Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Rise and shine &Ragnar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Marrow

avatar
Real name : Tamar
Aantal berichten : 11
IC berichten : 2
Man
Wolf profile
Age: 36 moons
Pack: -
Mate: I'm gone with the rising sun ~

BerichtOnderwerp: Rise and shine &Ragnar   za jun 13, 2015 12:36 pm

Ragnar
182 words// Marrow
Verblind door het zonlicht opende de wolf zijn ogen op een kiertje en begon zich langzaam uit te rekken. Een dutje had hem goed gedaan, alhoewel hij geen tweede keer zou slapen bij een waterval in de buurt. Met een paar snelle bewegingen schudde hij het vernevelde water uit zijn vacht, om daarna om zich heen te kijken en de geuren in zich op te nemen. Nieuwe dag, nieuwe omgeving, en… Jawel, nieuwe wolven. Een vaag bekende geur dreef zijn neus binnen, maar hij besloot er geen aandacht aan te besteden. Hij had zo veel kennissen, zo veel bekende geuren..
Met een beweging van zijn kop zette hij de gedachte opzij en kwam in beweging. Met ruime passen struinde hij langs het water dat naar de waterval leidde. Het gebulder van het naar beneden vallende water werd steeds harder en steeds meer kleine druppels bleven in de vacht van de reu kleven, maar het deerde hem niet. Het gebulder van de watervallen overstemde zijn gedachten en maakten dat hij zich even helemaal nergens op concentreerde. Hij was eindelijk een keer helemaal alleen.

NOTES: Flutpost, moet nogal met hem inkomen. Hoop dat je er wat mee kunt.

robb starkTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Rise and shine &Ragnar   za jun 13, 2015 5:36 pm


Vanuit het loofbomenbos was hij een ellendig lange rivier gevolgd die hem uiteindelijk gebracht had tot een waterval. In ieder geval die meende hij van ver al te horen. Overal waar hij tot nu toe geweest was hing een irritant vredig sfeertje en eveneens hier. Naast het klotsende water van de waterval waren allerlei vogelsoorten bezig een zangwedstrijd te houden tot z'n grote ergernis. Liever zag hij ze dood neervallen en zou hij er ook nog van kunnen snoepen. Hij werd plots van z'n gedachtes  weggerukt toen hij een geur opmerkte die hem ergens toch bekend voorkwam. Het koste hem enkele tellen om de juiste wolf bij de geur te zoeken, maar dit kon niemand anders zijn dan Marrow. Zijn stank was al van mijlen ver te onderscheiden. Marrow kende hij van vroeger. Van de tijd dat hij nog speelde met andere wolfjes in plaats van ze te doden. Marrow was daarvan ook vaak z'n slachtoffer geweest en andersom. Hij was de zoon geweest van de broer van z'n bloedeigen vader. Prima kerel, al waren ze meer kennissen dan vrienden tot nog toe geweest. Opmerkelijk dat hij, ondanks dat hij behoorlijke afstand verwijderd was van z'n ouderlijke roedel, hem hier tegenkwam. Een bezoekje kon vast geen kwaad en zo geschiedde het. Het duurde niet lang of de sneeuwwitte reu dook voor hem op. Het leek of hij behoorlijk in gedachten verzonken was en misschien had hij Ragnar helemaal nog niet opgemerkt. "Goedemorgen neefje, al wakker?" riep hij plagend en bleef vlak voor de reu stilstaan. Geen spat veranderd. Nog altijd zo poedelachtig wit, iets wat z'n beeld niet echt ten goede deed, maar goed.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rise and shine &Ragnar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: EAST :: ♦ Oakshore Falls-