Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 New faces [Ace]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: New faces [Ace]   wo mei 27, 2015 3:07 pm


De reu was al enkele dagen neergestreken in een gebied dat zich Terra liet noemen. Tot nu toe wist hij sowieso een ding zeker, het gebied was inmens. Er zou behoorlijk wat tijd in gaan zitten om alle plekken te verkennen en meer te weten te komen. Ondertussen was hij belandt in een uitgestrekt loofbomenbos waar de boomtoppen tot ver boven de grond reikten. Zo nu en dan wist de zon zich door het bladerdak heen te werken en de bodem te bereiken. De koude winterdagen hadden weer plaats gemaakt voor zonnige lentedagen. Het bos waar hij liep was rijk aan voedsel. In de uren dat hij hier ronddwaalde had hij al talloze mogelijkheden gezien die prima hadden kunnen dienen als maaltijd, maar hij wachtte nog even af op de grote klapper. Die grote klapper moest eerst even wachten, want al snel merkte hij een geur op van een reu die in z’n nabije omgeving bevond. Enkele tellen later stond hij bijna oog in oog met reu. Een flinke, zo te zien. Ragnar was zeker niet de kleinste, maar de reu deed daar nog een schepje bovenop.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   ma jun 01, 2015 6:22 pm


rag ar
x
219
Ace vond het Springshade Forest eigenlijk helemaal niks. Alles was er zo sereen en vriendelijk - een wereld van verschil vergeleken de donkere, muffige plekken waar hij zich graag bevond. Alles en iedereen leek het leven helemaal voor elkaar te hebben. In dit soort gebieden verwachtte de witte reu van die perfecte gezinnetjes met gehoorzame dochters en ideale schoonzonen. De hele mikmak in het gareel en regeltjes overbodig omdat men zich van nature netjes gedroeg. Ace vroeg zich af hoe wezens überhaupt op deze manier konden leven. Zo saai, zonder spanning, ongelofelijk leeg. De enige kennis die ze opdeden was die van de ene op de andere generatie werd doorgegeven: traditionele rotzooi. Een klein lachje trok zijn mondhoeken omhoog. Wat een shock zou het dan voor ze zijn als hij hier de boel even flink op stelten zou zetten. Hij kon niet wachten.

Dusdanig in gedachten verzonken, merkte Ace te laat de aanwezigheid van een onbekende wolf op. Toen hij dus ineens een gitzwart dier voor zijn snuit zag staan, schoot hij direct in een offensieve houding. Zijn zintuigen stonden op scherp en vertelden hem al snel dat het om een jonger reutje ging. Deze informatie stelde hem gerust, waardoor zijn agressieve houding vlug werd verruild voor een eentje die enkel alertheid uitstraalde. "Aha, en waar kom jij ineens vandaan?"Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   za jun 06, 2015 10:23 am”Ahaa, en waar kom jij ineens vandaan?” was de vraag die hij van de reu toegesmeten kreeg. Zijn stem klonk noch vriendelijk, noch vijandig. Toch bleef hij voor nu nog even op z’n hoede en registreerde alle kleine bewegingen die de reu maakte. Echt een lieverdje leek het hem nou niet. Hij twijfelde of het wel verstandig was om te zeggen dat hij een grote onbekende was hier en dat hij eigenlijk ook geen flauw benul had van waar hij nu precies was, behalve dan dat hij middenin een groot en sereen loofbomenbos stond. ”Het oosten,” dwong hij zichzelf dan maar te zeggen. Overigens geen woord van gelogen. ”En wie mag jij dan wel zijn?” sprak hij kalm. Hij meende een geur te ruiken te hij eerder al vaag had zien opdoemen, maar hij kon het vooralsnog niet plaatsen.  De reu was in ieder geval een grote onbekende voor hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   zo jun 07, 2015 3:18 pm

ragnar
x
237
De zwarte reu leek niet direct bang te zijn van Ace, wat hem teleurstelde, maar het was duidelijk dat hij op zijn hoede was. Ook prima. Het duurde even voor een antwoord op zijn vraag kwam, en uiteindelijk bleek deze niet echt het wachten waard te zijn. Het jonge reutje scheen uit het oosten te komen, en automatisch schoten alle oostelijk gelegen gebieden door de kop van de roedelleider. Ach, wat maakte het eigenlijk uit waar de uk vandaan kwam. Hij stond nu voor de neus van de beruchte roedelleider, en daar zou hij voorlopig blijven ook.

