Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Oh, deer~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Oh, deer~   zo maa 22, 2015 6:58 pm


Geconcentreerd sloop de witte wolvin op de kudde herten af. Bij het zien van dit drie gangen menu likte Alloira haar lippen af. Haar amberkleurige ogen zochten naar een slachtoffer, en rustte op een van de kalfjes. Nu ze haar prooi had gekozen, en gecheckt had of er niemand in de buurt was om haar deze kans te beroven. Ze zette een stap dichterbij. Een van de mannetjes draaide zijn hoofd om. Alloira schrok, maar ontspande haar spieren weer toen het hert doorging met grazen. Ze nam diep adem, en bereidde zich voor. Ze had al een dag niks gegeten, dus het zou fijn zijn als deze jacht niet zou mislukken. Ze sloop nog ietsjes dichterbij en zette zich vervolgens af. Met een redelijke vaart sprintte ze op de kudde af. Deze werd abrupt uit elkaar gedreven. De witte wolvin maakte een scherpe bocht, en sprintte achter het kalf aan dat inmiddels afgezonderd was van de kudde. Ze kon ze de smaak van vers vlees al proeven, maar plots werd haar jacht verstoord door een deel van de kudde die het kalf probeerde te beschermen. Alloira stopte abrupt, haar adem stokte in haar keel en angstig kneep de witte wolvin haar ogen dicht toen het deel van de kudde op haar af stormde.

- Open~! Inkomertje.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Maleficent

avatar
Real name : Sophia
Aantal berichten : 15
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 4
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   ma maa 23, 2015 1:06 pm

Maleficent snoof de heerlijke geur van een kudde herten op, haar maag rommelde luidruchtig. Ze had al lang niks gegeten, misschien dat het zou lukken om een hert te vangen. Met haar heus laag bij de grond probeerde ze de geur te vinden die nog redelijk vers was. Toen de geur zo sterk was dat ze ze nu ook wel moest kunnen zien keek ze op, haar blauwe ogen bekeken het gebied nauwkeurig. Het was een groot meer, Woodshake lake. Een glimlach verscheen op haar kop toen ze de herten rustig zag staan grazen, niet nadenkend over het gevaar van de wolvin die van uit een donker hoekje zat toe te kijken. Ze zocht een hert die zwak was, het liefst een kalfje. Terwijl ze de kudde afspeurde vielen haar ogen op een anderen wolf. Deze was wit, net als zij. Ze hoopte dat de wolf al had gegeten of niet van plan was om op de herten te jagen. Als dat zo was zouden alle herten zo weg zijn en was er wederom niks over voor haar. Spijtig keek ze toe hoe de vreemde wolf een aanval in zetten op een kalf. Een zucht ontsnapte aan haar lippen en teleurgesteld draaide ze zich om. Net toen ze weg wou lopen viel haar op hoe het geluid van herten niet minder werd, maar erger. Snel draaide ze zich om, ze zag hoe de herten het kalf beschermde en met een grote vaart op de wolf afrende. Geschrokken van deze rare wending wist ze niet zo goed wat ze moest doen. Twijfelend zette ze een paar stappen in de richting van de wolf, ze zou kunnen helpen... Als ze nu niks deed was er straks niks meer te redden, Dan was de wolf verpletterd onder de hoeven van de kudde. Snel vermande ze zich en begon ze te rennen, niet goed wetend wat ze deed rende ze maar gewoon op de wolf af. Ze was misschien niet sneller dan de kudde, maar het was te proberen. Geconcentreerd nam ze grote sprongen, hopend dat iets de kudde zou vertragen. Met een grote vaart beukte ze tegen de zijkant van de wolf aan, waarna ze richting het meer verder rolde. Knipperend om het zand uit haar ogen te krijgen krabbelde ze weer overreind en staarde geschrokken naar de plek waar ze net nog had gelopen. Als ze een seconde later was geweest was het niet zo goed afgelopen. Gelukkig had ze er niet veel aan overgehouden behalven een paar schrammen, opeens besefte ze zich dat ze de anderen wolf nergens zag. Verward speurde ze de omgeving af, op zoek naar de anderen wolf. Die het er misschien niet zo goed vanaf had gebracht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   ma maa 23, 2015 5:08 pm

Bijtend op haar onderlip zette de witte wolvin zich schrap voor de klap die misschien haar dood had kunnen betekenen, maar opende geschrokken haar ogen weer toen ze een ander soort klap tegen haar flank voelde. Met een flinke dreun kwam ze een stuk verderop terecht. Voor een klein moment kon ze het niet op brengen om op te staan, maar na een tijdje rusten wist ze haar lichaam weer overeind te krijgen. Verbaasd keek ze om zich heen. In de verte zag ze de kudde die haar bijna aan haar eind had geholpen we draven. Had iemand haar opzij geduwd? Dat moest haast wel.
Haar amberkleurige ogen speurde de omgeving af naar het gene dat haar had gered. Een stuk verderop zag ze een andere witte wolf staan met opvallende, blauwe ogen. Voorzichtig stapte ze op de vreemde wolf af. ''Eh, hallo.'' Begroette ze de wolf voorzichtig. ''Heb jij mij zojuist gered?''


