Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Muted shots

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Echo

avatar
Real name : Fachi ~
Aantal berichten : 21
IC berichten : 1
Vrouw
Wolf profile
Age: 3 years
Pack: -
Mate: Paranoia severa ~

BerichtOnderwerp: Muted shots   vr mei 22, 2015 11:22 pm

Druppels water gleden van de gladde, donkergekleurde rotsen af. Je hoorde af en toe enkele druppels in een plasje vallen, welke er waarschijnlijk al lang lag. Het waren twee of drie druppels per keer, maximaal, maar toch was het geen kleine plas. Om de minuut druppelde er weer water in. De druppels braken een soort van uit elkaar zodra het de plas raakte en als je er lang naar luisterde, kon het vrij frustrerend werken. Maar als je in een donkere grot was, zat je daar meestal niet om te genieten van het geweldig frustrerende geluid van druppend water. Meestal had het andere redenen. Een droge plek om te slapen? Een vluchtoord? Het kon allemaal. Het was dan best wel ongewoon om in een reusachtige grot als deze een andere wolf tegen te komen, de gangen hier waren zo geavanceerd dat de kans gewoon ontiegelijk klein was. En als je naar een oord als dit gevlucht was voor je rust, was het vast niet fijn om zelfs hier een wolf tegen te komen.
Nagels tikten op het steen, het zachte stoom van de rivier die door een gang stroomde en ademhaling was hoorbaar in de donkere, vochtige hal. Ja oké, je had dan ook nog wolven die echt voor totaal geen reden de grot in gingen, gewoon in de veronderstelling dat het 'maar een kleine grot was'. En zo een wolf was Echo, welke nu eigenlijk al veel te lang radeloos rondliep in de grot. De lucht was hier verschrikkelijk vochtig, ademhalen was op lange duur dan ook vrij vervelend, maar het irritantste vond de bruine teef wel haar natte poten, door de gladde, natte bodem. Ze was al enkele keren bijna op haar plaat gegaan door een te grote stap. Ze had het gangenstelsel echt onderschat. En na lange wandelingen, was dat echt niet leuk meer. Ze snoof geïrriteerd en haalde diep adem, waarna ze weer doorliep. Het water wat door de gangen stroomde was het enige wat ervoor zorgde dat Echo ergens heen liep. Ze had hoop dat het water ergens eruit zou gaan. Ja, dat was op het moment haar enige hoop.

- Open C:
Beetje slecht, maar moest inkomen hehe. 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ragnar

avatar
Aantal berichten : 19
IC berichten : 8
Man
Wolf profile
Age: 2,5 years
Pack: None
Mate: None

BerichtOnderwerp: Re: Muted shots   za mei 23, 2015 6:43 pm


De reu baande zich een weg naar beneden langs de rostachtige oever van de rivier. De kunst was om zo te lopen zodat je poot nergens achter zou blijven haken of dat je uit zou glijden, dat zou immers een fatale afloop kunnen betekenen. Tot nog toe liep alles nog gesmeerd en wist hij veilig en al langs de rivier te sluipen die uiteindelijk uitmonde in een werkelijk gigantisch meer. Hij bleef even staan kijken en genieten van het uitzicht, want geef nou toe, het was een plaatje. Echt lang de tijd nam hij niet, want hij wist dat er nog een hele klim naar beneden zou volgen. Met veel kreunen en steunen was hij uiteindelijk veilig en wel beneden aan de voet van de waterval. Voor het eerst sinds tijden werd hij ook weer verwelkomd door een herkenbare geur, eentje van een wolf. De geur was vaag en zwak, maar toch wist de reu ongeveer waar hij zijn moest. Hij was al een aantal dagen neergestreken in een voor hem onbekend gebied en nu voor het eerst was er een wolf dichtbij. Een stukje nieuwsgierigheid maakte het ook dat hij ervoor koos om dit gevalletje even een bezoekje te schenken, wie weet waar het op uit zou lopen. Hij volgde een soort pad wat hem achter de waterval lootste. Vrijwel meteen werd duidelijk dat er een grot achter de waterval lag. Hij zou eigenlijk wel gek zijn als hij speciaal voor een wolf die hij niet kende hierdoor heen zich een weg zou zoeken. Toch liep hij enkele tellen later door het inmense grotenstelsel heen.  Zo nu en dan stond hij tot z’n buik aan toe in het water. Ergens amuseerde dit tripje door de grot hem ook wel. De geur werd soms sterker, soms vager. En toen plots weer heel sterk. In de verte verscheen ook de gedaante van een bruine teef. Hij liep er rustig op af en bleef enkele meters voor de wolvin stilstaan. ”Verdwaald?” sprak hij met een vage grijns op z’n gezicht. Je kon gerust zeggen dat de wolvin niet echt vrolijk keek, maar dat kon natuurlijk ook door zijn toedoen komen. Niet iedereen zat op z’n bezoekjes te wachten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Muted shots
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: EAST :: ♦ Glassbell Caverns-