De woorden die de zwarte reu vervolgens uitsprak hadden iets brutaals over zich, maar de toon waarop ze werden uitgesproken verried eventuele insolentie niet. De beheerste manier van spreken knaagde aan Ace. Deze onbekende met vage afkomst zou beter moeten weten dan de roedelleider op deze manier aan te spreken. Ondanks dat kon hij een beetje respect opbrengen voor het lef van de jongere. "Je zult toch wat beter op moeten letten tijdens die ontdekkingsreizen van je," zei de Emperor op een strenge, heldere toon. "Vijanden hoor je bij naam te kennen, waar je ook bent." Zijn alerte houding had ondertussen het gealarmeerde gedumpt en een meer zelfverzekerde vacht aangetrokken. "Ik zal je helpen. Ace is de naam waaronder ik Tera schrik aanjaag." Hij grijnsde zijn tanden bloot en wist dat hij verder het reutje zijn gang moest laten gaan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   zo jun 07, 2015 7:48 pmDe reu mocht dan wel ouder zijn, als het er echt op aan zou komen zou hij niet voor hem wijken. Daar was zijn eigen trots te groot voor en daarnaast twijfelde hij niet aan z’n vechtkunsten. Hij had in die paar jaren dat hij leefde genoeg ervaring opgedaan. De dominante houding van de reu tegenover hem irriteerde hem ook lichtelijk. De reu had nog weinig van zich laten horen, maar z’n houding verklaarde veel.

"Je zult toch wat beter op moeten letten tijdens die ontdekkingsreizen van je," begon hij. "Vijanden hoor je bij naam te kennen, waar je ook bent." Ragnar was zich er bewust van dat hij bij velen niet geliefd was, maar hij had nog nooit zo snel iemand tot vijand gemaakt.  Na de woorden van de reu aangehoord te hebben verliet er een klein zuchtje z’n bek, terwijl hij even bedenkelijk met z’n kop schudde. ”Gelukkig maak jij mij daar weer op attent,” sprak hij half grijnzend. De reu stelde zich vervolgens voor als ‘Ace de grote schrik van Terra’, iets waar Ragnar z’n twijfels bij had, maar het was waarschijnlijk slimmer om die niet hardop uit te spreken. ”Ahaa, Ace dus.. Sorry, maar ik moet je teleurstellen dat ik die naam wel voor het eerst hoor en nog geen andere Terriaan erover heb horen kraaien,” sprak hij kalm. ”Maar aangenaam kennis te maken desondanks. Ik moet het doen met Ragnar.” Het waren niet echt de woorden waarmee hij vrienden zou maken met Ace, maar hij kon zich er niet van weerhouden.  Het amuseerde hem altijd om anderen wat te plagen om reacties uit te lokken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   zo jun 07, 2015 9:13 pm

ragnar
ik hoop dat je er iets mee kunt!
359
Wat Ace opviel was de niet-bange manier van doen van de onbekende reu. Hij had eerder het woord 'lef' durven laten vallen, en voor een wolf met zo weinig levenservaring in vergelijking met hem had hij dus nog wel wat te leren. Uit ervaring wist de roedelleider dat 'lef' iets was voor de jongere generaties. Naarmate men ouder en wijzer werd, wist het verstand wat wel en wat niet gangbaar was. Dapperheid was dan niet langer nodig, omdat alle geheimen van het leven waren uitgezocht. Ace wilden niet pochen over het bereiken van de zojuist genoemde gave - hij was er tot zijn spijt nog lang niet - maar had ondertussen genoeg geleefd in de tastbare wereld om situaties te kunnen voorspellen. En uit de reactie die de jongere wolf uitte, getuigde van het niet eens in de buurt zijn van dat talent.

