Updates
17 juni 2015 | De nieuwe layout is geïnstalleerd!
Belangrijke links
Seizoen
VROEGE LENTE

10°C — 20°C
Warm: veel regen & veel stormen.
Pas op voor vloed!
Roedels van Cerulean Wind

OTM feature
NAAM WOLF — Hier komt een korte beschrijving over de wolf van de maand met evt. zijn avatar.

Deel | 
 

 Deadman wonderland

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yagami

avatar
Aantal berichten : 68
IC berichten : 18
Man

BerichtOnderwerp: Deadman wonderland   do mei 21, 2015 8:37 pm


You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain
Hij wierp een blik opzij naar een hert dat voorbij gerend kwam maar Yagami deed geen moeite om het in te halen en te doden. Hij had net gegeten en hij was veel te lui om nu nog een keer te gaan rennen. Van een hert kon je geen water drinken en drinken was het enige wat hij nu echt wou. Jammer genoeg liep hij rond in Springshade Forest. Hij had genoeg schaduw, dat wel, de hoge bomen wierpen veel schaduw op de grond mar de aangename temperatuur verbeterde zijn lust naar water niet. Yagami wierp een blik over zijn schaduw en slaakte net geen kreet toen hij een plas water zag. Hij liep ernaar toe maar toen hij zijn neus erin wou steken was de plas weg. Een illusie? Dat was geen goed teken. Hij zocht een beschut plekje en ging daar liggen. Hij kruiste zijn voorpoten en liet zijn kin er op steunen. Hij zag dat er een plant stond die nog wat vochtig was van de ochtend dauw. Hij hees zich terug op en ging naar de plant toe. Voorzichtig liet hij zijn tong over de bladeren glijden. Eindelijk water. Hij draaide zich om en ging lui terug op zijn achterwerk zitten. Met een glimlachje keek hij rond. Wel, het was een mooie dag om te proberen nog wat dierenbloed te proefen. Prooibloed dan toch. Maar nog niet direct. Eerst nog even genieten van het uitzicht en het weer.

OOC: Asteria c:
thank you Sarah of Kickstart!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asteria

avatar
Real name : Emma!
Aantal berichten : 45
IC berichten : 11
Vrouw
Wolf profile
Age: {{2 Cold Winters}}
Pack:
Mate: Only fools fall in love.

BerichtOnderwerp: Re: Deadman wonderland   do mei 21, 2015 9:01 pm

Het hert dat zich maar niet wou laten pakken, rende voor haar uit en vermoeid spurtte ze erachter aan. Takken staken in haar witte vacht en haar blauwe ogen stonden zacht. Haar poten trilde en als ze het beest niet snel inhaalde moest ze het laten gaan en ze haatte het als ze haar prooi moest laten gaan. Dan voelde ze zich zo zwak en nutteloos. Met een laatste, wanhopige sprong vloog ze naar het hert, maar haar kaken klapte in het niets. Misschien kwam dat ook wel door de geur die ze plots geroken had. Kon het hem zijn? Sinds ze had moeten vluchten van de wolven die haar ouders hadden aangevallen was ze hem kwijt geraakt. Jaren had ze rondgezworven op zoek naar een teken van leven, maar het rijk was zo groot dat ze elkaar makkelijk mis konden lopen. Het hert liet ze voor wat het was, ze was stik kapot en het dier had nu toch een ferme voorsprong. Nieuwsgierig trippelde ze de geur af, die haar nieuwe energie gaf. Zou ze haar broer wel nog herkennen? Na al die jaren? Kort schudde ze haar kop, zo moest ze niet gaan denken. Hoopvol keken haar ogen door het struikgewas en zagen een witte vacht zitten. Hoop borrelde op in haar borstkas, zijn vacht klopte in ieder geval al. Maar ze had vaak genoeg een witte wolf gevonden, die niet haar broer bleek te zijn. Zachtjes ging ze liggen en liet ze haar blauwe ogen over de rug van de wolf glijden. Een verkeerde beweging verraadde haar plaats, maar ze bleef stil zitten -in de hoop dat de wolf het niet gehoord had.Thanks to Juul!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yagami

