Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Twisted minded

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shula

avatar
Aantal berichten : 26
IC berichten : 9
Vrouw

BerichtOnderwerp: Twisted minded   ma jun 08, 2015 5:13 pm

Doodstil keek de bruingrijze wolvin naar een dode haas, welke op de grond lag. Ze wist niet goed wat er met het dier was, hij kon dood gegaan zijn door ouderdom, door een ziekte of er was een andere oorzaak. Maar ze wilde het zeker weten. Shula was niet van plan ziek te worden door een of andere zieke haas. Langzaam schoof de teef richting de haas, de geur rondom het dier inademend. Maar er was niets vreemds te ruiken rondom het dier. Toen ze dichterbij kwam, zag de teef al wat de reden was. Het dier was al aangevreten. Vrijwel meteen schoot haar blik omhoog. Haar kop hing wat lager en haar houding was gespannen, oplettend. Haar blauwe ogen keken om zich heen, maar de wolf leek al een tijd te zijn verdwenen. De geur van een andere wolf was namelijk ook nergens meer te ruiken. Ze zuchtte en besloot verder te gaan. Ze moest maar gaan jagen, dat was handiger.
De zon verdween langzaam tussen de grote takken. Kleine spleetjes zon schenen op de bruine zon, de lucht was oranje. Enkele wolken hingen in de lucht, maar deze vielen amper op. De zon was erg groot. Aan de andere kant van de hemel was het al donkerder, de maan was al zichtbaar en ook enkele sterren kon je zien. Het was nog niet erg koud, maar je kon het zeker koel noemen. Shula was nu al een tijd op jacht geweest, maar had eindelijk wat te pakken. Ze had zich dan ook naast een boom op de grond gelegd en was begonnen te eten van haar haas. Ze had flinke honger.

- Only Marrow

- { } 566 { } Marrow
» We are the shadows and the smoke, we rise. We are the ghosts that hide in the night. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marrow

avatar
Real name : Tamar
Aantal berichten : 11
IC berichten : 2
Man
Wolf profile
Age: 36 moons
Pack: -
Mate: I'm gone with the rising sun ~

BerichtOnderwerp: Re: Twisted minded   wo jun 10, 2015 8:52 am

Tag: Shula
325 words// Marrow
Mokkend wandelde de witte reu tussen de bomen door. Hij liep hier al een tijd, zoekende, maar hij had geen idee waar naar hij precies zocht. Het was vermoeiend het leven zo door te brengen, zonder afleiding, geen idee hebbende waar je nu zin in had of waar je naar zocht. Zijn kop was een puinzooi. Zelfs de haas, die hij onder een boom achter had gelaten, had hem niet gesmaakt. Terwijl verse prooi normaal het water zijn bek in deed lopen. Hij had er zelfs moeite voor gedaan om het beest te pakken te krijgen. Eerst om het op te sporen, vervolgens om het dier te pakken te krijgen, te doden, de beste stukjes vlees van het kleine lijfje te scheuren.. Maar het had hem geen enkele voldoening geschonken.

Marrow was al enkele dagen, misschien wel weken zelfs, geen andere wolven tegen gekomen. En alhoewel hij nooit gedacht had dit te kunnen voelen, en hij wilde het absoluut niet toegeven, voelde hij zich alleen. De witte wolf was geen type voor vaste vrienden, dat was hij ook nooit geweest. Hier eens een kennis, daar eens een kennis. Af en toe kwam hij ze nog wel eens tegen, maar nooit hadden ze een bepaalde plek in zijn hoofd, laat staan in zijn hart, kunnen bemachtigen. Hij had ze simpelweg niet genoeg nodig, om ze dicht bij zich te houden. Hetzelfde gold voor familie.

Om wat van zijn energie kwijt te raken trok de wolf een sprintje, om plotseling weer tot stilstand te komen. De geur van verse prooi prikte in zijn neus, gevolgd door de sterkere geur van een wolvin. Marrow hervatte zijn tocht, maar ditmaal in de richting van de andere wolf. ’Goedeavond,’ klonk zijn stem op een, voor zijn doen, neutrale toon terwijl hij achter een boom vandaan trad. ’En eet smakelijk natuurlijk,’ voegde hij er met een knikje op de haas aan toe. ’Het is een mooie avond,’ murmelde hij tegen zichzelf.
robb starkTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shula

avatar
Aantal berichten : 26
IC berichten : 9
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Twisted minded   zo jun 14, 2015 7:20 pm

Op een of andere manier, was Shula niet bepaald goed gezind. Ze had echt al heel de dag honger en was nu zo hongerig dat ze zich gewoon geïrriteerd voelde. Normaal had ze het niet zo snel door bij zichzelf, maar nu toch echt wel. Zonder er bij na te denken, scheurde ze een stuk van haar haas. Het verse vlees was toch wel erg fijn, na bijna een week geen vers vlees te hebben gegeten. Alleen maar dode of aangevreten dieren, had ze op. Haar blauwe ogen keken dan ook bij de eerste hap, gelijk een stuk vrolijker naar de omgeving, al verdween de vrolijke blik al heel snel weer. Na nog een aantal stukken te hebben gegeten, voelde ze zich nog niet erg veel blijer. Nee, ze was gewoon nog steeds geïrriteerd. Niets aan te doen. Haar geïrriteerde humeur werd alleen maar versterkt toen de geur van een andere wolf in haar neus drong, ook al was het maar lichtjes. Het irriteerde haar nu al. Als die wolf besloot ook maar in haar buurt te komen en haar maar lichtjes te irriteren, zou hij niet de fijnste avond ooit hebben. Dan kon er nog weleens een aangevreten haas om zijn of haar oren vliegen.
’Goedeavond,’ klonk er algauw, misschien een halve minuut nadat de geur in de neus van Shula gedrongen was. Ze keek niet eens op, in tegendeel zelfs, ze keek kort weg. Een zachte, ingehouden snuif verliet haar neus en ietwat haalde ze kort haar wenkbrauwen op, met haar blauwe ogen rollend. Hierna keek ze weer om en nam ze een hap, zodat ze hem niet perse met woorden hoefde te begroeten. Ze knikte enkel. Toen ze de hap voedsel doorgeslikt had, pakte ze de haas op en legde ze deze vlak voor haar borst. "Jij ook een goede avond," besloot ze maar, in de hoop dat hij weer verder ging met zijn reis, al besloot hij gewoon te blijven. Hij wenste haar een fijne maaltijd. Ze murmelde een bedankje en nam een hap van haar voedsel. Gossie, hij was al bijna op. ’Het is een mooie avond,’ klonk er vervolgens zachtjes. Shula keek weg, zich inhoudend om te zeggen 'was'. Gossie, wat was ze weer grappig. Het was een leuke avond, totdat hij kwam. Haha. "Ja inderdaad, het wordt mogen vast goed weer, er zijn geen wolken aan de hemel," beantwoordde ze echter toch, nu ook omhoog kijkend. "Ik ben Shula, jij?" ach, hij was er nu toch. Waarom niet gelijk voorstellen.

- { } - { } Marrow
» We are the shadows and the smoke, we rise. We are the ghosts that hide in the night. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Twisted minded   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twisted minded
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: NORTH :: ♦ Valford Forest-