Ace had het al vaker gehoord. Wolven hadden zijn naam nog nooit opgevangen, wisten niet van zijn bestaan. Hoewel hij dit ondertussen niet meer geloofde en er vanuit ging dat de ander een spelletje met hem probeerde te spelen, kon hij het niet laten zich er elke keer weer over op te winden. Het feit dat hij roedelleider was, was voor hem niet zomaar een bekwaamheid. Alsof ineens, poof, een nieuwe roedel op Tera verscheen, geleid door tada, zomaar een willekeurige boosdoener. Nee, dan vergat men de geschiedenis, gebeurtenissen, kwellingen en het harde werk dat erachter zat. Iets waar tenminste als beloning tegenover mocht staan dat zijn naam algeheel erkend en gevreesd was. Ragnar was zijn naam, eh? Ragnar zou eens moeten weten. "Ik kan me voorstellen dat je anderen niet over mij hebt horen praten," siste Ace op een direct onvriendelijke toon. Laat dat plagende maar zitten, this was some serious shit. "Jonge broekies als jij hebben daar natuurlijk helemaal geen oor naar. Jullie willen eerst genieten van het leven voordat je het leert kennen. Wat wijze wolven je vertellen, is onzin, want zelf weet je het vast wel beter." Hij snoof denigrerend. Oké, misschien liep hij nu toch iets te hard van stapel. Maar goed, Ace deed het nou eenmaal alleen om extremen, en niets minder.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   ma jun 08, 2015 1:15 pmOf het wijs was om deze houding aan te nemen tegenover deze reu liet hij liever even in het midden. Hoogstwaarschijnlijk zou zijn antwoord snel genoeg komen. Met alle waarschijnlijkheid zou de reu denken dat hij gewoon weer zo'n arrogant jong kwalletje was wat maar al te graag z'n lef wilde tonen tegenover het oudere volk. Echter zou hij het anders omschrijven. Waarom zou hij zich laten kennen tegenover deze reu? Omdat hij dat zo graag wilde? Een groot woord hebben betekende niet automatisch dat je ook goed kon vechten. Ace was dan wel groot, maar dat maakte  hem ergens ook lomp en minder wendbaar.

"Ik kan me voorstellen dat je anderen niet over mij hebt horen praten.” In z’n stem was duidelijk te horen dat hij niet zo blij was met de woorden die hij net gehoord had. "Jonge broekies als jij hebben daar natuurlijk helemaal geen oor naar. Jullie willen eerst genieten van het leven voordat je het leert kennen. Wat wijze wolven je vertellen, is onzin, want zelf weet je het vast wel beter," vervolgde hij z’n verhaal. De reu was overduidelijk beledigd, iets wat hem wel amuseerde. Hij liet zich snel op de kast jagen, iets wat nooit een goede eigenschap was. ”Je klinkt echt precies als iemand die zich beledigd voelt en zich nu probeert de verdedigen. Grappig..” begon hij, kalm en beheerst. ”Echter weet jij volgens mij het verhaal nog  niet achter dit jonge broekie, eveneens dat ik jou verhaal niet ken en dat het mij ook niet interesseert. Daarbij noemen wijze wolven zichzelf niet wijs.” Misschien had hij na deze woorden wel z’n doodvonnis getekend, maar hij had er alle hoop op van niet. Hij liet zich in ieder geval niet zomaar kleineren door wie dan ook.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   di jun 09, 2015 8:20 pm

ragnar
x
375
De welbekende waas voor zijn ogen deed zijn intrede zodra Ace zijn woorden had uitgesproken. Bij het opmerken van dit fenomeen wist hij meteen hoe laat het was. Hij had zich opnieuw laten kennen. Niet dat dit een onbelangrijk onderwerp was waar even luchtig over kon worden gepraat en waar hij zich niet druk om hoefde te maken, maar hij moest leren niet meteen direct de aanval op een ander te openen. Aan zelfkennis ontbrak het de reu niet, alleen het breken van gewoontes ging erg moeilijk. Vroeger zou de roedelleider het opkomen van de blinde waas wijten aan het feit dat anderen onwetend waren. Hij kon het zich niet voorstellen hoe anderen zo dom en zonder na te denken konden handelen. Nu wist hij wel beter. Naast de vier basisemoties had hij een vijfde: blinde irritatie. Het kwam bij hem net zo natuurlijk voor als boosheid of blijdschap.

