gaze that let you go

BerichtOnderwerp: Re: Not today / open   wo apr 15, 2015 7:39 pmWhat doesn't kill you
Makes you wish you were dead

De witte rue snoof en keek afwachtend in de richting van de nog naamloze teef. Ze was beeldschoon, dat moest hij zeer zeker toegeven. Niet dat hij die woorden uit zijn mond zou laten ontsnappen, nee zeer zeker niet. Hoe kon zo'n beeldschone wolvin nou zo dom zijn om een graatmager bolletje wol te willen vangen? Tja, een prachtig porseleinen maar dus geen hersenen, bedacht Calum zich. "Dat kutbeest heeft me zowat de dood in gejaagd," werd er geïrriteerd zijn kant op gespuugd. "Nou, Nou. Moet dat nou op die toon?" Hij keek even achter zich, zag nog net op tijd een gitzwarte raaf uit de bosjes opstijgen, op weg naar het luchtruim. Meteen nadat de raaf uit het zicht verdwenen was, vestigde hij zijn blik weer op de spierwitte teef, die hem achterdochtig aan keek. Niet alleen haar blik was zeer achterdochtig, ook de klank in haar stem had niets anders uitgewezen. Het beledigde hem een beetje om eerlijk te zijn. Haar poten bewogen voorwaarts zodat ze een paar stappen van de rand van de klif verwijderd was, een zo'n zelfde klif als waar de reu net nog verlangend naar had gestaard. "En ja, dat was mijn prooi. Weet jij iets beters te vinden?" Een seconde haalde hij een enkele wenkbrauw op, een teken van verbazing. Haar stem klonk ongelooflijk spottend, totaal niet de respect die hij had verwacht, en eigenlijk ook wel verdiend had. Hij snoof even en keek de teef met een waarschuwende blik aan. "Zeer zeker ja, alles is beter dan een bol wol met geen grammetje vet aan zijn botten." Zijn stem was dit maal bot, op een 'Ja, ik weet het beter' toon. "Daarbij, my lady, mag je me best met wat meer respect behandelen. Je staat namelijk zeer dicht bij een afgrond." Dat laatste was meer een hint de goede richting op, een waarschuwing. Hij hoefde maar heel even onverwachts zijn snelheid en kracht in te zetten en hopla, ze zouden over de rand liggen. En dat hij ook te pletter zou vallen, vond Calum niet eens zo heel erg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isis

avatar
Aantal berichten : 28
IC berichten : 7
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Not today / open   do apr 16, 2015 10:22 am

isis


Toen de reu haar een standje gaf voor haar waarschijnlijk ongewenste toon (wie was hij om hierover te oordelen en waarom vond hij dat nodig?) keek hij naar een zwarte vlek die zich uit de vleugels maakte. Ah shit, die had ze moeten grijpen. Haar tweede opmerking werd blijkbaar ook onverwachts gebracht, aangezien de expressie van de witte reu begon in verbaasdheid en overging in berisping. Wát? Hij beledigde haar keus voor de maaltijd, oké, tot daar aan toe dan. Maar dat hij vond dat zij meer respect moest tonen omdat hij haar anders met grote zekerheid van de klif af zou duwen - ha, had ze het niet gedacht. Zo'n klif was veel te uitnodigend - ging Isis te ver. Een grom van ongenoegen verliet haar bek. "Gossie, licht geraakt?" vroeg ze uitdagend. "Ik laat simpelweg niet over me heenlopen door een onbekende die mijn prooi afkeurt. Zeker niet als hij het beste alternatief zojuist heeft laten wegvliegen." De stappen die ze tijdens het spreken zette brachten haar dichter bij de relatief veilige struikenstrook en verder van De steile rotswand. "Iets beters, tsk, laat zien dan." Dit klonk meer mompelend dan als een uitdaging of provocatie. Ergens verbaasde Isis zich over haar eigen felheid, hoewel ze wist dat ze het bezat. Was het de honger die naar haar kop steeg of boeide het haar echt zoveel dat haar acties werden beoordeeld door een volslagen onbekende?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Not today / open   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not today / open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Mistburn Cliffs-