Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 [RPG] The Maze Runner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lady

avatar
Real name : Erza Scarlet
Aantal berichten : 19
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 15 moons
Pack:
Mate: I will prove i am worthy

BerichtOnderwerp: [RPG] The Maze Runner   zo jun 28, 2015 11:07 am
Welkom op TheMazerunnerNL! Kruip in de huid van jouw eigen Glader, en beleef al schrijvend avonturen. Je bent vrij om het karakter en het uiterlijk van je Glader te bepalen; blijf je braaf in the Glade, of probeer je een Runner te worden en te ontsnappen? Dit rollenspel is volledig gebaseerd op de gelijknamige serie The Maze Runner.

INDEX || REGISTER


INFORMATIE
Alle informatie is op de site te vinden, maar om een idee te geven van hoe het spel in elkaar zit, staat hieronder een uitleg van wat belangrijke punten.

Rangen
Een overzicht van de rangen (of taken) kan je >hier< vinden.
Alle rangen kunnen vrij gekozen worden, met uitzondering van de runners en med-jackers. De runners worden door het team gekozen op basis van activiteit en het karakter van het personage. Med-jackers worden gekozen door de keeper van de med-jackers.

Keepers
Zodra genoeg mensen een bepaalde taak gekozen hebben, wordt er een keeper gekozen. Op dit moment zijn er vier keepers: die voor de med-jackers, cooks, slicers en builders. Ook keepers worden door het team gekozen op basis van activiteit en karakter.
Een overzicht van de taken van de keepers is >hier< te vinden.

Council
Alle keepers zijn ook lid van de council. Deze komt samen tijdens een gathering als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Alle keepers hebben daarin een stem. Uitkomsten van die gatherings worden niet van te voren bepaald, en iedere keeper heeft dus ook werkelijk een invloed op wat er in de rpg gebeurd.
Zo veel mogelijk veranderingen in de rpg worden ook daadwerkelijk in de rpg bepaald, waar de keepers dus een rol in spelen. Zo kan de council bijvoorbeeld bepalen dat er een nieuw gebouw moet komen (= nieuw subforum), hun mening uitspreken over nieuwe keepers en runners, en zelfs verhaallijnen in een onverwachte richting duwen.
De council komt nu voor het eerst samen om te beslissen over twee gladers die het labyrint ingerend zijn. Dat topic kun je >hier< vinden.

Verhaallijn
Op dit moment is >THE STING< bezig: een vrij simpele verhaallijn die toch al veel in de rpg teweeg heeft gebracht. De runners zijn voor het eerst op een griever gestuit en zijn erachter gekomen dat het kan steken. Een runner is gestoken, en het serum (tegengif) kwam maar net op tijd om hem te redden. Een ander meisje rende tegen de regels in het labyrint in en is daar gestoken en aangevallen. Zij stierf niet veel later.
Mensen kiezen er niet zelf voor om gestoken te worden! Er wordt een apart griever account bespeeld die dat bepaald. Iedereen die het labyrint ingaat loopt in principe de kans gestoken te worden, maar dit gebeurt zeker niet altijd.
Een verhaallijn wordt slechts in grote lijnen opgezet, om op die manier veel vrijheid te behouden en de uitkomst van de verhaallijn niet van tevoren vast te leggen.

Nog wat extra's
In principe wordt er zo veel mogelijk aan de boeken vastgehouden, maar om de rpg leuker te maken, wordt er soms van afgeweken en krijgen de spelers zo veel mogelijk vrijheid om creatief met hun karakters om te gaan. Wil je bijvoorbeeld met de box in de glade arriveren en een muziekinstrument meenemen? Overleg dit dan voor de zekerheid even met een online admin, maar over het algemeen zal dit geen probleem zijn. Er zijn wel enkele beperkingen: zo mag je bijvoorbeeld geen wapens mee de glade innemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[RPG] The Maze Runner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: GENERAL :: ♦ Affiliations-