De witte reu deed zijn best de waas voor zijn ogen weg te knipperen, maar het werd alleen versterkt door de woorden en de toon van Ragnar. Hij moest zijn best doen niet ter plekke het gelaat van de schedel van de jongere wolf te rukken. "Ik noem mezelf niet wijs," spuugde hij omdat hij dit eerst recht wilde zetten. Men was pas wijs als anderen een wezen die titel gaven. Het was niet mogelijk zelf de rang "Geleerd" voor eigen naam te plakken. Ace voelde zich dan ook beledigd door het feit dat hij zojuist van deze misdaad was beschuldigd. Hij mocht dan wel andere ideeën hebben dan zijn voorouders, maar hij respecteerde hun waarden en tradities, die namelijk ook in zijn kop waren geramd. "Daarnaast heb ik jouw verhaal niet nodig om te oordelen. Als jij niet van mij hebt gehoord - een onmogelijk feit - let je niet op. Feiten behoeven geen individuele verklaringen, omdat er maar één toelichting voor is." De Emperor vroeg zich af of dit begrijpbaar was voor die domme reu. Zelf mocht hij dan wel niet wijs zijn, hij had wel kennis. Genoeg kennis om boven de wolf tegenover hem te staan. "En tja, heel lief dat je me aanziet voor een zwakkeling die zich zo nodig moet verdedigen voor alles. Jammer dat je zelf je eigen onwetendheid niet inziet. Ik zei het je: meer luisteren, minder aan jezelf denken."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   wo jun 10, 2015 3:10 pmAnderzijds, zo jong was hij toch niet meer? Er waren velen die nog jonger waren dan dat hij was. Wellicht was hij voor een volwassen wolf aan de jonge kant, maar hij was zeker geen pup meer. Die tijd lag al lang achter hem. Toen hij nog bij de roedel van z'n ouders leefde en met z'n siblings speelde. Ace was misschien wel het dubbele van zijn leeftijd, maar dat zei hem weinig. Oké, het lag misschien wel in de verwachting dat hij sterker was, groter en misschien meer ervaren, maar dat moest ook nog maar blijken.

"Ik noem mezelf niet wijs. Daarnaast heb ik jouw verhaal niet nodig om te oordelen. Als jij niet van mij hebt gehoord - een onmogelijk feit - let je niet op. Feiten behoeven geen individuele verklaringen, omdat er maar één toelichting voor is," sprak de reu gepikeerd. Om heel eerlijk te zijn werd hij een beetje moe van de reu. Hij sprak over dat hij gevreesd moest worden, toch stond hij nog zonder kleerscheuren tegenover hem en was hij zeer zeker niet de vriendelijkste tegen hem geweest. Misschien had hij een goede dag? "En tja, heel lief dat je me aanziet voor een zwakkeling die zich zo nodig moet verdedigen voor alles. Jammer dat je zelf je eigen onwetendheid niet inziet. Ik zei het je: meer luisteren, minder aan jezelf denken." Ragnar grijnsde even bij het horen van de laatste woorden. Het sierde de reu bijna, maar toch niet helemaal. "Ik luister, maar jij kraamt tot nu toe alleen maar onzin uit. Begin er zelfs bijna in te geloven, dat moet ik je toegeven." Iets in hem zei dat het verstandig was om te stoppen met deze onzin. Het was dan wel vermakelijk, maar wie weet waarin de reu in staat zou zijn. Ragnar hield liever de eer voor hemzelf. Hij zocht ook zo snel mogelijk naar een ander onderwerp om aan te snijden. "Maar oke, roedelleider dus.. Vertel dan maar eens wat over die roedel van je."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
Roedelleider
avatar
Aantal berichten : 138
IC berichten : 70
Man

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   vr jun 12, 2015 12:34 pm

ragnar
x
350
Leuke gedachtes, Ace. Laat je niet de kast op jagen. Mistburn Cliffs zullen weldra in jouw handen vallen. Je zult de wereld beter maken voor het nageslacht. Jouw naam zal overal te horen zijn. Waag het niet zo geïrriteerd te reageren tegenover dit stuk onbenul. Je. Kunt. Je. Inhouden. Het mantra maakte cirkels in de kop van de roedelleider om te voorkomen dat de situatie werd verergerd. Tot de zwarte reu er zelf voor zorgde dat Ace het moeilijker kreeg zich in de hand te houden. Hij claimde dat alles wat Ace uitsprak onzin was. Die stomme kop die hij erbij trok, kon de witte wolf amper zien. De reu voor hem was niets meer dan een zwarte vlek. Al grommend sloot hij de ruimte tussen de twee lichamen, oren tegen zijn kop gedrukt en tanden ontbloot. Een onwetende sukkel zijn was één ding, maar om vervolgens zijn uitspraken ook nog eens belachelijk te maken was een stapje te ver. Ace was slechts een verkeerd woord verwijderd van het uithalen naar de verleidelijke keel van de jongere wolf.