avatar
Aantal berichten : 68
IC berichten : 18
Man

BerichtOnderwerp: Re: Deadman wonderland   do mei 21, 2015 9:45 pm


You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain
Hij had zijn ogen niet erg lang gesloten. Terwijl hij zo zat kwam een geur hem tegenmoet. Een geur die hij maar al te goed kende. Meteen dacht hij terug aan de wolven die zijn ouders aanvielen. Hij dacht aan zijn zus. Hoe heette ze ook weer. Hij herrinerde Ast- maar de rest was vaag. Kwam het door zijn 'afwijking' dor de klap tegen zijn kop? Misschien. Waarschijnlijk. Hij voelde ogen in zijn rug branden. Yagami draaide zich om en keek rond."Laat je zien", zei hij en kneep zijn ogen samen om te zien of hij iemand zag. Zag hij een witte vacht. Doordat de geur hem een herinnering had doen ophalen aan zijn verleden wachtte hij niet eens om te kijken of er iemand was. Hij stond op en liep naar het struikgewas toe. Zonder na te denken liep hij erdoorheen. Takken schraapten langs zijn huid en hij gromde even naar de struiken. Ja, hij zag witte vacht. "Zat je me te bekijken?" vroeg hij de wolf voor hem. Haar gezicht deed hem nog meer denken aan vroeger. Hij fronste en opende zijn mond. "Wacht eens", hij hield zijn hoofd schuintjes en fronste nog een keertje. Asteria. Zo heette zijn zus, toch? "Wat is je naam?" vroeg hij rechtuit. Als ze nu die naam zou zeggen moest ze of gedachten kunnen lezen, of was het raar toeval, of ze was zijn zus echt. Als Yagami nu meteen gevraagd had of ze Asteria heette dan zou ze ja gezegd kunnen hebben terwijl ze dat helemaal niet was. Het moest wel, maar hij durfde er niet op te hopen. Het was al zo lang geleden.

OOC: Hoop dat je er wat mee kan xD
thank you Sarah of Kickstart!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asteria

avatar
Real name : Emma!
Aantal berichten : 45
IC berichten : 11
Vrouw
Wolf profile
Age: {{2 Cold Winters}}
Pack:
Mate: Only fools fall in love.

BerichtOnderwerp: Re: Deadman wonderland   vr mei 22, 2015 4:58 pm

Damn, ze was ontdekt. De witte wolf liep zonder op de takjes te letten door het struikgewas en een tikkeltje verbaasd keek ze hem aan. Haar blauwe ogen schoten naar zijn ogen, dit was hem, dit was hem echt. Yagami, zijn naam was ze nooit vergeten, dat kon ze gewoon niet. Hij herkende haar maar moeilijk, leek het. Maar toen hij naar haar naam vroeg was ze bijna 100% zeker. "Yagami!" Gilde ze het uit, voor ze recht sprong en haar snuit in zijn vacht duwde. "Ik heb je zo gemist." Murmelde ze met haar neus in zijn vacht. Ze snoof de bekende geur op en prentte hem in haar geheugen. Hoe lang hadden ze elkaar niet gezien? 30 manen? Veel te lang in ieder geval.

››Kort :/Thanks to Juul!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yagami

avatar
Aantal berichten : 68
IC berichten : 18
Man

BerichtOnderwerp: Re: Deadman wonderland   vr mei 22, 2015 5:44 pm


You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain
Hij vroeg haar naam en de reactie die erop kwam deed hem breed glimlachen. "Yagami!" riep ze uit en liep op hem af waarna ze haar neus in zijn vacht duwde. "Ik heb je zo gemist." Hij knikte en gaf haar een likje. "Ik jou ook, Asteria, echt", zei hij. Wat een wonder dat hij haar terugvond. "Ik jou ook", herhaalde hij nog wat zachter. Voorzichtig deed hij een pas achteruit. "Kijk jou nu!" sprak hij vrolijk. Ze was zo groot geworden! "Ik dacht dat ze jou ook te pakken hadden", zei hij zacht. Met ze duidde hij op de wolven die hun ouders achtervolgd hadden. "Maar nu ik jou hier levend en wel zie vervliegt mijn laatste beetje hoop dat mam en pap nog leven ..." Yagami keek even weg naar de grond. "Als ze jou gespaard hebben dan ... Y'know." Hij knipperde langzaam even met zijn ogen voor hij tegen haar ging zitten.

OOC: Kort is ook goed hoor c:
thank you Sarah of Kickstart!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Deadman wonderland   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Deadman wonderland
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Cerulean Wind :: WEST :: ♦ Springshade Forest-