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Maleficent

avatar
Real name : Sophia
Aantal berichten : 15
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 4
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   di maa 24, 2015 12:09 pm

''Eh, hallo.Heb jij mij zojuist gered?'' Geschrokken keek Maleficent achterin, waar de witte wolvin die ze zo juist had gered stond. Bescheiden keek ze terug."Ehm, ja. Ja ikke had niet verwacht dat het zou lukken eigenlijk." Gespannen keek ze of de herten weg waren, bang dat ze nog een keer terug zouden komen. Ze zag ze nergens, maar toch bleef ze op haar hoede. Voorlopig geen hert meer voor haar in ieder geval. "Waar kom je vandaan als ik vragen mag?" Vragend keek ze naar de vos. De amberkleurige ogen vielen mooi op door haar witte vacht. "Ik heet Maleficent trouwens." De zon scheen vel op haar vacht, het was warmer dan normaal. Misschien dat ze een duik kon nemen in het meer. "Heb jij het ook zo warm? We kunnen even in het meer een duik nemen? Of hou je niet van zwemmen?" Ze kende de wolf net en toch stelde ze voor om met haar te zwemmen, misschien een beetje snel maar ach. Misschien was dit wel het begin van een nieuwe vriendschap, maar misschien ook niet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alloira
Administrator
avatar
Aantal berichten : 182
IC berichten : 46
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   di maa 24, 2015 8:00 pm

Bij het horen van de vriendelijke toon waarop de witte wolvin sprak ontspande ze haar spieren. Gelukkig, ze was geen bedreiging. Al had ze dat zelf ook wel al kunnen bedenken. Wolven die je kwaad zouden willen doen zouden je meestal niet eerst redden om je daarna te kunnen doden, dat is wel heel stom. "Ehm, ja. Ja ik had niet verwacht dat het zou lukken eigenlijk." Alloira keek haar aan met een vriendelijke glimlach. ''Blijkbaar had je het toch in je,'' ze zwiepte vriendelijk met haar staart. ''Bedankt.'' Het was erg bijzonder als andere wolven je hielpen. Tenminste, zo had zij dat ervaren. Als solitaire wolf die niet graag het gezelschap opzoekt kwam je niet vaak wolven tegen, en als je ze tegenkwam bevond je je meestal ongewenst op hun territorium. Zo'n vriendelijke begroeting was nieuw voor haar. "Waar kom je vandaan als ik vragen mag?" Intussen had ze zichzelf in een zithouding laten zakken. ''Oh, niets bijzonders. Ik zwerf gewoon rond hier in Tera, en jij?'' Voordat ze haar mond kon openen om er nog iets aan toe te voegen stelde de andere wolvin zich voor. ''Ik ben Alloira, aangenaam.'' ze schonk Maleficent een vriendelijke glimlach. "Heb jij het ook zo warm? We kunnen even in het meer een duik nemen? Of hou je niet van zwemmen?" Alloira keek naar de lucht. De zon stond hoog en de temperatuur was inderdaad redelijk hoog. Ach, zwemmen kon vast geen kwaad. Luchtig haalde ze haar schouders op. ''Waarom ook niet. Wie als eerste in het water ligt!'' Zonder enige waarschuwing stormde ze op het water af. Met een sierlijke boog liet ze zichzelf het meer in plonsen, wachtend op haar nieuwe kennis.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ceruleanwind.actieforum.com
Maleficent

avatar
Real name : Sophia
Aantal berichten : 15
IC berichten : 3
Vrouw
Wolf profile
Age: 4
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   vr maa 27, 2015 5:34 pm

''Blijkbaar had je het toch in je,'' Verlegen glimlachte ze naar de wolvin, die vervolgens een bedankje gaf. ''Oh, niets bijzonders. Ik zwerf gewoon rond hier in Tera, en jij? Ik ben Alloira, aangenaam.''   Maleficent knikte, als antwoord op het voorstellen van Alloira. Ze begon al wat meer te ontspannen, "Ik ben eigenlijk opgegroeid in het Noorden, mijn ouders vonden het daar altijd geweldig. Maar toen ik ouder werd ben ik er vandoor gegaan, niet omdat ik niet hield van mijn familie. Ze betekenen alles voor me, meer omdat ik meer wou zien van... Nou ja, alles wat zich hier afspeelt eigenlijk. Met vooral alles hier bedoelde ze onder anderen de rare mist die eens in de zo veel tijd op dook. En het feit dat er dan opeens nieuwe dieren en wolven bij kwamen. ''Waarom ook niet. Wie als eerste in het water ligt!'' Zonder enige waarschuwing rende Alloira er vandoor, richting het water. Maleficent bleef nog even staan toe kijken hoe de wolf sierlijk het water in ging. Dit was voor haar ook het teken om haar voorbeeld te volgen. Snel rende ze naar het water, de grond onder haar poten voelde warm aan. Ze verlangde er naar om even in het heerlijke verfrissende water te liggen. Met een grote sprong belande ze vlak naast Alloira, het water vloog alle kanten op. Ze liep steeds verder het water in tot de grond onder haar poten verdween, nu zwemmend ging ze verder. Steeds dieper en dieper, ze vond het heerlijk. Toen ze merkte dat het moeilijker werd haar kop boven water te houden draaide ze om en begon ze weer terug te zwemmen naar de plek waar ze kon staan. Raar genoeg deed deze situatie in het meer haar denken aan vroeger. Ze was een keer met haar kleine broertje er op uit gegaan, ze had hem overgehaald om te komen zwemmen ondanks dat die het een slecht idee vond. Toen was ze ook steeds dieper en dieper gegaan, dat was alleen wat minder goed afgelopen. Ze had alleen maar aan zich zelf gedacht, in plaats van aan haar broertje die eigenlijk helemaal niet kon zwemmen. Misschien had dat haar er wel toe gedreven de wolf te redden, te zorgen dat ze misschien toch wat minder egoïstisch kon zijn. Toen ze weer grond onder haar poten voelde keek ze Alloira aan. "Wat wil je gaan doen? Of moet je er weer vandoor?" Ze hoopte dat de wolf zou blijven, ze had al een tijdje niet meer zo een lang gesprek gehad. Hoopvol keek ze de witte wolvin aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Oh, deer~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Oh, deer~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: EAST :: ♦ Woodshade Lake-