Echter, plots draaide de sfeer van het gesprek om. Misschien was het Ragnar geweest die aanvoelde welke dreiging er boven zijn hoofd hing, misschien was het Ace' gezonde verstand die zich naar boven had weten te wurmen. Hoe dan ook vroeg de zwarte op een minder uitdagende toon naar Paramount. De roedelleider schudde zijn kop om alles helder te maken en kneep daarna zijn ogen tot spleetjes alsof hij de vraag in overweging moest nemen, alsof het een strikvraag kon zijn. "Paramount probeert door middel van intimidatie en regelmatig een bloederige strijd Tera te ontdoen van ondergeschikte wolven -" zoals jij "- zodat er een zuiver ras overblijft en iedereen in harmonie kan samenleven," sprak hij uiteindelijk met een standvaste, harde stem. "Daarom dat wij gebieden overnemen en de inwoners ervan de optie geven of ze naar ons luisteren, en dus voor de goede kant kiezen, of weigeren mee te doen aan een betere leefomgeving, en dus helaas zullen moeten worden verwijderd." Ace was tevreden over zijn uitleg. Zou Ragnar dit wel kunnen begrijpen?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   wo jun 24, 2015 2:54 pmHij hoopte maar dat de reu goed op zou reageren. Eigenlijk had hij ook weinig zin aan een gevecht met de eerste en de beste die hij tegenkwam. De reu was het ook niet waardig in zijn ogen. Niets, maar dan ook niets aan deze reu sprak hem aan. Voor Ragnar was het gewoon de zoveelste zelfingenomen kwal die hij tegen het lijf liep. Maar goed dat hij dat soort dingen niet hardop had gezegd. Wat dat betrof verwoorde hij z'n gedachtes nog netjes. Met de meeste wolven had hij zo zijn problemen. Er waren maar weinig die hij goed genoeg achte om iets van een vriendschap mee op te bouwen. Sterker nog, momenteel zou hij geen een wolf op kunnen noemen die hij als vriend zag. Eigenlijk leidde de reu een behoorlijk eenzaam bestaan. Aan de ene kant beviel hem dat wel, maar aan de andere kant miste hij wel een stel goede kameraden. Broeders, waarmee hij op een lijn stond. Maar dat was zoeken naar een speld in de hooiberg.

De reu leek verrast te zijn door zijn vraag en enkele seconden keek hij wat overdonderd. Ja, Ragnar kon wel gewoon normaal doen. Duurt even, maar dan heb je ook wat. "Paramount probeert door middel van intimidatie en regelmatig een bloederige strijd Tera te ontdoen van ondergeschikte wolven -" zoals jij "- zodat er een zuiver ras overblijft en iedereen in harmonie kan samenleven," legde de reu uit. De reu achte Ragnar dus als een ondergeschikte wolf. Niet dat het hem verbaasde, maar toch kon hij zich niet voorstellen dat iemand dat echt zou vinden. Waarschijnlijk was de reu te trots om het toe te geven. "Daarom dat wij gebieden overnemen en de inwoners ervan de optie geven of ze naar ons luisteren, en dus voor de goede kant kiezen, of weigeren mee te doen aan een betere leefomgeving, en dus helaas zullen moeten worden verwijderd." Ragnar knikte even kort toen de reu uitgesproken was. Aha, het was dus een wonder dat hij hier als 'ondergeschikte' ongedeerd nog stond, want normaal had de reu hem allang moeten laten 'verdwijnen'. "En lukt dat tot nu toe een beetje?" vroeg hij.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: New faces [Ace]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New faces [Ace]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Springshade Forest-